Kā gāja copē (atskaites)?

Gauja...

Bijām uz nakti,nakti pa 0,rits bik cerīgāks,bet 8,30+- notika brīnumi......2 Ālanti,2 Sapali!

Ālanta svars lielākā 1,760-Sapala svars 1,940....viens kā gāja ta aizgāja ar 0,14 pavadu,knapi katu nokēru,kerts tika ar fīderi,ēsma kukurūza,barība Fīder Turbo+vanilas kukuruza,smalka,zeme viltīga piešprice :)0,5 paka saulespuķus spraukumi,cope kopā ilga no sestdienas pulksten 18+-lidz šodienas 12...besis acis līp ciet!

Ne asakas!

P.s piedevās ap 1kg baltie sapaliņi+1 asaris uz KUKURŪZAS :)
8.septembris 2013, 14:16 | links

Pareizi gan!
8.septembris 2013, 10:46 | links

Sveiki.
Tā kā es te jauniņais, izlēmu padalīties arī ar savām vakardienas copes gaitām.

Sestdienas diena, pulkstens 18.00 un es vēl tik esmu ceļā no Jēkabpils uz Jelgavu.
Nemiers dīda. Kā nekā vienīgais brīvais vakars pirms vergu gaitām.
Tomēr tiek izlemts nakti pavadīt pie upes, jo pēdējie laikapstākļi liecina ka, iespējams, jau sācies! Tiek apciemota Maxima, iebraukts mājās pēc siltākas klozes, notraukti putekļi no gruntenēm, paķerts līdz ir copes čoms, un jau 22.00 esam pirmos kātus iemetuši...
"Velns, mazliet par vēlu esam atbraukuši!" - nodomāju.
Zvaigznes spīd - čigāns nespīd... tas tik uz labu!
Pēc stundiņas IR!!! Pirmā cope kolēģim un tā ar tiek realizēta!
Vēl pēc kāda laiciņa arī man piesakās! Piecērtu - ir labs!
Tiek pacelts virs ūdens un.... norāvās! Kolēģis saka ka virs kīlo bij,,, nervi lupatās!
Tā tika pavadītas vēl pāris stundiņas, sekojot katrai copītei, un iestājoties klusumam, tiek pieņemts lēmums braukt mājās!
Ar vārdiem "līdz nākamajām brīvdienām, lotas manas" tiek iekāpts mašīnā un braukts mājās!

WasIsDas, 8.septembris 2013, 09:45

Pareizi sapratu, vēdzeles?
8.septembris 2013, 10:33 | links

Sveiki.
Tā kā es te jauniņais, izlēmu padalīties arī ar savām vakardienas copes gaitām.

Sestdienas diena, pulkstens 18.00 un es vēl tik esmu ceļā no Jēkabpils uz Jelgavu.
Nemiers dīda. Kā nekā vienīgais brīvais vakars pirms vergu gaitām.
Tomēr tiek izlemts nakti pavadīt pie upes, jo pēdējie laikapstākļi liecina ka, iespējams, jau sācies! Tiek apciemota Maxima, iebraukts mājās pēc siltākas klozes, notraukti putekļi no gruntenēm, paķerts līdz ir copes čoms, un jau 22.00 esam pirmos kātus iemetuši...
"Velns, mazliet par vēlu esam atbraukuši!" - nodomāju.
Zvaigznes spīd - čigāns nespīd... tas tik uz labu!
Pēc stundiņas IR!!! Pirmā cope kolēģim un tā ar tiek realizēta!
Vēl pēc kāda laiciņa arī man piesakās! Piecērtu - ir labs!
Tiek pacelts virs ūdens un.... norāvās! Kolēģis saka ka virs kīlo bij,,, nervi lupatās!
Tā tika pavadītas vēl pāris stundiņas, sekojot katrai copītei, un iestājoties klusumam, tiek pieņemts lēmums braukt mājās!
Ar vārdiem "līdz nākamajām brīvdienām, lotas manas" tiek iekāpts mašīnā un braukts mājās!
8.septembris 2013, 09:45 | links

Neliela atskaite par šodienu. Biju Lielupē nostaigāju savas vecās vietas, sākumā mērķis bija asaris un varbūt zanders, taču pēc pāris stundām un pilnīga aplauziena, mainīju taktiku, kas šoreiz atmaksājās uz visiem 100... pārgaju uz meženi un jau vienā no pirmajiem metieniem paņēma kkas nopietns, pirmie
sitieni pa kātu iespaidīgi, un jūtu ka būs, te pēkšņi šamā metas iekšā lēpju lapās un jūtu- mjortvaks, nolaižu kātu, atveru spoli, dziļi ieelpoju un pēc kada laika redzu, ka aukla aiziet, sāku vilkt- ir, šāda atrakcija mums atkārtojās vēl 2 reizes, un tad es viņu ieraudzīju, ceļi sāk trīcēt un saprotu, ka paņemt rokās viņu nebūs tik viegli, jo pirmkārt sačoka man nav, un otrkārt tik liela man ar vēl nav bijusi, bet ar 4. reizi dabūju to mammu satvert un izcelt krastā...
sākumā likās, ka būs baigais monstrs, bet svari parādija 3.498kg... kata ziņā, tas pagaidām ir mans labākais rezultāts šai sugai, sieva arī starā, vakariņas super gardas, un emocijas atcerēšos vel ilgi.
Bilde būs rīt.
Veči, copēt ir foršīīīīīī!!!
ne asakas, lai veicas :)

Meisters, 3.septembris 2013, 23:03

Kolosāli! :) Kurā vietā Lielupē ķēri? Un meženi uz poperi dabūji?

Morbidejs, 4.septembris 2013, 13:42

ķēru posmā Dubulti-Majori, un meženi dabūju uz caster tipa šūpiņu... ;)
4.septembris 2013, 19:43 | links

Neliela atskaite par šodienu. Biju Lielupē nostaigāju savas vecās vietas, sākumā mērķis bija asaris un varbūt zanders, taču pēc pāris stundām un pilnīga aplauziena, mainīju taktiku, kas šoreiz atmaksājās uz visiem 100... pārgaju uz meženi un jau vienā no pirmajiem metieniem paņēma kkas nopietns, pirmie
sitieni pa kātu iespaidīgi, un jūtu ka būs, te pēkšņi šamā metas iekšā lēpju lapās un jūtu- mjortvaks, nolaižu kātu, atveru spoli, dziļi ieelpoju un pēc kada laika redzu, ka aukla aiziet, sāku vilkt- ir, šāda atrakcija mums atkārtojās vēl 2 reizes, un tad es viņu ieraudzīju, ceļi sāk trīcēt un saprotu, ka paņemt rokās viņu nebūs tik viegli, jo pirmkārt sačoka man nav, un otrkārt tik liela man ar vēl nav bijusi, bet ar 4. reizi dabūju to mammu satvert un izcelt krastā...
sākumā likās, ka būs baigais monstrs, bet svari parādija 3.498kg... kata ziņā, tas pagaidām ir mans labākais rezultāts šai sugai, sieva arī starā, vakariņas super gardas, un emocijas atcerēšos vel ilgi.
Bilde būs rīt.

Meisters, 3.septembris 2013, 23:03

Kolosāli! :) Kurā vietā Lielupē ķēri? Un meženi uz poperi dabūji?
4.septembris 2013, 13:42 | links

Vakar Gauja pie Siguldas.Pēcpusdiena.Līmenis zems(vardes pa upi rāpo,nevis peld).Daži piesitieni uz 5.meppu.Vispār upe klusa.
4.septembris 2013, 12:50 | links

Bilde būs rīt.
3.septembris 2013, 23:03 | links

Šodien Mēmele pie Bauskas no 7 lidz 11, 7 asari un sapalēns. Bija arī copes.Necerēti labi.....;)) Viss uz rotiņu.
3.septembris 2013, 18:02 | links

...Vinnijs, aizšauj pie S.Kvadrata uz sēklumiem,..mož tur?
3.septembris 2013, 16:26 | links

Daugavā pie Dienvidu tilta pa nullēm, mikrotvisterim nokosta aste un aiz akmeņiem 2 norautas pavadas. Gan pa grunti dauzijos gan ar mosca 1, atsaucība no ašuku puses nekāda. Būs jāpiestaigā vēl vakarpusē.
3.septembris 2013, 14:45 | links

Sodien Lielupe, dzerks pa nullem. no 16-20, Garoza!
1.septembris 2013, 22:25 | links

6dien lauku ezeriņa cope loti laba, tik soreiz nenospideja mazliet. Pirmais ka ka pavada neiztureeja loti specigu njemienu. Albuma ieliku bildi ka izskatijaas kad izvilku araa... sitiens tiešam bija specigs, pat jutu ka uzsedaas un čuss... sakuma domaju ka auklu parkoda bet nekaa... Lucky johns... bet nu pa 3 h. 5 lidakas laiva, 1 mers un divi smuki ašuki. Vel bij 3 shodi un vien apm uz 1,5 uztaisija smuku sveci un smuki tika brivibaa. Ta ka soreiz lielās pie manis negribeja nakt :)
1.septembris 2013, 22:19 | links

vakar vakarā, pāris stundas Daugavā, Ogrē pretī kombinātam. gruntene uz dzīvo. rezultātā viena nerealizēta cope.
1.septembris 2013, 20:09 | links

Šodien Augstrozē biju. Pilnīgs tukšums,sen tā nebija bijis,pāris zemēra lidakas,un zandrts.
1.septembris 2013, 19:06 | links

Sodien biju Juglas ezera nu loti gausi asits tikai palaiza tvisteri un splauj ara, kolegis teica itka zandarts uzsitis bet ari lloti gausi. Nu nav isti labi... Lietutinsh ari labi izmerceja drebju kartu... Rit bus atkal jauna diena.
1.septembris 2013, 16:34 | links

5dienas vakars un 6dienas rits - viens sukatajs 36 cm.
Kolegi pa nakti izvilka vienu 44 cm 1.4 kg svara. Sukataji vel nem, bet diezgan gausi.
1.septembris 2013, 10:30 | links

Atkal lieliskais Juglas ezers sodien bija dasns. Viens atlaists zemmera lidacens, 3 palieli asareni. Vispar nema ar gariem zobiem,no zandartiem gan ne uzsitiena. Keru uzmazajiem tvisteriem. Blakus uz mailem ari nekas. Vairakas laivas ar benziniekiem dudinaja pa ezeru.
31.augusts 2013, 20:12 | links

Sodien Lielupe, pie Emburgas tilta, uz dzerku, bijam divata, rezultats pa nullem! No 7-11. laikam vel jagaida
31.augusts 2013, 12:10 | links

Sodien iemeiginaju jauno spiniti uz asukiem. Baigi labais Ultralight Microteh 2-10 grami. Asuki labi nema Juglas ezera. Un vilkt ari baigais prieks.
30.augusts 2013, 20:30 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager