7.00 Jālien laukā no gultas, tējkanna uzlikta, ēdamais uz galda, termoss uzpildīts, kaste salasīta!Tiek saņemts zvans, ka varam doties ceļā, kariete pie mājas!Nepaiet ne pusstunda, iegriežamies Spuņciemā un pirmie pingvīni jau redzami, uzpīpējam un noskatamies uz kuru pusi lai dodas...Tiek nolemts griezt pa labi un pirmie āliņģi jau vaļā!Laižam nost...klusums...ejam uz citu vietu, pa ceļam redzam kā opis ar šķērseni izvelk līdacēnu..bij patālu ,bet likās zemmērs, nu tas nekas ejam tālāk!Kolēģis nolemj mainīt taktiku un nomaina mormeni pret balansieri, un nepaiet ne ilgs laiks kā izvelk dupletā divus sprīža garuma asarīšus, es palieku pie sava metāla tārpiņa un rauda ilgi neliek gaidīt ir izvilkta uz ledus, patīkams drebulis un process sācies! :fishing: Tā kādu labu brīdi un maisiņš pildās, kolēģim ar pa kādam ašukam piesakās, tik izmērs varētu būt labāks...nolemjam uzpīpēt un apspriest rezultātus, kā netālu onka izvelk līdacēnu un stiepj pie sava kolēģa..nomet pie kājam un abi kaut ko apspriež! Uz aci līdacēns 35cm, varbūt drusku lielāks, nervi neizturēja un jautāju skaļā balsī, "50 sentimetrov estj???", abi Urālu kalnu onkas saskatās, kaut ko nomurmina un negribīgi iemet līdacēnu āliņģī! :) p.s(droši vien tagad sēzot mājas un lokot sņabi, abi mani aprunā, bet tas nekas, gan jau kaut kā pārdzīvošu! :D )
Saule krīt, copes kļūst retākas, asarīši arvien mazāki, laika doties mājup kāpjot nost, manam ka esam palikuši gandrīz pēdējie/izturīgākie,rezultātā pārdesmit cepami asarīši kolēģim un pārdesmit cepamas raudas man! Laiks vienkārši ideāls, cope laba, braucienam uz Peipi esam gatavi!
Ne asakas!
Ac E.
22.janvāris 2014, 18:45 |
links