Kā gāja copē (atskaites)?

vakar Mazajā Baltezerā - saliju viscauri, pa nullēm
23.septembris 2013, 18:56 | links

tikko no baltezera 3 līdakas laivā un 3 nerealizētas copes. lielākā tikai ap 1.5kg. pūtiens nereāls un lietus ar visu laiku lija.

tomels, 23.septembris 2013, 16:54

Tas viss piederas pie lietas. es 6-7dien praktiski visu laiku lietū un vejā copēju, bet za to kā pavilku! :)
23.septembris 2013, 18:47 | links

tikko no baltezera 3 līdakas laivā un 3 nerealizētas copes. lielākā tikai ap 1.5kg. pūtiens nereāls un lietus ar visu laiku lija.

Tomel! Respekt. Neatlaidība dod rezultātus. Tā turpināt.
23.septembris 2013, 17:45 | links

Nu Tomel, Respekts ar lielo burtu. Jauki apzināties, ka ne es vienīgais esmu tik nojūdzies lai kādreiz aizbrauktu copēt arī tādā laikā
23.septembris 2013, 17:15 | links

Man jau gribējās jautāt vai kāds trakais šādā laikā copē ar :):):)
23.septembris 2013, 16:59 | links

23.septembris 2013, 16:54 | links

Nejauši uzduros vienai mājaslapai. Izskatās, kā priekš atskatiem tīri ok. Kaut kas līdzīgs Waze tikai priekš copmaniem. www.fishmap.eu. Latviešu interfeiss nedaudz klibo bet tomēr ir.
23.septembris 2013, 11:12 | links

Nedeļas nogalē biju savā lauku ezeriņā... Jasaka ka bija viena no labakajam un aktivakajām copēm kadu esmu pieredzējis šajā ezerā no pagajušā gadu kad tur sāku braukt. 6dien ielaidu pa dienu, sakumā metāju trapijās viens zemmers, viens mēriņš. Tad sāka līt un lija ilgi. Pa vidu kādai sikai lidaķelei. Parsvarā maucu uz Lucky John chunk tail oranžo, bet biju nopircis kivi krasas tādu pašu. Sāku metāt ar to un vienā bridi jutu ka ik pa laikam kads uzsit, bet neusēžas. Domaju japaņem kas lidzigs, uzliku mazu 3 cm gumiju ko sen biju nopircis, divkrasaini zaļā krasā. Un tad sakās ka no liegabla vienā vietā! Metiens, asars, metiens lidaka. Apmeram bilance no 10 metieniem-7 zivis. Kopā tajā dienā savilku ap 20 zemmeriem un daudz asarus, pie tam dafiga copes un visas uz dziga! nebiju tir ipaši džigojis, bet tas ar to mazu manekliti ideali stradaja. Es biju ļoti izbrinits ka tik daudz mazas lidakas tadas lidz 35-45 cm vienā vietā kopā ar asariem. Beigas man visas 3 zaļas gumijas nograuza un liku dzelteno un nekā. Paglāba mazliet lucky johns tumši zaļs/bruns uz ko vel asari pieteicās un paris lidakas. Jaatzist ka ķeras vislabak kad lija.

7dien ielaidu turpat, iepirku veikalā pavisam mazas gumijas bet nekā, krasa nebija īstā. Biju jau pusotru stundu nometājis un 1ns asars, 1ns mers un paris copites. Bija palikuši divi tumši zaļi/brunie lucky johni, tie ari man izglāba. Sāka līt un pamainiju lokāciju un asari saka ķerties, pa starpai atkal kada lidaka. Tā nu saganiju ap 30 asariem, lielākie ap 200-250 grami, kas ir cienijami tadam mazam ezeram, kur tadus barus nekad nesmu vilcis! Acimredzot zivis sak pulceties kopā un viss notika ritigā lietū. Tā nu viens pats ezerā copeju un atvilkos kārtīgi, brižiem bija tiešām ka 10 metieni cope gandriz katrā metienā. Cope reali sirdij :) Beigās majas kadu 2kg asarus atvedu. Džigs rulē! :)
23.septembris 2013, 10:54 | links

Sodien Juglas ezers viena divniecite no pasa rita un pec tam lietus izmercetam pieteicas viens smuks asuks. Nu bet lloti slapja diena.
22.septembris 2013, 18:08 | links

Šorīt Mazajā Baltezerā viens labs līdakas mērs, un pāris mazo copītes. Visai aktīvi.. uzsit..nopurinās..tas pa Zālēm..
Kā sāka ņemt tā lietus izmērcēja un braucu mājās.
22.septembris 2013, 14:16 | links

Svētdien, 15.09., Lielupē no 12:00 līdz 20:00 uz velci divas līdakas mazliet virs mēra, viens kaltiņš (turpina pieņemties garumā un prātā), čupiņa ar asariem (mazākie aug tālāk).
17.septembris 2013, 16:02 | links

Sestdien 14.09., vakarā aiztesām ~300 km līdz jūrai izmēģināt bute. vietējie smaida un rāda ka jūra mierīga, vēja nav - zivju nav. rezultātā 9 gab. mazās pa diviem salasījām ap 1. sēkli (tumšs, saskatīt grūti), cope līdz 1:30 u n no rīta ap 00:06. Vienmēr esmu vīpsnājis par jūras copi - bet šoreiz paņēma - jāgaida piemērotāki laika apstākļi ! :)
17.septembris 2013, 10:36 | links

vakar piemājas upītē Daugava iebraucām ar draugu pavelcēt. 16 kg ūsainis lika pastrādāt, bet gandarījuma sajūta laba.
16.septembris 2013, 11:15 | links

6dien no rīta no 6:20 lidz 11:00 uz Ruckas ezera. Rīts iesākās mierīgi, bet tad labi iepūta un parvilka miglu ar tumšiem makoņiem pari un taa visu riitu nelagi pūta. Joka pec uzliku ari ehaloti, lai redzu kas apakšā, bet apakšā nekā jauna :)
No 6-11 tiem bija 3 zemmeri, visi ap 45 cm. Ap 11tiem taisijos jau uz majas pusi, uzliku mazo Kusamo profesoriņu, metu pa vejam un patalu ari aizlido. Pec paris tinieniem jutu ka zaceps, bet NEFIGA! Kustas un iet ar tadu labu likumu apkart laivai. Pievilku klat, bet augšā nenāk. Pirmais aizgajiens no laivas, ļavu paskriet un neko nedariju. Tā nu viņu velreiz pievilku, bet izgaja cauur apakšu laivai. Tā divas reizes pat iznāca. Ta ka man divi kāti laivā, nacas tur ar kātu labi izadancināt līdzi no vienas laivas gala uz otru. Pēc kadam paris min paradijās augšā un skatos johaidii, kartiga lidakmamma galā! Tā ka tas kāts man bija garais 270cm, tad tiklidz pievilku auklu lai varētu paņemt ar sečoku, tā ši prom un tā kadas 4-5 reizes. Beigu beigās tomēr laivā iekšā! Beidzot arī es izvelku savu pirmo nopietno trofeju! Nosverot 5,5 un 92 cm. Šī kad laivā notirinajās, tā man karabīna pavadai lupatās... arī aķis no vecā kusamo atdalijās :)

Izvedu krastā un izradās šis sezonas ezera rekords, domaju vispar ka tas ir pedejo gadu Ruckas rekords, jo tur tadas mammas reti gadās. Sencis tur jau 20 gadus spiningojis un lielakā 3.5 bijusi. Tā nu mazais kuusamo šogad ir sevi godam pieradijis, ari čomiem tieši uz šī ir iznākušas lielās! Bildes albumā :)
15.septembris 2013, 22:00 | links

Sodien auzina ezers,cope loti vaaja no 7-14 6 zemmeri uz diviem,dazhi asarisi un dazas copites vel!
14.septembris 2013, 17:53 | links

sodien tepat pieriigaa - liidakas njem riktiigi. no 11iem liidz pus3iem - 6as krastaa, 3 pie krasta nopurinaajaas un veel kaadas 5 copes. bet nu visas kaa nomeeriitas ~ 42 cm, bet nu tur lielaaku praktiski nav.

P.S. visas peld, ja nu kaadu tas satrauc.
14.septembris 2013, 16:47 | links

Vakar Gauja pie Siguldas.Pēcpusdiena.Līmenis zems(vardes pa upi rāpo,nevis peld).Daži piesitieni uz 5.meppu.Vispār upe klusa.

romano, 4.septembris 2013, 12:50

Jāzin tikai vietas un pareizie mānekļi! Tad viss notiek Gaujā pie Siguldas! Pēdējās piecas copes reizes tukšā mājās neesmu atnācis!
12.septembris 2013, 20:31 | links

Iepriekšējās nakts miegu traucēja pārdomas par copes rezultātu uzlabošanu...
Nemiers dīdija...
Tā nu tika nolemts jau 18:00 izbraukt uz to pašu vietu, kur vakar lotas izrādija interesi par mūsu ēsmām.
19:00 esam uz vietas.
Tiek sariktēti rīki un ar dobju plunkšķi svini ir ūdenī.
Ilgi nav jāgaida un ir cope.
Piecirtiens un ir!
Pirmais krastā izlec sapals.
Otrā cope ar nav ilgi jāgaida, piecirtiens un kolēģis jūt ka galā ir kaut kas 3 reizes lielāks par iepriekšvilkto sapalu, bet monstram izdodas iemukt pakšķos i prom ir!
Tad iestājās divu stundu pauze, kuru tik aizpildīja asarēns.
Jau pulkstens 22:00 un copes nav!
Kad sākam atmest cerības un plānojam braukt mājās, nakts klusumu pārtrauc zvaniņa skaņa! Satraukums, piecirtiens un ir! Pirmā mēra lota krastā!
Pēc neilga laika seko otra!
Nu tik sāksies! - tā nodomājām mēs.
Pietiek! - nodomāja lotas.
Un tā arī beidzās šis vakars!
9.septembris 2013, 00:06 | links

2 dienas pavadiitas Kakjiitii izvilktas kopaa 16 liidakas,no taam meeri 7,daudz shodu un knaabienu,ezers ar raksturu.Bildes riita
8.septembris 2013, 20:12 | links

Juglas ezers
Sestdien no 12 lidz 18 divas lidacinas vienai amnestija otru patureju. Vispar baigais klusums. Svediena no 10 lidz 17 pilnigi pa nullem tikai 3 asuki. Bet kolosala atputa saule un vejsh. Superigs laicinsh kaut ari copes nebija. Visu nedelu tagad miers. Nakamas brivdienas gan jau revanshesos.
8.septembris 2013, 20:07 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager