Kā gāja copē (atskaites)?

Asm,
nejauc pirkstu ar Pirkstu un Gauju ar Ķīšezeru. Atbrauc, pamēģini un tad atskaities - man tiešām interesē kur te var no krasta ko noķert:)
8.janvāris 2014, 21:50 | links

Juglas-Ķīšezera-Baltezera kanālu krustojumā nav zandartu,aizvakar tur biju,visādi mēģināju,lēnu spēli,ātru,maziem mānekļiem,maziem svariem un nekā,nevienas copes!
8.janvāris 2014, 19:30 | links

Rakko,
šinī laikā no krasta ir praktiski bezcerīgi, jo raudiņa ir atkāpusies no krasta uz dziļākām vietām un attiecīgi līdaka arī.

suits, 7.janvāris 2014, 12:57

Skaidrs, paldies Suit!

Rakko, 7.janvāris 2014, 19:55

Labrīt!!!!

Pilnīgas muļķības, līdaka, asars un zandarts no krasta pašlaik ņem ļoti labi-vajag tikai piemeklēt atslēdziņu! Gumijzivs mazākas, spēlei jābūt lēnai - knapi kustinot pa grunti. džiggalvas pēc iespējas mazākas un vieglākas - lai lēnam grimst, jo zivis pasīvas un parasti cope notiek grimšanas brīdī. Asarim un zandartam lēnam jāvelk pa grunti ar garākām pauzēm. Piemerām Gaujā viss notiek tagad labi un savienojumā ar Juglas - Ķēsezera-Baltezera kanāliem ārī viss notiek! Tikai jāstāda un būs laime. Ne asakas

A....sM, 8.janvāris 2014, 07:28

kā kuram
8.janvāris 2014, 08:23 | links

Rakko,
šinī laikā no krasta ir praktiski bezcerīgi, jo raudiņa ir atkāpusies no krasta uz dziļākām vietām un attiecīgi līdaka arī.

Skaidrs, paldies Suit!

Rakko, 7.janvāris 2014, 19:55

Labrīt!!!!

Pilnīgas muļķības, līdaka, asars un zandarts no krasta pašlaik ņem ļoti labi-vajag tikai piemeklēt atslēdziņu! Gumijzivs mazākas, spēlei jābūt lēnai - knapi kustinot pa grunti. džiggalvas pēc iespējas mazākas un vieglākas - lai lēnam grimst, jo zivis pasīvas un parasti cope notiek grimšanas brīdī. Asarim un zandartam lēnam jāvelk pa grunti ar garākām pauzēm. Piemerām Gaujā viss notiek tagad labi un savienojumā ar Juglas - Ķēsezera-Baltezera kanāliem ārī viss notiek! Tikai jāstāda un būs laime. Ne asakas
8.janvāris 2014, 07:28 | links

izskatās ka produktīvākā coppe pašlaik tomēr ir žibulējot un ratlinējot no laivas(izņemot upes un seklos ezerus), ja neskaita pasīvo copētāšu gaitas.
7.janvāris 2014, 20:07 | links

Rakko,

Skaidrs, paldies Suit!
7.janvāris 2014, 19:55 | links

nē, ostā, bet zinu, ka veči ķer arī dīķos ar labu caurteci

NG-NG, 7.janvāris 2014, 10:27

Zinu, ka mēs vienā dīķī varam noķert visu gadu, arī no ledus! Izmērs tāds 200-500 grami, bet neinteresantas tās karūsas! :)
7.janvāris 2014, 17:17 | links

Rakko,
7.janvāris 2014, 12:57 | links

nē, ostā, bet zinu, ka veči ķer arī dīķos ar labu caurteci
7.janvāris 2014, 10:27 | links

Uz diviem no 10 līdz 14 tikām pie 28 karūsām, var teikt, ka pat smukām, pārītis ap pus kilo, vidēji ap 250 grami.

Ūdens zems un turpināja kristies, cope tikai no grunts ar ļoti smalkiem kātiem, nekādas barošanas, uz āķa labāk strādāja 1 liela, piebriedusi grūba, manna ar ķiploku šoreiz zaudēja, iespējams, ka biju biki pa daudz ķiploku pielicis :):):)
Pavadiņa 0,12mm, āķis 12. Un 14., 10-15 gr sviniņi barotavu vietā.

Man patika :):)

NG-NG, 5.janvāris 2014, 20:54

Bet nu ne jau stāvošā ūdenī?
7.janvāris 2014, 10:07 | links

Labrīt visiem!

05.01, no rīta puses devos eksperimentālā mēģinājumā patrenkāt kādu zaļsvārcīti gar Ķīšezera krastu, sākot no Juglas līdz sporta akadēmijai LSPA.
Rezultāts bēdīgs, kaut gan nebrīnos, jo tas no krasta turviet tas šķistu nereāli. Varbūt kādam ir citādāks viedoklis?
Mēģināju uz gumijas zivtiņu, tvisterīšiem, rotiņu varbūt cerībā dabūt kādu asarīti..

Attēlā ar sarkano var redzēt vietas, kur biju..
7.janvāris 2014, 08:28 | links

Abavas augštece
01.04- lija lietus, nobijos kaut kur vilkties, čoms aizgāja, zvanu šim, šis saka ka pēc 5 metieniem ir 2 ap 2kg, blakus jau 1 arī ja nemaldos ap 2kg, ap kādiem 11 tas bija. Vakarā lietus norimās izdomāju aiziet, pa 0, satieku vienu copmani, apjautājos kas un kā, šim 2 zemēri, kamēr pļāpāju šim cope un vien knapi mērniece bet nu nobarojusies :).
01.05- ar čomu pie upes tajā pašā vietā kur viņam ir iecīnīta, 2 metienā 3kg līdaka, pēc tam klusums, man protams nekā, lieku ko gribu, noslēgumā viņam vel viena mēra līdaka 53cm, ar dēlēm aplipusi, nomētājam kādus 50m gar krastu.
Rezumē- visas copes notikās līdz 12, vieta bija viena un tā pati, jo tur ir ir dziļāks un ūdenszāles netraucē. Vel viens secinājums ka man ir vel jaaug, vai nu jābūt pareiziem mānekļiem, visas copes notikās uz zaļu gumiju, man visādas gumijas, vobleri un pa O, ir kur tiekties. Labi pavadīts laiks. Ne asakas :)
6.janvāris 2014, 16:20 | links

OskarsB-paldies tev par ieteikumu, ņemšu to vērā!!!:)
5.janvāris 2014, 21:56 | links

Uz diviem no 10 līdz 14 tikām pie 28 karūsām, var teikt, ka pat smukām, pārītis ap pus kilo, vidēji ap 250 grami.

Ūdens zems un turpināja kristies, cope tikai no grunts ar ļoti smalkiem kātiem, nekādas barošanas, uz āķa labāk strādāja 1 liela, piebriedusi grūba, manna ar ķiploku šoreiz zaudēja, iespējams, ka biju biki pa daudz ķiploku pielicis :):):)
Pavadiņa 0,12mm, āķis 12. Un 14., 10-15 gr sviniņi barotavu vietā.

Man patika :):)
5.janvāris 2014, 20:54 | links

4.01.2014, Lobes ezers, septiņas mēra līdakas no desmit, viss uz spiningu.
5.janvāris 2014, 20:35 | links

es ar vairākas diens pavecēju pa 2 st bet nekā bet kad sāku mētāt tad tikai uzsit un viss
5.janvāris 2014, 06:48 | links

Līdaka08-iespējams mētājot izvēlies mānekļus kuri iet par seklu attiecigajās vietās kur darbojies..,vai manekli vadi pārāk ātri..,savkārt velcējot Tu manekli dabūn tieši tik dziļi cik vajag,lai plēsējs izrādītu interesi.. Velcējot parasti liek tādu mānekli kas iet nedaudz virs grunts,lai uz grunts gulošajam un slinkajam plēsejam noietu gar pašu degunu un viņš no tā nespētu atteikties..Turklāt velcejot jebkurš vobleris iet dziļāk to palaižot garā distancē no laivas.. Secinājumus pieņem pats..
5.janvāris 2014, 02:47 | links

Šodien Gaujā pēcpusdienā 1 stunda, pat ne piesitiena ar copes kolēģi.
4.janvāris 2014, 20:53 | links

Sveiki! Pabiju cope un izvilkam tikai uz velci, ap kilo 2 līdakas;)
Es vēlējos pavaiet vaijūs zinat kapēc vietām ezeros tikai velcējot ņem bet metajot pilnīgs klusums?

lidaka08, 4.janvāris 2014, 19:34
4.janvāris 2014, 19:36 | links

Sveiki! Pabiju cope un izvilkam tikai uz velci.;)
Es vēlējos pavaiet vaijūs zinat kapēc vietām ezeros tikai velcējot ņem bet metajot pilnīgs klusums?
4.janvāris 2014, 19:34 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager