Sakarīgas atskaites tautieši... , priecīgus un zivīm bagātus svētkus !
24.decembris 2013, 17:51 | links
Skatās, ka svētku pīrāgs neiesprūst rīklē :D
Bernadeta, 24.decembris 2013, 17:27
raihs
Šī sadaļa saucas - Kā gāja copē (atskaites)?
Un nevienam neinteresē Tavi debīlie uzbraucieni kas kā raksta kādas kļūdas..... vairākums šo sadaļu skatās, lai uzzinātu kā cilvēkiem gājis copē nevis kā pāris "umņikiem" kautkas nepatīk! Uztaisi jaunu sadaļu apmācu makšķerniekus kā pareiz rakstīt... kam būs interesanti, lūgs Tavu padomu
Priecīgus svētkus
litrabols, 24.decembris 2013, 13:31
Rio. Tu nu gan atradi ar ko cīkstēties. Pie tam šamā medību laukos. :))p.s.Es ar šamo varu pastīvēties, ja šamais nepludina dzīvo. :))urmaas, 24.decembris 2013, 08:16lidz sim man bija parlieciiba ka asariiti vairaak vai mazaak varu dabuut jebkuros udenjos...,bet re ku bija:):):)roka itkaa vairaak bija piesauta liepajas asarim kurs ipasi izceljas ar sava garastavoklja mainju:),bet principaa morali esmu gatavs revansam:):):),un arii juus cienitais kungs vareetu pieaicinaat,nu tjipa lai varetu abus reizee...:):):). UN kaa saka PRIECIGUS ZIEMASSVETKUS!!!
rio., 24.decembris 2013, 10:24
Ja nebūtu tikai garumzīmju,tas vēl būtu štrunts, bet tur taču nav vispār nekā no elementāras rakstības pamatiem-reizēm pat gribēdams nevari izlasīt
raihs, 24.decembris 2013, 13:04
Ja nebūtu tikai garumzīmju,tas vēl būtu štrunts, bet tur taču nav vispār nekā no elementāras rakstības pamatiem-reizēm pat gribēdams nevari izlasīt
raihs, 24.decembris 2013, 13:04
Nu veči,ja gribat izteikt viedokli,tad vismaz palasiet visu no sākuma.Speciāli marti un ačgārnajam pārkopēšu tostu no iepriekšējās lapas:
"Neviens te nerunā par daiļrakstīšanu,vēl jo vairāk par ortogrāfijas un interpunkcijas pamatlikumiem-galu galā ierakstam interneta vidē ir mirkļa vērtība(ja tāda ir vispār). Bet darīt to tādā līmenī,kā to dara kaut vai tas pats bacis-kad nevar pat saprast uzskricelētā jēgu-vismaz man ir pretīgi. Nu nedrīkst TĀ necienīt savu dzimto valodu! Tādēļ arī aizrādu(un ne tikai es),un turpināšu to darīt."
raihs, 24.decembris 2013, 12:42
Piekrītu Raiham.Ja raksta publiskē vidē,ir jācenšas ievērot pareizrakstību un tā būs elementāra cieņa pret savu valodu,cieņa pret citiem foruma dalībniekiem..Saviem draudziņiem īsziņās varat rakstīt kā vien vēlaties.
Un nevajag savai aizstāvībai te reģistrēt visādas bernadetas u.c. ,tas ir naivi.
andis47, 24.decembris 2013, 12:06