:) tu aizbrauci, bet es paliku un līdz ar tumsu žaņi par sevi atgādināja!
19.augusts 2019, 14:02 | links
leinasars [16.08.19]: Vakar diezgan skumīgi. Trīs asarpuikas, viens žanītis un vairākas nogulētas copītes. Bet laiciņš gan smuks un atbilstošs copes baudīšanai. Nez kā Arvim gāja, jo brīžiem laivā cilājās.:)Tas vakar nebij Arvis, tik laiva viņa:) Arvis zināja ka necope:)
Dragon [13.08.19]: svens76 [13m]: Kuha [59m]: Jā, es arī lieku uz meženi. Bet grūti noticēt, ka viņu tik daudz! Periodiski plosās pa visu ezeru, kad nav viļņu. Zarazas ekipāža noķēra uz dullo, pie zālēm, bet "manējās" ir visur! Kā noķert, ktm?Visādi brīnumi notiek. Teiksim pie manis Lielajā baltezerā zuši krastā lien. Vakar kaimiņš 2 gb 20 cm dziļumā ar rokām izcēla. No sākuma domāja ka slimi, bet kad satvēra, tad ārdījās ne pa jokam. Un ļoti smuki zuši...Uzmanies, ka riit vakaraa nav “tuuristu” barinjsh baltezeraa:)Baltezers ir paliels
svens76 [13.08.19]: Kuha [59m]: Jā, es arī lieku uz meženi. Bet grūti noticēt, ka viņu tik daudz! Periodiski plosās pa visu ezeru, kad nav viļņu. Zarazas ekipāža noķēra uz dullo, pie zālēm, bet "manējās" ir visur! Kā noķert, ktm?Visādi brīnumi notiek. Teiksim pie manis Lielajā baltezerā zuši krastā lien. Vakar kaimiņš 2 gb 20 cm dziļumā ar rokām izcēla. No sākuma domāja ka slimi, bet kad satvēra, tad ārdījās ne pa jokam. Un ļoti smuki zuši...Uzmanies, ka riit vakaraa nav “tuuristu” barinjsh baltezeraa:)
Kuha [13.08.19]: Jā, es arī lieku uz meženi. Bet grūti noticēt, ka viņu tik daudz! Periodiski plosās pa visu ezeru, kad nav viļņu. Zarazas ekipāža noķēra uz dullo, pie zālēm, bet "manējās" ir visur! Kā noķert, ktm?Visādi brīnumi notiek. Teiksim pie manis Lielajā baltezerā zuši krastā lien. Vakar kaimiņš 2 gb 20 cm dziļumā ar rokām izcēla. No sākuma domāja ka slimi, bet kad satvēra, tad ārdījās ne pa jokam. Un ļoti smuki zuši...
Kuha [13.08.19]: Šodien arī tā pavāji. 17 pannas asarus izmocīju, bet izmērs pašvaks, max kādi 300g. Daži asari no enkura, un viss. Toties nezināmas izcelsmes plēsoņas ārdās pa visu ezeru, ktm! Tik tuvu nerādās, lai identificētu. Ir versija, ka meženes, bet apgalvot nevaru. Met, ko gribi- neņem.Es lieku uz meženi. Nesen zarazas ekipāža smuku izstīvēja