Davis-Di [07.11.21]: Nenolaid degunu, Kalnciema rajonā dāma gados uz BB izvelcējusi 12kg+Reāla štelle!drīz dēļ sala būs jāvelcē...
Dāmai cepuri nost!labi,ka noturēja kātu!:)
7.novembris 2021, 18:56 | links
Davis-Di [07.11.21]: Nenolaid degunu, Kalnciema rajonā dāma gados uz BB izvelcējusi 12kg+Reāla štelle!drīz dēļ sala būs jāvelcē...
Njā, mēs ar no turienes. Ar vienu tikai sanāca aprunāties krastā, tam arī švaki gājis. Viņš gan pa klajumiem ņēmies.
Daudzi vēl bija iekšā spriežot pēc laivu bāzes piestātnes uz to brīdi, kad beidzām.
Nu mums kādas bija tādas bija. Sportiskās :D
Abavnieks, 7.novembris 2021, 17:13
Davis-Di [07.11.21]: Šorīt ar kolēģi bijām Babītē.
Vairāk uz Gātes pusi un vairāk pa puduriem.
Rezultātā man 4 mēri, lielākā 65 cm, un 5 zemmēri. Divas aizgāja, bet plus vēl tādas pašas. Pašās beigās uzreiz pēc iemetiena bija ņēmiens kas beidzās tikai ar mutuli. Velkot pie laivas un jau ceļot mānekli ārā bija nopietnas līdakas ņēmiens ar šļakatām. Izskatījās tīri liela. Laikam es nobijos vairāk kā viņa un ar to arī copi pirms 12 beidzām. Kolēģim 3 mēri un 1 zemmērs.
Nekādi baigie liellīdaku entuziasti neesam tādēļ viss uz mazajiem mānekļiem, rots, gumija, baby buster un sride.
Ap 10 kaut kā cope pieklusa. Varbūt varēja gaidīt un vizināties, bet laba daudz nevajag. Vai arī apnika. :D
Abavnieks, 7.novembris 2021, 17:00
Nu monstrs, cik dzirdēju Vecupeniekos gandrīz visi tukšā pat copi neredzējuši.
Šorīt ar kolēģi bijām Babītē.
Vairāk uz Gātes pusi un vairāk pa puduriem.
Rezultātā man 4 mēri, lielākā 65 cm, un 5 zemmēri. Divas aizgāja, bet plus vēl tādas pašas. Pašās beigās uzreiz pēc iemetiena bija ņēmiens kas beidzās tikai ar mutuli. Velkot pie laivas un jau ceļot mānekli ārā bija nopietnas līdakas ņēmiens ar šļakatām. Izskatījās tīri liela. Laikam es nobijos vairāk kā viņa un ar to arī copi pirms 12 beidzām. Kolēģim 3 mēri un 1 zemmērs.
Nekādi baigie liellīdaku entuziasti neesam tādēļ viss uz mazajiem mānekļiem, rots, gumija, baby buster un sride.
Ap 10 kaut kā cope pieklusa. Varbūt varēja gaidīt un vizināties, bet laba daudz nevajag. Vai arī apnika. :D
Abavnieks, 7.novembris 2021, 17:00
RaimisD [07.11.21]: Klau. Zivis ar kovidu neslimo? Viņām, ne 2 metri, ne maskas :)))Es to pašu domāju, kautkas nav pēdējo nedēļu točna.. Šodien biju no 12.30-17.00 tikai ar BB.. cope iesākās ideāli ar 4 metienu jau pieteicās +-50cm, pie sevis domāju, ka esmu trāpijis uz žoru un tik būs cope.. kas tev deva, vienīgais kontakts..;D
Klau. Zivis ar kovidu neslimo? Viņām, ne 2 metri, ne maskas :)))
RaimisD, 7.novembris 2021, 16:54
ralflauren [07.11.21]: Willy [7:58]: Kkas grabina!:)Super, vienīgā pagaidām?
Davis-Di [06.11.21]: Davis-Di [19m]: Laiks bija ok, mainīgs bet ok! Babīte kaut kas grabināja, bet kā vienmēr gribas labāk un vairāk!Aizraujoši, izsmeļoša atskaite. :DDDDA ,kas tu tāds?
Pablo, 6.novembris 2021, 20:27
Tādiem ka tev nepienākas vairāk!