Kā gāja copē (atskaites)?

Sodien aizbraucu uz gaujas atteku no 8---12 taa arii juras asari nesagaidiju, laiks mainijaas un spiediena straujaa maina pamaisija :)))

opusums, 28.decembris 2012, 13:42

Kāds ledus Gaujas attekā?
28.decembris 2012, 14:21 | links

Sodien aizbraucu uz gaujas atteku no 8---12 taa arii juras asari nesagaidiju, laiks mainijaas un spiediena straujaa maina pamaisija :)))
28.decembris 2012, 13:42 | links

=> rio. - nomainīju telefonu un pakāsu tavu numuru. Uzmet numuriņu uz e-pastu mirtins@inbox.lv Man tev jaungada pārsteigums jānogādā:)
28.decembris 2012, 13:35 | links

Aizmirsu piebilst, ka peec Lilastes un dunisa ieskreeju gaujas attekaa un stundas laikaa dabuju 7 jurniecinus 100- 250 ....:), bet no riita tur klova nebija.
27.decembris 2012, 22:35 | links

tikko no mazaa baltezera alderu puses,ledus vietaam baigi saubiigs,pie krasta paris vietaas valeejs uudens.cope videeja daudz siiku asarelju kaadi 8-10 tik apm 100 gramiigi,dazas smukas raudas,paris pliciisu.cope principaa tikai ar barosanu(motilis,rivmaize)ne vairaak pa 2-3 zivtinjaam no alingja vienaa pieajienaa.
27.decembris 2012, 16:34 | links

Tikko no Babītes kanāliem.No rīta asars aktīvs,izmērs labs.No kādiem 11 palika negribīgs.Ar ilgu mānīšanu pa kādam nāca laukā.Viss uz bļitku.Kopā sanāca ap 15 zivīm paņemt,kopējais svars 3kg.
27.decembris 2012, 14:59 | links

Sodien cope svaka, tacu kvalitate laba> asuks 860 grami un 2mera lidakas.
27.decembris 2012, 14:50 | links

vakar (26.12) uz Lielā Baltezera. ķērās samērā labi, bet sīks izmērs. Uz mormišku ņēma labāk, bet arī salmo bļitku nesmādēja. Cik liela bļitka (2.nr) tik pat lieli asari dažkārt nāca ārā. uz diviem kopumā virs 3kg salasījām asarus. šmorei būs labi!
27.decembris 2012, 10:36 | links

cope ta nevisai.raudinas prieks dzivas dabuju atri.ilgi cinijos uz blitku,urbu ,mainiju ,neka.pargaju uz mormisku.iepatikas.neko daudz nedabuju ,5 cepami asuki.kadi padsmit zirgazobi,plus kisi,bet tas process iepatikas.vel vajag iemacities parvaret skopumu un ar matili iebarot,a to es vinus majas sapudeju,bet alingi neiemetisu.karogs man sogad spitigi kluse.treso reizi uz ledus,bet neka.varetu jau likt gar zalem,tik man liekas ka normalas lidakas dziluma jamekle.
27.decembris 2012, 07:06 | links

Copēt reizēm ir forši. Biju nedaudz paspiningot, rezultātā 2 pumpainas zivis.
26.decembris 2012, 21:31 | links

Mans loms šodien? Viena āliņģī ievilkta makškerīte! Labs sākums pēc divdesmit pieciem gadiem atsākot ziemas copi!
26.decembris 2012, 20:21 | links

Šodien ar veco bijām uz Jūdažu ezeru. Pa visu ezeru 10 copmaņu ieksaitot mūs. Visi sēdēja pārsvarā uz līdaku ar karodziņpīckām. Izskatījās, ka tukšā neviens nepalika. Vienam copmanim smuka līdaka, stabili uz 3kg, pārējās tādas standarta siļķes nāca ārā.
Es pats izstaigāju pus ezeru uz bļitku un neko lielāku par zirgazobu neredzēju. Fāterītim uz mormeni bik labāk 2x 200g un čupiņa ar sīkajiem :D
Kaut kāds aplauziens šodien tur sanāca un ašukus mēs neatradām. Ļadus labs, vietām caurspīdīgs ar plānu ūdens kārtiņu virsū. Izskatās tā ka nav nemaz aizsalis, bet pieejot tuvāk savi 12-15cm ir ;) Slidens maita, īstā vieta kur kaklu lauzt :D Vietējie matadori jau ar kaut ko motorizētu pirms atkušņa braukāja.
Nāca virsū sniega mākonis, salasījām savu "brango" lomu un ripojām mājās. Rīt jādodās uz slepeno spotu ašukus patramdīt. Tur toč jābūt :D
26.decembris 2012, 20:00 | links

šodien biju viskautkur.
Sākam svētē. Sīki asarīši, vēl sīkākas raudiņas, pārbraucu uz jelgavu. Tur izskatiijaas strjomnijs ledus, nekaapu virsuu. Aizbraucu uz vecumniekiem. Tur ledus z-bis- 20 cm. 2 tukshas karodzinja copes, 1zemmeers uz mormishku (paciinijos), panna ar 50-100gr asariishiem.
26.decembris 2012, 18:57 | links

Vecumnieki, Ladzenu purvs. Cilvēku ļoti daudz, bet cik apvaicājos, tad lomi švaki. Pašam uz bļitkas mazi asarīši, uz motiļa ņēma tikai ķīši :)
Vienīgais prieks uz ūdas 3.700kg līdaka.
26.decembris 2012, 18:50 | links

Svēte, pie Dobeles šosejas tilta. sāku ar bļitku, ik pa brīdim piesitiens, bet ārā nekas nenāk. pēc stundas - iznāca, tāds piesitējs, knapi lielāks par pašu bļitku. tad nu metu mieru bļitkai un piesēdos pie mormiškas, un no 10 līdz 12 ar mazkapieku - pāri 2kg raudu, pārsvarā kaķbarība, bet arī cepamās pāris pannām ienācās. pēc tam cope aprāvās un sākās lietus, dezertēju.

daždesmit metrus tālāk vīri bija dabūjuši līdaku uz ūdas, bet nedabūja ārā, nenormatīvā leksika bija iespaidīga :)
26.decembris 2012, 18:17 | links

vecitis-malacis...no kuras puses gāji virsū,cik tālu no krasta?///
26.decembris 2012, 16:45 | links

sodien lielupe pie kalnciema tilta no 8:30-13:30(saka dranjkis no gaisa krist) cope sakuma nekada, kamer neuzgaju baru... prieks sewis salasiju.. no 50gr-250gr.. viss uz motilja. laiks labs, silts, ledus labs, atputa laba. ne asakas.
26.decembris 2012, 15:25 | links

Un kur visu to likt?
Es noķeru 3..5kg asaru un man jau jādomā kuram rada gabalam daļu atdot!
26.decembris 2012, 15:01 | links

sodien cope laba pa 5stundam spainis raudu lubanas ezera un 4 lidakas tadas 2kg
26.decembris 2012, 14:42 | links

Shodien enguree cope super pat labaak nekaa vakar un udens uz ledus ar neparak daudz jau pa 2stundam bija par pa 4 kg
26.decembris 2012, 14:31 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager