Kā gāja copē (atskaites)?

Cobra ir ražoti Korejā, tas viens, parasti jau āķus pērk vadoties pēcparedzamās copes, tad arī skatamies āķu resnumu, izturību un lielumu, ja tu vispirms pērc un tad domā ko ar to āķi darīt, tad vajag biki pārskatīt paradumus :):)
11.augusts 2013, 18:11 | links

Nopirkās cobra āķi ķīnā ražotie, japāņu ražojums ari nav licis vilties. Vienkārši uz tajā brīdī veikalā man vajadzīgie nebija, bija jāņem kas ir. Nu, 8 nr. nemaz tik smalks nav, tikai trāpījās baigi mīkstie, loci kā gribi.
11.augusts 2013, 09:47 | links

snipiens
Ko tu uz tiem ownerniekiem velc?
10.augusts 2013, 23:57 | links

Pēc 20 gadu pauzes, nopirku spiningu un aizbraucu uz Tebru pamētāt. Rezltātā daži asari un laikam sapals:), 30cm 360g. Varbūt kāds zina precīzāk kas tā par zivi:)

Billy, 10.augusts 2013, 14:16

latvijasdaba.lv/zivis/leuciscus-cephalus-l/
10.augusts 2013, 22:03 | links

Šodien vienā ezeriņā Saldus apkaimē brekšuki no 500 uz aukšu un pusspainis ar sīkajiem. Sīkie peld tālāk. Iegrābos uz kobras āķiem, lielāks par kg loka vaļā. Tas uz fīderi, jā un vēl, uz otra kāta ar kukurūzas virteni pieteicās smuks karpuks, protams āķis taisns:( Ta velns tos āķus parautu!

Mazais69, 10.augusts 2013, 19:09

OWNERnieki man nav likuši vilties!
10.augusts 2013, 21:59 | links

Šodien parbaudiji teoriju, ja njem mana mazajaa piemajas diķi kur ir 3 liņi, paris karpas un pilns karusu, tad njema ari ezera uz spina. Respektivi no rita meita pie laipas izvika uz maizites pie kajam 2 linjus pec kartas un paris karpas. Taka iznaca linji kurus tomer gruti dabut, tas deva cerbunka ezeraa bus ok. Aizbraucu uz ezeru. Pirmaja metiena jau zemmera lidaka galaa. Yes, sakums labs! Talak paris copes un vel pa kadai gala.Pirmaja stundaa 4 laiva un paris copes. Viena meraa. Viss saka notikties uz lucky john sarkana twistera un izteikti labak ka uz citiem manekļiem. Ar to sogad nebiju maucis, bet cik atminos pagajusho gad viņa man ari labi ķera. Pa visu copi man divas tadas bez astes palika, labi ka bija gandriz pilna paka:)Cope no 15-19. Laivaa 8, kadi 5 shodi un dafiga copes. Viena beigas nakot pakaļ maneklim gandriz laiva ieleca. Sabijoe un refleksivi paravu nost manekli :DViss notika pirms saka karti lit. Respekivi ap 18tiem jau bija svakaak.
10.augusts 2013, 21:40 | links

Iegrābos uz kobras āķiem, lielāks par kg loka vaļā.
Nezinu ar kādiem Cobra āķiem Tu strādā!Nav nekad bijušas problēmas,pat 2kg.+ neloka neko vaļā.Ko Tu gribi lielas zivis vilkt ar tieviem āķīšiem!!
10.augusts 2013, 19:25 | links

Šodien vienā ezeriņā Saldus apkaimē brekšuki no 500 uz aukšu un pusspainis ar sīkajiem. Sīkie peld tālāk. Iegrābos uz kobras āķiem, lielāks par kg loka vaļā. Tas uz fīderi, jā un vēl, uz otra kāta ar kukurūzas virteni pieteicās smuks karpuks, protams āķis taisns:( Ta velns tos āķus parautu!
10.augusts 2013, 19:09 | links

Pēc 20 gadu pauzes, nopirku spiningu un aizbraucu uz Tebru pamētāt. Rezltātā daži asari un laikam sapals:), 30cm 360g. Varbūt kāds zina precīzāk kas tā par zivi:)
10.augusts 2013, 14:16 | links

Bandito
Padomā kā tas puika uzrakstīs ja patiešām tādas noķers ,būs īsts rakstnieks dienās.
10.augusts 2013, 07:54 | links

