Kā gāja copē (atskaites)?

šodien Krēmeros mazi asarīši bet padaudz. Visa cope praktiski tikai lidz 11 rītā , pēc tam ar lielu lūgšanos. kopā 27 gb lielakie ap 130 gr. bija ari 1 salaka un 1 zemmera zandartiņs kas pie aliņģa aizgaja. Jau nākot mājas apstajos pie diviem copmaņiem un tiem smukas raudas netālu no krasta.
28.februāris 2013, 20:20 | links

nav tas uzvards,iesauka.cilveks nu jau gadus padsmit partiek no ta tirgo zivis.pats no Birziem un apbrauka visasapkartnejas udenstilpnes.ziema palaidenes ,vasara tikli.jaatzist ka to lietu pieprot un zina kur to udu likt.a kurs ta vinu kers.es sava muza esmu tik vien reiz inspektorus saticis,ja neskaita Sauka Lusi.
27.februāris 2013, 07:02 | links

Un kas tas Kurmis tāds ir? Uzvārds tāds viņam? Bija pie Biržu karjera viņš pieminēts, tagad pie Viesītes ezera. Vai tad vietējie makšķernieki nevar viņu noganīt vienreiz?
26.februāris 2013, 21:19 | links

bacis,ja,ta visdrizak ir,nadu iekase,a par parejo pofig,domaju,ka neko nalaidis ieksa un nekontroles!tas ta baigi nenopietni,kas tie par apsaimniekotajiem?tadi pasi kaseji,gan zivju,gan naudas!a Kurmis ganas pa melno galu,pret Viesites upiti,pie Perlites!man jau bija doma uzzvanit milicim un nodot informaciju,bet cik jegas,nezinu!a nokert vinus butu elementari!

artig, 25.februāris 2013, 17:39

Nu nauda jau tur nav nekāda lielā, ja zem 400 ls par pusgadu iekasē (LAD dokumentos tā rakstīts). Bet kas tad tur ir apakšā zem tām licencēm? Zivis??? Tīkli??? Kas???
26.februāris 2013, 21:17 | links

Šodien baudīju kolosālu dienu uz ledus. Kad noskrēja urbēji un viss apklusa izdevās izmānīt pāris desmitus strīpaino. Atstāju piecus lielākos un balto sapalu. Kopā 1,5 kg. Tas viss pa lielupes augšteci.
26.februāris 2013, 20:53 | links

stulbas zivis,vai tu ne tik gudrs,lai maaceetu vinjas nokjert:D?
26.februāris 2013, 16:39 | links

stulbas zivis....no 8 lidz 13 ka aka.tu zini ka vina tur apaksa ir ,pat bikin piedur,bet nemt nenems.pecpusdiena minimala kustiba sakas.lidz trijiem kadus 10 mazus plinderus salasiju.nu pasas beigas ka balva par manam mocibam viens ap kg panema.lidakas ar kluse.vot vienigi raudinas nema ,bet sikas.
26.februāris 2013, 15:47 | links

nezinu varbut var meginat zvanit pasvaldibas policistam.vins kadu pusgadu ir saja amata,nezinu vai vispar kada masina ir iedalita,vieteja avize bij vina pienakumi ielikti un bij tur ari par kartibu uz ezera.
26.februāris 2013, 06:07 | links

Es tak rakstīju...nekā personīga!!!
25.februāris 2013, 18:05 | links

Snipien,domaju,ka Tu zini,kada ir si valsts,visiem ir po...,it seviski par tadam lietam!kur noker brakanjerus,tikai pie Rigas un vel lasu laika,a ta viss ir pilniga pakala!par tadam lietam seit valsti nevienam nerup,ir pilnigs bezprigels,paskat,ka pardod tiklus,tirgu,nem cik gribi,redzama vieta,neviens neko nedara,kaut labi zina,a tur laukos,nu izvini,bardaks,inspektoru nav,a parejie nebrauks!
25.februāris 2013, 18:04 | links

!man jau bija doma uzzvanit milicim un nodot informaciju,bet cik jegas,nezinu!a nokert vinus butu elementari!
25.februāris 2013, 17:39 | citēt | links.To artig!

Super piemērs kādi esam...!!!:)))P.s.nekā personīga,bet der ieklausīties...!!!:)))
25.februāris 2013, 17:50 | links

bacis,ja,ta visdrizak ir,nadu iekase,a par parejo pofig,domaju,ka neko nalaidis ieksa un nekontroles!tas ta baigi nenopietni,kas tie par apsaimniekotajiem?tadi pasi kaseji,gan zivju,gan naudas!a Kurmis ganas pa melno galu,pret Viesites upiti,pie Perlites!man jau bija doma uzzvanit milicim un nodot informaciju,bet cik jegas,nezinu!a nokert vinus butu elementari!
25.februāris 2013, 17:39 | links

Kestutis Kastutis Kistutis... man PO
:D :D :D

Andzy35, 25.februāris 2013, 15:36

labay geray...
25.februāris 2013, 16:38 | links

Kestutis Kastutis Kistutis... man PO
:D :D :D
25.februāris 2013, 15:36 | links

DDD Kestutis
25.februāris 2013, 14:31 | links

dakterp:
no Ventes raga 7km pa taisno uz RUS pusi(ievedējs bija Roma un viņa dēls Katstutjis - laikam)...
25.februāris 2013, 13:19 | links

Andzy35
No kurienes braucāt iekšā???
25.februāris 2013, 12:58 | links

artig.apsaimniekotaji ezeru nekontrole,vini tik licenzes tirgo.pa visu sito laiku tik vienu reizi ir pienacis.pasvaldibas policista pienakumos ietilpst ezera sargasana,bet domaju ka vinam nav ne transports iedalits ,ne degviela.bij vieteja avize ielikts ka tiklu iznemusi,bet gan jau atbrauca ka kads pasudzejas,nevis reidu taisija.es keru Viesites gala un Kurmi neesmu manijis.
25.februāris 2013, 12:06 | links

Čomi ar pagājušo nedēļ bij Kuršos.Raudas ar iebarošanu esot atvilkušies ne pa knapo.Toties asars tik līdz 400gr espt bijis.:)
25.februāris 2013, 12:03 | links

vēl kas,
paši leiši arī sūdzējās, ka februāra sākumā asaris esot bijis labs (200-700gr), bet tad sabraukuši lielie copmaņu bari un to asari izbiadījuši uz daudziem maziem bariņiem un tagad nevarot viņu atrast vairāk.....
bet raudu pavilkt vajagot braukt pēc pāris nedēļām, tad trāpoties eksemplāri līdz pat 600-700gr....
brauksim, ja būs vēl ledus....

ne asakas ....
25.februāris 2013, 10:39 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager