Ingus Goltiņš mj ēras pirmsākumos Latvijas čempī ar klasisko mj izcēla piecinieci, liekas, ka Alūksnes ezerā. Tiesa gan, ilgi stīvēja :)
25.februāris 2023, 17:12 | links
Marinzejas ezers.2 stundās 2 mazas raudiņas un ķīsis,bet tā kā galvenais bija paelpot svaigu gaisu,nevis pieķert zivis,tad viss ok...
aldeens, 31.janvāris 2023, 14:06
marchegs [14.02.23]: Vai Juglas kanāls ir vaļā? Ar spini tagad tur ir ko darīt?Kanāls vaļā, bet darīt tur pagaidām nav ko.
marchegs [14.02.23]: Vai Juglas kanāls ir vaļā? Ar spini tagad tur ir ko darīt?Kas tagad ar spini ir aktuāli? Karotes, ds, jigs?
zivjulauva [27.01.23]: Mans murgs bija 2000+- gados. Makšķerējām pārī ar tēvu vienā no Tērvetes upes uzpludinājumiem. Pavasara puse- ledus uz 12 cm, bet pārvērties caurspīdīgā stiklā- zivis redz mani un otrādi. Atradu āliņģi, kur vizuāli redzu, liels bars asaru sēž apakšā, ne jau milzīgi, bet tādi 300 līdz 400 gramu. Laidu iekšā visu kas bija arsenālā- asari kā stāvēja aplī tā arī atkāpās sinhroni no manām ēsmām (mainīju visu arsenālu), dusmas neizmērojamas, jo ik pa brīdim no apakšas uzbruka drosmīgie sīkie matroži... Saule spīd, silda ne pa jokam... Uzreiz mākonis priekšā, un sākās... Bļitka āliņģī, mazliet zem ledus- aukla atslābst, cirtiens- asaris uz ledus (dziļums ap 70 cm zem ledus), utt., es pat piekusu, štuks tāds- lai beidzas, jo gribas uzpīpēt... beidzās. nu man tajā laikā nebija jēgas ( tagad saprotu) , es divreiz gāju uz auto, visi maisiņi bija pilni. Tagad domāju- nu kāpēc es biju tik rijīgs?.. Tagad man zivis žēl.Paldies par tavu laiku un paldies citiem kas izlasija. Vairāk šādu stāstu, vairāk šo emociju. Super. Malacis.
andreiko [27.01.23]: Svenam. Zivjus vajag ķert nevis ar pikšķeri, bet ar komfortu: :)nu šis biki par aristokrātisku
https://www.facebook.com/watch?v=818964352537082
RaimisD [27.01.23]: Ledus sadaļā vīri uzsāka interesantu tēmu.Te pat parasto stāstu pastāstot jāskrien pēc alus!:)
Par ziemas copi smagos laika apstākļos.
,, Asaru bļitkošana sākas no mīnus 15. :))) Vislabāk pie mīnus 30. Tas no manas pieredzes. Svarīgi lai stabili un ilgi. Vienreiz bija arī vienā copes raidījumā nofilmēts kā mīnus 30 grādos Baltezerā kapāja normālu asari :) "
Domāju daudziem bija stāsti kā gājis copē ,,pa skarbo"
Tik negribēja piespamot nepiemērotu topiku.
Padalās :)