Kā gāja copē (atskaites)?

Sakarīgas atskaites tautieši... , priecīgus un zivīm bagātus svētkus !
24.decembris 2013, 17:51 | links

Skatās, ka svētku pīrāgs neiesprūst rīklē :D

Bernadeta, 24.decembris 2013, 17:27

Nu re tas jau riktīgi latviešu garā, malacis! Es gan novēlēšu lai tie pīrāgi nepiedeg un zem egles netrūkst dāvanu, priecīgus svētkus!
24.decembris 2013, 17:36 | links

andis47 Klau, nekritīšu tik zemu, lai strīdētos ar Tevi un Tev līdzīgiem. Publisks FUI tādiem...
Interneta vidē nekad neesmu redzējusi tādus brīnumus, kad tiek noniecināti normāli cilvēki, kuri grib padalīties savos iespaidos, lai kā arī viņš to māk, vai nemāk.
Tas, ka daži indivīdi, iespējams, ar žurnālista izglītību baigi konstruktīvi raksta, nenozīmē, ka drīks zākāt citus. Skatās, ka svētku pīrāgs neiesprūst rīklē :D lai izdevušies svētki :)))))
24.decembris 2013, 17:27 | links

Raih, necepies!:) Man ikdienā nākas saskarties ar tā saucamo "Brīvās Latvijas paaudzi" zini, tie ne tā vien raksta. Jāpriecājas, ka te nav jāraksta ar roku, kā saka bez 0.7 salasīt nevar. Un vispār.... Priecīgus Ziemassvētkus!
24.decembris 2013, 17:22 | links

Nu i piedirsusi te...
24.decembris 2013, 16:36 | links

raihs
Šī sadaļa saucas - Kā gāja copē (atskaites)?
Un nevienam neinteresē Tavi debīlie uzbraucieni kas kā raksta kādas kļūdas..... vairākums šo sadaļu skatās, lai uzzinātu kā cilvēkiem gājis copē nevis kā pāris "umņikiem" kautkas nepatīk! Uztaisi jaunu sadaļu apmācu makšķerniekus kā pareiz rakstīt... kam būs interesanti, lūgs Tavu padomu
Priecīgus svētkus

litrabols, 24.decembris 2013, 13:31

Piekrītu!

Pie tam raksta arī skolēni ar pirmo copes pieredzi. Un Lattelekom akcija: "Apmāci pensionāram datoru" Ir daudz un daudz, kuri grib palielīties... Nevajag ierobežot, ja vien raksta puslīdz saprotami un par tēmu!
Taisu "šubu"

Priecīgus svētkus!
24.decembris 2013, 14:30 | links

Rio. Tu nu gan atradi ar ko cīkstēties. Pie tam šamā medību laukos. :))p.s.Es ar šamo varu pastīvēties, ja šamais nepludina dzīvo. :))urmaas, 24.decembris 2013, 08:16lidz sim man bija parlieciiba ka asariiti vairaak vai mazaak varu dabuut jebkuros udenjos...,bet re ku bija:):):)roka itkaa vairaak bija piesauta liepajas asarim kurs ipasi izceljas ar sava garastavoklja mainju:),bet principaa morali esmu gatavs revansam:):):),un arii juus cienitais kungs vareetu pieaicinaat,nu tjipa lai varetu abus reizee...:):):). UN kaa saka PRIECIGUS ZIEMASSVETKUS!!!

rio., 24.decembris 2013, 10:24

Izaicinājums tiek pieņemts. Tik nedaudz ""kumeļam "prostatu"" apārstēšu. :))
24.decembris 2013, 13:34 | links

raihs
Šī sadaļa saucas - Kā gāja copē (atskaites)?
Un nevienam neinteresē Tavi debīlie uzbraucieni kas kā raksta kādas kļūdas..... vairākums šo sadaļu skatās, lai uzzinātu kā cilvēkiem gājis copē nevis kā pāris "umņikiem" kautkas nepatīk! Uztaisi jaunu sadaļu apmācu makšķerniekus kā pareiz rakstīt... kam būs interesanti, lūgs Tavu padomu
Priecīgus svētkus
24.decembris 2013, 13:31 | links

Foršas Jums te copes atskaites...

Priecīgus ziemassvēkus kolēģi :)
24.decembris 2013, 13:29 | links

Ja nebūtu tikai garumzīmju,tas vēl būtu štrunts, bet tur taču nav vispār nekā no elementāras rakstības pamatiem-reizēm pat gribēdams nevari izlasīt

raihs, 24.decembris 2013, 13:04

Raihs
Ko Tu sašūmējies pirms Ziemassvētkiem ,ja gribi viņu pamācīt tad pasniedz viņa tekstu atbilstošā veidā ,tā kā uzskati par pareizu. Pareizi parādītas kļūdas ar labojumu daudz ātrāk saprot nekā spēka spiedienu.
Priecīgus visiem svētkus !!!
24.decembris 2013, 13:16 | links

Ja nebūtu tikai garumzīmju,tas vēl būtu štrunts, bet tur taču nav vispār nekā no elementāras rakstības pamatiem-reizēm pat gribēdams nevari izlasīt

raihs, 24.decembris 2013, 13:04

visi nevar būt vienādi
24.decembris 2013, 13:10 | links

24.decembris 2013, 13:04 | links

Nu veči,ja gribat izteikt viedokli,tad vismaz palasiet visu no sākuma.Speciāli marti un ačgārnajam pārkopēšu tostu no iepriekšējās lapas:
"Neviens te nerunā par daiļrakstīšanu,vēl jo vairāk par ortogrāfijas un interpunkcijas pamatlikumiem-galu galā ierakstam interneta vidē ir mirkļa vērtība(ja tāda ir vispār). Bet darīt to tādā līmenī,kā to dara kaut vai tas pats bacis-kad nevar pat saprast uzskricelētā jēgu-vismaz man ir pretīgi. Nu nedrīkst TĀ necienīt savu dzimto valodu! Tādēļ arī aizrādu(un ne tikai es),un turpināšu to darīt."

raihs, 24.decembris 2013, 12:42

Nu pag Raih te ir daži,kas grib lai raksta tā ka esi eksāmenā un ceri uz desmitnieku ! Jeb ar šo saitu vērtēs pareizrakstības komisīja !
Neaizstāvu nevienu,bet ja cilvēks paskaidro ka nav garumzīmes,es to saprotu .
24.decembris 2013, 12:59 | links

Nu veči,ja gribat izteikt viedokli,tad vismaz palasiet visu no sākuma.Speciāli marti un ačgārnajam pārkopēšu tostu no iepriekšējās lapas:
"Neviens te nerunā par daiļrakstīšanu,vēl jo vairāk par ortogrāfijas un interpunkcijas pamatlikumiem-galu galā ierakstam interneta vidē ir mirkļa vērtība(ja tāda ir vispār). Bet darīt to tādā līmenī,kā to dara kaut vai tas pats bacis-kad nevar pat saprast uzskricelētā jēgu-vismaz man ir pretīgi. Nu nedrīkst TĀ necienīt savu dzimto valodu! Tādēļ arī aizrādu(un ne tikai es),un turpināšu to darīt."
24.decembris 2013, 12:42 | links

Piekrītu Raiham.Ja raksta publiskē vidē,ir jācenšas ievērot pareizrakstību un tā būs elementāra cieņa pret savu valodu,cieņa pret citiem foruma dalībniekiem..Saviem draudziņiem īsziņās varat rakstīt kā vien vēlaties.
Un nevajag savai aizstāvībai te reģistrēt visādas bernadetas u.c. ,tas ir naivi.

andis47, 24.decembris 2013, 12:06

Davai ejat piesārņot citas vietas. Andis aiz cieņas pret savu valodu paskaties kā iepriekš beigušies tavi teksti vai teikuma nobeigumi... Pateikšu priekšā - :) ,:))
24.decembris 2013, 12:15 | links

pareizrakstības kungi baļķi savā acī neredz :)))
24.decembris 2013, 12:14 | links

Piekrītu Raiham.Ja raksta publiskē vidē,ir jācenšas ievērot pareizrakstību un tā būs elementāra cieņa pret savu valodu,cieņa pret citiem foruma dalībniekiem..Saviem draudziņiem īsziņās varat rakstīt kā vien vēlaties.
Un nevajag savai aizstāvībai te reģistrēt visādas bernadetas u.c. ,tas ir naivi.
24.decembris 2013, 12:06 | links

Kāds no ļautiņiem, tomēr, neko nav sapratis. Balagāns!!! Novēlu kļūt labākiem cilvēkiem. Būšu naiva savā vecumā un teikšu - brīnumi notiek.
Priecīgi :)
24.decembris 2013, 12:05 | links

raih - aiz komata jāliek "speiss" :)
24.decembris 2013, 11:57 | links

Intresanti jums ir gājis tajā copē :):)
24.decembris 2013, 11:50 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager