Davis-Di [25.10.21]: Willy kā sargs, neļauj Babītē mammām ienākt.Kādreiz Tu tā nesatraucies par manām gaitām!?:)
Līdaku mamma bija laba, nebūs viegli rekordu uzlabot.
25.oktobris 2021, 16:28 | links
Davis-Di [25.10.21]: Willy kā sargs, neļauj Babītē mammām ienākt.Kādreiz Tu tā nesatraucies par manām gaitām!?:)
Līdaku mamma bija laba, nebūs viegli rekordu uzlabot.
Willy [25.10.21]: Un tā....brīvdienās visi copēja!es tik bildites skatījos un svinēju savu jubileju!:)paldies sveicējiem...Nu šeit dabūjām visi pienest Tev ūdeni kā saka. Apsveicu ar trofeju, izcils eksemplārs, ļoti iespējams - mūža loms!
Šodien uz Lielupi...rīts pustumsā uz velci-viena 55cm...tad bb un rižais draugs Peto....tinu-ir!:))84cm....jūtu, ka jābūt vēl ...kādas 30 min klusums!un tad!!!!blieziens!!!cērtu,vienreiz,otrreiz...bremze multam gadrīz līdz galam,bet cirtiens kā pret sienu!seko nežēlīga cīņa...ceļu sačokā, bet redzu ka liela!!iesmēlās tehniski!ārdās kā nenormāla!domāju sačoks atņirgsies,bet izturēja!!atceroties to visu iekšas vibrē vēl tagad!emocijas neaprakstāmas!...Rapala 23cm visa rīklē,pavada tik knapi ārā...rīki kāts Abu 60-100,aukla Daiwa 0,35 spole Daiwa Tatula hd200hl,pavada titāns un protams lielais Peto!!!
Zivs milzīga!120cm...13,100kg!:)))
Zivs milzīga!120cm...13,100kg!:)))
Willy, 25.oktobris 2021, 15:04
Willy [25.10.21]: RaimisD [11:48]: Willy [10:52]: Lielupe!grabina,ka maz neliekās!:)))...divas mazās un LIELĀ!Bomba!!!Apsveicu ! Super zives !Rekords .Kādi ,,Bombai,, izmēri ?
Pēc kalendāriem ar solija labu copi. Līdz 15tiem vēl vari pavilkt ;)Pietiek!rekords ir!;)
RaimisD [25.10.21]: Willy [10:52]: Lielupe!grabina,ka maz neliekās!:)))...divas mazās un LIELĀ!Bomba!!!Apsveicu ! Super zives !Pietiek!rekords ir!;)
Pēc kalendāriem ar solija labu copi. Līdz 15tiem vēl vari pavilkt ;)
Willy [25.10.21]: Lielupe!grabina,ka maz neliekās!:)))...divas mazās un LIELĀ!Bomba!!!Apsveicu ! Super zives !
RaimisD [24.10.21]: Nu tas pagaidām ir labākais dzirdētaisPrecizēšu. Tas tik manā čatiņā un paziņu lokā. Sportisti noteikti velk uz nebēdu, bet klusē.
Juris61 [24.10.21]: Dabūju uz bigbaitu vienu līdaku 82 cm. Un kādas 7 sīko copes.Nu tas pagaidām ir labākais dzirdētais rezultāts. Salīdzinot ar pagājušo gadu, ap šo laiku ļaudis uz BB ,jau vilka metrus un tas nebija retums. Juglā es domāju.
gachaho [23.10.21]: badapiicka [16m]: Tiklus pinkerejat ?Ne, tas metru medniekiem
gachaho, 23.oktobris 2021, 21:54
Emm.. ja tas ir jautājums man- nezinu, kāds man sakars ar tīkliem, bet nē.
Ar fīderīti pasēdēju.Ne, tas metru medniekiem