Pirmais zandartu copes mēģinājums izdevās, ja ņem vērā, ka bija sarma kokos, visa ceļa garumā nevienas stirnas nekur, austrumu vējš un visi veči teica, ka copes neesot :):):):. Pa ceļam iebraucām veikalā VAlmierā pie Ritas , paņēmām lielās alumīnija bļitkas, atzīšos, ka ziemā tik lielus bleķus lietoju pirmo reizi :):), un braucām uz BUrtnieku. 100 metrus no krasta saķērām padsmit raudiņas, ko uzlikt uz karogu makšķerēm un tad ar auto kādus kilometrus iekšā ezerā, kaut kur mistiski pa vidu apstājāmies un sākām urbt, es tikko biju ielicis savu karoga makšķeri, kā VLadislavs jau bļāva, ka esot zandarts, smuks mēra zandarts, sabozies kā susliks, paņēma 3. bļitkas uzrāvienā. Kā zināms,tad tāds sākums nav uz labu :):), bet, kad viņš pēc minūtēm 15 izvilka otru, biki lielāku, tad man palika ļoti žēl sevis :):):), bet neko, turpināju urbt un šūpot lielo bleķi, bet nekā..., skatos tikai kā šurp un tur veči pa kādam zanderam izvilka vai lamājās par "aizgājēju":):).
vIenu brīdi VLadislavam izšāva karogs, bet ... Velkot zivs aizgāja, vis ticamāk, ka arī zandarts bija, es pa gabalu verujo ko viņi tur dara, līdz sajutu, ka man ar viens rauj roku āliņģī, tas izrādījās smuks pusotrinieciņš zandartiņš :):):), sākumā likās mazāks, bet mājās svari rādīja 1,460 kg, tā, ka super ņamma ir, arī raidījumam labam jābūt, smukas zivis, mānekļi, cope :):):).
Vispār jau braukšana ar parasto auto paliek grūta, daudzi autiņu palika pusceļā, ar džipu biki savādāk, be arī mašīnītei nav viegli, ja lauž jaunu ceļu :):):).
Viss, jātaisās uz Salmo 25 gadu jubilejas balli......
2.februāris 2013, 17:50 |
links