Žēl, ka manā galā laši neskrien! Laikam, līcis par seklu... Droši vien, pa dziļāko gultni šie kursē.
23.oktobris 2018, 19:32 | links
Divas pēcpusdienas pārbaudīju savu līci, lai nav tālu jābrauc. Pavisam bēdīgi, ktm! Aizvakar divi asari ar gariem zobiem, 200 un 350 g, bet viens liels, droši virs puskilo, norāvās pie laivas. Vairāk ne copes. Un vakar vēl "labāk"- nevienas copes! Līdz horizontam neredzēju nevienu citu laivu. Nezinu, kā gāja "slepenajās" vietās pie kanāla un golfa, bet sajūta tāda, ka Ķīsītī,vismaz tā vidusdaļā, kaut kas neizskaidrojams dramatiski pasliktinājis copi.
Kuha, 23.oktobris 2018, 10:28
Kuha [09.10.18]: Ķīsītī, beidzot, esmu palicis viens. Gan forumā, gan ezerā. Ja kādu tas interesē, tad pastāstīšu, kā gāja. Šodien bija ļoti ekstrēmi, baigais pūtiens un bangas, knapi atkūlos mājās. Gaužām vāji! Tikai viena cope, un tā pati uz celiņa. Sev par pārsteigumu noķēru tīri glītu līdaku, 1,5 kg. Asari pazuduši, vai bija totāli aizvēruši muti.Es piegdien izairēju no Langas ieraudzīju viļņiem baltus galus un aizairēju mājās :D
Kuha [09.10.18]: Ķīsītī, beidzot, esmu palicis viens. Gan forumā, gan ezerā. Ja kādu tas interesē, tad pastāstīšu, kā gāja. Šodien bija ļoti ekstrēmi, baigais pūtiens un bangas, knapi atkūlos mājās. Gaužām vāji! Tikai viena cope, un tā pati uz celiņa. Sev par pārsteigumu noķēru tīri glītu līdaku, 1,5 kg. Asari pazuduši, vai bija totāli aizvēruši muti.Es piegdien izairēju no Langas ieraudzīju viļņiem baltus galus un aizairēju mājās :D