Kuha [03.08.19]: Kamēŗ citi neko Ķīsītī neķer, es gaidu laika maiņu un atpūšos! :)Daži par lomiem Ķīsī nesūdzās esot gan zanderi, gar lunkanie, gan ašuki.
3.augusts 2019, 18:06 | links
Kuha [03.08.19]: Kamēŗ citi neko Ķīsītī neķer, es gaidu laika maiņu un atpūšos! :)Daži par lomiem Ķīsī nesūdzās esot gan zanderi, gar lunkanie, gan ašuki.
andzs90 [03.08.19]: Vakar vakarā no 21- 00.30 apmēram viena cope uz DS, tā pati laikam līdaka trāpijās - nokoda sistēmu..Nu ja neskaita bariņu ar asariem un dažus hekus ,tad vakar bij labs čupačups...
Piedzīvojuma interesants. Pirno reizi braucu iekšā no jaunciema gatves laivu garāžām. Ārā braucām kādas 40 min. Pa to zāļu joslu visu laiku dzenskrūve pilna ar zāli.
Būs mācība iezīmēt ceļu nepazīstamās vietās, ja plānots pa tumsu braukt ārā :D
Kā pārējiem gāja? Vakarā ap 20 laivām bija.
Kuha [30.07.19]: Nuu, es pats to nosaukumu izdomāju- zemūdens ūda. Tas aparāts bija tāds- banāls gumijas šļaukas gabals, uz tā uztīta resna pītā aukla, galā divžuburis, kas iesprausts plicim mutē. Un tas viss kaut kā nomaskēts zem ūdens, pie kaut kā piesiets, vai kā. Nezinu, kā "saimnieks" to būtu atradis. Bet es ar džigu aizķēru. Spriežot pēc tā, ka , velkot ārā, plicis labi cīnījās, ūda bija ielikta nesen.Bet piesieta kaut kur bija?
Kuha [30.07.19]: Ui, aizmirsu vēl vienu bonusu! Noķēru zemūdens ūdu, uz kuras kā dzīvais bija uzlikts kārtīgs plicis, kādi 300g, ktm! Maliķis, laikam, bija cerējis uz samu, bet nepaveicās. Plicim gan- palaidu brīvībā.Kāda ir zemūdens ūda?
kurjers6 [29.07.19]: Pagaidām nē. Iebaroju un gaidu. Ar kādu mērķi interesējies?Viņš uz dzīvo! Sēž uz līni!:))))
irseejs, 29.jūlijs 2019, 19:35
tu esi tik naivs un aprobežots?:)divas domas nevari kopā saslēgt?
es taču teicu,ka man ir vienalga,ko tur dari un arī kā tev tur līņi ņem mani neinteresē vispār:)
Lai nebūtu offtopic,kādu barību izmanto uz līņiem:)
Pagaidām nē. Iebaroju un gaidu. Ar kādu mērķi interesējies?
irseejs, 29.jūlijs 2019, 19:35
irseejs [29.07.19]: fish1 [19:19]: to cope 71Vareji jau irseej nedaudz gramatiski pareizāk drukāt!
Seko līdzi izteiksmes līdzekļiem,citādi var nelāgi sanākt....Luters drukā no šitā profila. Negaidi kaut ko sakarīgu. :(
Lai nav offtopic, patrriz sēžu uz līni Ķīsī, redzēs kā būs. Ūdens baigi nokrities.
irseejs [29.07.19]: fish1 [19:19]: to cope 71No tevis gan daudz sakarīga var sagaidīt! Neskaitot tupu lamāšanos un citu nolikšanu! Bezcerīgs tipāžs!
Seko līdzi izteiksmes līdzekļiem,citādi var nelāgi sanākt....Luters drukā no šitā profila. Negaidi kaut ko sakarīgu. :(
Lai nav offtopic, patrriz sēžu uz līni Ķīsī, redzēs kā būs. Ūdens baigi nokrities.
fish1 [29.07.19]: to cope 71Tev pateikt kur tev jāiet, vai pats izdomāsi, lai tev uz dīvāna nelāgi nesanāk!? :)))
Seko līdzi izteiksmes līdzekļiem,citādi var nelāgi sanākt....