Vakar biju aizbraucis ar masu un mammu uz spārnu ezaru nopeldeties pie reizes paķēru makšķeri un slieku trauku iemetu pec piecam min. skatos pluds zem ūdens piecertu izvelku asarits uz 650g pec 10min atkal pluds zem udens izvelku rauda 20cm
900gr. pec tam imentu klusums un tad ari braucam majas.

straume, 7.augusts 2013, 15:49

Kā jau kārtīgs makšķernieks - piepušķo un pa nullei klāt! :)
10.augusts 2013, 07:48 | links

Pazīstams čalis no gulbenes brauc zvejot uz aivieksti,par lomiem nesūdzas.
Populārs gan kļūsi izvēloties c&r , kas ,pie šāda zivju ieguves veida ,droši vien zinātājos izsauktu pamatotu smīnu:)
10.augusts 2013, 00:10 | links

Sveiki!:)
vai varat padaliities par gulbenes rajonu kuras vietas zvejojat varbut uzzinasu kadu jaunu vietu:)
pats zvejoju vairāk pededzē ,tērcītēs:)pa reizei kādā dīķī:)
9.augusts 2013, 20:16 | links

Vakar biju aizbraucis uz Kaņieri. Neliels vilnītis, skaista saulīte. Pamazām sāku airēties uz savu noskatīto copes vietu, diemžēl, nodoms bija jāmaina, jo kādi citi - steidzīgi, ar laivu ar elektrisko motoru, acīmredzot sapratuši manu taktiku nostājās priekšā. Redzot šo, mainīju savu nodomu un izvēlējos citu maršrutu, taču tad, šie paši atkal nostājās tā, ka laižoties pa vējam manu laivu nesa tiem virsū. Saskaitos un aizbraucu uz to vietu, kur tie man izbojāja copi un, ko domā, pieķērās mēra līdaka, kuru arī dabūju laivā. Tad ar lielu līkumu apbraucu savus sekotājus un laidos gar rietumu krstu tā, lai starp mani un krastu iebraukt nebūtu jēgas. Taču arī tad šī sekotājlaiva man piebrauca tā, lai varu spiningu mest tikai uz krasta pusi, jo otrā pusē bija šo puišu diegi. Tad, kad viņu deguna priekšā izvilku otro līdaku, tad zēni aiztinās. Tāds nu bija mans piedzīvojums Kaņierī. Mazliet šokēts biju par faktu, ka ir atlaists viens no sargiem un rezultātā saīsināts laiks, kurā var atrasties ezerā. Praktiski tas nozīmē, ka uz Kaņieri būs jēga braukt tikai, lai pavizinātos ar laivu, vai realizētu pusdienlaika copi, kas reti kad ir rezultatīva. Un tādēļ, apmeklētāju skaitam samazinoties, bāze var tikt slēgta reņģuēdājiem un atvērta tikai VIP kungiem. Būtu žēl, ja šo vietu piemeklētu Dzelzāmura medību saimniecības līktenis.
8.augusts 2013, 10:45 | links

Intereses pēc nosvēru meženi.50 cm-1,2 kg.
7.augusts 2013, 22:45 | links

:):):) 20 cm raudiņa nekādi nesver 900 gr :):):), 900 gr rauda ir aptuveni 38-42 cm gara
7.augusts 2013, 21:46 | links

Vakar biju aizbraucis ar masu un mammu uz spārnu ezaru nopeldeties pie reizes paķēru makšķeri un slieku trauku iemetu pec piecam min. skatos pluds zem ūdens piecertu izvelku asarits uz 650g pec 10min atkal pluds zem udens izvelku rauda 20cm
900gr. pec tam imentu klusums un tad ari braucam majas.
7.augusts 2013, 15:49 | links

tgd lielupee pie jelgavas seezzu uz breksiem jau no 20:00 Pagaidam tik triis, katrs ap kg
1.augusts 2013, 23:32 | links

Šovakar tas pats mazais ezerinsh. 3 zemmeri un paris copes. Kopuma svakak ka pirms 2 dienam. Vesjh ari cits
1.augusts 2013, 23:22 | links

Tu nekā nesaproti!!! Tādā veidā es ieekonomēju, jo pusdienas negribēsies :D:D:D
1.augusts 2013, 09:49 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager