Jau 2 dienas asars rij kā dumjš, tas gan juglas kanālā...... nezinu kas ezerā,esmu kājniekos......
2.oktobris 2018, 22:08 | links
Otro dienu pēc kārtas- super! Nav jātīra zivis. Un nav jāuztraucas, ja ir tukšā cope. Jo copes nebija vispār! Ne mazākā pieskāriena otro dienu pēc kārtas, ktm! Biju gan pie kanāla, gan golfa, gan citur. Klusums kā kapā. Un eholots arī tukšs. Kas noticis?
Kuha, 1.oktobris 2018, 20:32
Kuha [24.09.18]: Daži ir traki! Tādā vējā braukt Ķīsītī! Ktm! Var riskēt, ja ir laba un liela laiva, bet man tādas nav, gaidu, kad pūtiens beigsies.Šodien rīta pusē līdz kādiem vieniem, ezerā apstākļi bij ideāli! Pūtiens sākās tik pēcpusdienā!
arvis_an [21.09.18]: Es biju 7dien pēcpusdienā ieskrējis asari apskatīt, pirmās divas vietas deva švaku rezultātu, un tad trešajā piedzīvoju labāko asaru copi dzīvē...apmēram stundu asaris ņēma katrā metienā praktiski uzreiz gumijai iekrītot ūdenī un tur nebija nekāda "katla" vai citu vizuālu pazīmju, ka šamais rijās, bet nu tas bija episki...izmērs 25-37cm... feini ka ūdens jau padzisis un bija lielā kanna līdzi, kur salikt šamos dzīvus un beigās izlasīt lielākos eksemplārus kūpiņam. 2dien iebraucu tās pašas vietas apskatīt un jau vairs tikai pa pāris asariem...neticās, ka viņš vnk pazudis vai uz jūru aizgājis, vairāk liekas, ka laika maiņas šim muti aizvērušas.Man tada klondaika bija Baltezerā pāris gadus atpakaļ. 45 min uz katru metienu. Un tā 3 dienas pēc kārtas. Vairs tā nav bijis:)
arvis_an [15.sep]: andzs90 [15.sep]: Jautājums par laivu nolaišanu Vecmīlgrāvī garāžu kooperatīvā, vai tur var nolaist 24/ 7, vai labāk pieteikties?Cik zinu tad 24/7...tur ir sargs,kuram laikam 5 eur jaasamaksaa un lieta darītaGarāžu kooperatīvā ir un vēl vari uzzvanīt uz Jaunciema ostu, tur ar jābūt..
RaitisO, 19.septembris 2018, 05:33
arvis_an [15.09.18]: andzs90 [15.sep]: Jautājums par laivu nolaišanu Vecmīlgrāvī garāžu kooperatīvā, vai tur var nolaist 24/ 7, vai labāk pieteikties?Cik zinu tad 24/7...tur ir sargs,kuram laikam 5 eur jaasamaksaa un lieta darītaGarāžu kooperatīvā ir un vēl vari uzzvanīt uz Jaunciema ostu, tur ar jābūt..