Kā gāja copē (atskaites)?

kutis, priekkš vakardienas tas ir luksuss, vismaz spriežot kā citi par to rajonu atskaitās. un 2 asari ir daudz labāk nekā 1 piesitiens
14.janvāris 2013, 14:15 | links

Duglas
vai tad divi asari ir cope laba?
14.janvāris 2013, 14:12 | links

kutis, tad jau var teikt tu esi vakar rajona copes līderis. Panninieki asari, švelpuki, ... pilnīgi skauž lasot. Kamēr te piemeram skatījos Dūnī , sacensību uzvarētāju komanda , kas 1 vietā kopā 600 gr noķērusi. Eh , vajadzēja man ar uz lielupi, osečka ar to babi sanāca
14.janvāris 2013, 14:02 | links

tā kā tagad man līdz baltezeram ir 3minūtes aizskrēju pasēdēt uz pāris h. motilis beidzās un nācu mājās. bet nu mazie brekšuki,raudeles un zirgazobus atvilkos :)
14.janvāris 2013, 11:34 | links

Divas dienas pa Xmežezeru un upi Mēmele. Mēmele rullēja labāk, bet salīdzinot ar pagājušo atkusni...necope. Es domāju ezerā, Mēmelē otrs pirmais ledus:D
14.janvāris 2013, 10:11 | links

Vakar apciemoju Lielupi ,pie Varkaļa veču diezgan gan pašā kanālā gan Lielupē pie izejas un arī līcī zem līnijas.Pie spuņkas arī bariņš uz Lielupes ,pāris veču sēdēja pa vidu ,es gar niedrēm.Aktīvas copes nebija ,dabuju divus paneniekus un svilpīti ,čomam svilpītes paņēma divas mormenes pirsingam ,man paveicās ka āķis pašā lūpiņā,gan mormene vesela gan svilpei nav jāvazā svina gabals līdzi.
14.janvāris 2013, 09:24 | links

Biju Lilastē, visu dienu nulle copes. Pēc 14:00 viens asaris 300g paceļot sardziņu līdz acīm, tas bija viss.
14.janvāris 2013, 00:20 | links

Doni tu kaut ko d..š, sadaļā par Ventu iemeti, ka jālaiž kamēr vāks nav virsū, bet pēc šeit rakstītā, var spriest, ka esi pa Ventas ledu lāčojis.
13.janvāris 2013, 22:27 | links

Tikko no Ventas .Vis notiek cope normāla.Ar.ledu uzmanigi.Jātaustās.
13.janvāris 2013, 20:23 | links

M Baltezers 9-13 ar pierunāšanu asars līdz 150, rauda līdz 200, bet atpūta laba !!! :))))
13.janvāris 2013, 19:22 | links

L-Baltezerā ar pamatīgu urbšanos, mānīšanu un motiļu kaisīšanu, rauda ap 200g un asaris 150g.
13.janvāris 2013, 19:10 | links

Šodien biju Ungurā, provēju dažādās vietās un dziļumos uz mormišku, bļitku un balansieri. Rezultāts tikai mikroskopiski asarīši uz mormišku...
13.janvāris 2013, 18:26 | links

Slinkums babītes sadaļu meklēt ieķēzīšu šeit. Babīte pie Spuņupes no 11 - 16 - viens piesitiens. Tēvoču jūra, visi staigāja. Sniegs traucēja masām doties uz vidu, tikai daži spirtsmeni bija aizvālējuši talāķ, parējie gar krstiem. apmēram 2 km briediens prasīja krietnu fizisko. Ap 14 sākās kolektīva promiešana. Tie kas bija atbraukuši no rīta var būt kaut ko bija saskrubinājuši, viena kompanī nesa ārā papilnu maximas maisu, bet iespējams ka tas bija tukšās cepuma pakas. Ledus visumā ok, bet gar niedrēm vietām kā ieurbj ta izspiez ūdeni līdz potītei, straume uz ezera pusi, biezums vietām ap 7 cm. Visuma skaista ziemas diena
13.janvāris 2013, 18:10 | links

Šodien sarma kokos, varbūt tāpēc... Bijām karjerā, tikai daži sīkuļi rīta pusē un viss. Kolēģim no paša rīta uz pirmo noķerto asarīti un 30 sekundes pēc uzstādīšanas nostrādāja karodziņs. 1,4 kg līdaks.
13.janvāris 2013, 17:38 | links

Nu tad laikam tā diena nelāga, citādi es jau sāku satraukties, kāpēc arī man zivju naff...
13.janvāris 2013, 17:25 | links

Babītē- uz 3 pat ne piesitiena. ķēra, kurš uz balasnsieriem, kurš uz bļitkas, mormiška arī tika mērcēta..
13.janvāris 2013, 17:09 | links

Juglas un Lilastes šodien. motilsi un balansieris - 0
13.janvāris 2013, 16:48 | links

Arī tiko no Ķīša.....uziešana laba no benzīntanka, bet biju domājis ka ledus būs biezāks.
Zivis nav jātīra, lai gan pāris āšukus kaijām izbarojām un divas diskobumbiņas palika asarim pīrsingā. Eh, atradis laikam esmu no tām 0.08 aukliņām:-(
13.janvāris 2013, 16:39 | links

mums taspats. Izbraukaajaam kjiisi un lilasti, pilniiga 0. Kjiisii no suzhu puses uzieshana strjomiiga.
13.janvāris 2013, 15:47 | links

Šodien cope pa 0... divus ezerus apbraukājām, nifiga, laiks laps bet zivju nav - neņem vnk!
13.janvāris 2013, 15:42 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager