Es biju pagājušo 5-dien, 10.-11. datumi. Bet es sēdēju otrajā krastā, pāri pārbraucot kanālam.
19.oktobris 2014, 20:22 | links
Piektdien, Sestdien Varkaļu kanālā labajā pusē pie Lielupes necope, pa visu laiku tikai daži brekši. Mēģināju ar spini, neviena piesitiena, tumsā uz filejas un nakstārpa arī nekā, ūdens pa siltu!?
Kaimiņiem, kas atradās blakus, tuvāk pie Lielupes gan vairāk nenoveicās!? Pa nkti uz sestdienu, kad viņi gulēja, viņiem tika nozagtas piecas makšķeres, no tām divas labas karpu gruntenes ar karpu spolēm, un labs fīderkāts ar labu spoli!? Cik var saprast tas notika sestdien no rīta, no 02.00 līdz 04.30. Jo 1.30 bija ar laivu piebraukus Pašvaldības Policija, kas pārbaudīja man Licences un MK esamību, pēc, kā arī kaimiņi izvilka makšķeres no ūdens un atstāja uz mietiņiem, gājām gulēt. 04.30, kad ieradās pirmais skaļais makšķernieks, kaimiņiem copeņu vairs nebija!?
Lai neteiktu vairāk, man baigi noveicās, cik sapratām, tad zagļi bija nākuši no Lielupes puses, un ņēmuši pirmās, kas pagadījās, nākamās bija manējās, tāpat uz mietiņiem, gan Shimano kāti, gan spoles!? Kretīni...!?
Iesaku copmaņiem būt daudz uzmanīgākiem, īpaši paliekot copes vietā uz nakti, droši ka tie bija kādi vietējie, un noteikti ne pirmo reizi!? Kā jau parasti, par šādiem gadījumiem neviens Policijā griezties negrib, arī šoreiz cietušie atteicās to darīt!?
Domāju, ka arī Licencēšanas organizātoriem VAA, un Pašvaldībai vajadzētu uzņemties kādu atbildību par copmaņu drošību, ja reiz viņi organizē šādu pasākumu!?
vitenahemots, 19.oktobris 2014, 13:23
Šodien likteņupe sagādāja pamatīgu pārsteigumu.Tātad ap 11-tiem iebraucu upē bruņojies MJ un un LJ ņamājamgumijām-tā teikt lai saganītu kādu strīpaini.Devos kā ierasts pa zināmajām vietām,bet šis klusē.Nu neko-laižu uz pēdējo spotu tip ja būs,tad būs,a ja nē tad jāmet šodien miers.Un kā veries bij arī vienā mirklī cops-kāts ripā,spole mauro bļļ.. kas ta tas? liels bij pārsteigums ieraudzīt ūsaino-knapmērs,bet patīkami.Mans šo atāķē un met akal ta pat vietā un akal ir.Jūtu,ka šoreiz maķenīt stiprāks.Ieceļu šamo iekš sav kuģi svari rāda 4,5kg.Un šamais a vēl nebij pēdīgais.Kad ap 4triem metu mieru tad iekš man kuģ bij septiņi ūsaiņi no kuriem lielākais bij 7,5 kg tad 7kg,6kg jau minētais 4,5kg,4kg un vēl divi mazāki,kuri pēc fotosesijas(liecinieku klātbūtnē) tika amnestēti.Tas viss notikās tepat Rīgā virs dienvidu laipas.Bildes galerijā.
davidsonsd, 13.oktobris 2014, 22:27
Nu šodien vienā pļāņčkā,bada vējā pacietīgi kapājot kautko salasījām!Ar astoņi pret trīs noslēdzām dienu!Divi līdaki atbrauca mājas,pārējām buča un vaļā!It sevišķi vienai!)))))Norullēja vakar iegādāts Sevage gear vobļeris!Uzrunāja krāsojums!
flipers, 16.oktobris 2014, 21:46