Nu šodien ņēma čābīgi gan un savilkt labāk kā Peipī, tas nav pārāk grūti :D Visu vajadzēja mikro un tāpat 1-2 asari no cauruma, biju no Langas gala
8.februāris 2018, 17:17 | links
Nezinu kas jums neņem un klusē? Man šodien ķīsī labāk kā Peipusā!
Kura galā copeji?
Ir doma sesdien atklāt sezonu
Skrabars, 8.februāris 2018, 14:50
ritvars [05.02.18]: Sveiki vīri.. skatos un lasu ka ledus ir ok bet cik cm ir ledus? Esmu kārtīgs latvietis :D tas ir viens otrs ir ka Rīgas apkaimē vispār nesmu ziemā baigi copējis es pa piebalgas ezeriem Inesi un Alaukstu... tamdēļ gribēju vaicāt kur labāk uz ķīsi braukt un proti ar murmuli tirināt... cik noprotu no tekstiem tad jābrauc kkur mašīna likt uz Jaunciema pusi aiz Sužiem..Vienu autobusa pieturu pirms pagrieziena uz cernikavu jaliek masina uzreiz aiz pietura pagrieziens smuks placits gumijnieki kajas un uz ezeru mars.Tacina jau iestaigata....bet itka varot ari talak uz jonciema pusi tikt virsu.
ar murmuli tirinot kko barojam, nebarojam, ko barojam proti motili arī... uuun braucot uz Jaunciemu parkojoties tur tad nu uz kuru pusi labāk doties... Ķīsis sveša bilde.. laikam jāpaļaujās uz čuju ņuhu un poņu baigi nepatīk ha :D
Sveiki vīri, nav kads bijis vakar vai nesen uz ezera? Ka ar ledu? Doma riit aizlaist.
Deeg, 3.februāris 2018, 13:42