Willy [04.11.21]: :)Es jau neko-rīt ar būs diena!;DNu tad šodien mirkstam kopistiski ;) tik dažādos ūdeņos.
5.novembris 2021, 08:54 | links
Willy [04.11.21]: :)Es jau neko-rīt ar būs diena!;DNu tad šodien mirkstam kopistiski ;) tik dažādos ūdeņos.
RaimisD [04.11.21]: Willy [15:55]: Lielupē klusums!Arī pie štruntīgākajiem apstākļiem. Līdaka vairāk vai mazāk, bet barojas katru dienu. Tik to mirkli uzminēt ir pagrūti.Es jau neko-rīt ar būs diena!;D
Willy Tev , rudens norma pārpildīta :) daudz labu zivju esi izcēlis un 120nieces galvu pie goda sienas licis, ko vēl :)
Willy [04.11.21]: Lielupē klusums!Arī pie štruntīgākajiem apstākļiem. Līdaka vairāk vai mazāk, bet barojas katru dienu. Tik to mirkli uzminēt ir pagrūti.
Willy [03.11.21]: Re...tas nelaimīgais kāts ar visu Peto!mož Gātes galā kāds ir izcēlis!?:)Feins instruments, žēl protams :( , ko darīt, nodeva jūras Dievam.:)
RaimisD [03.11.21]: Willy [15:30]: Lielupē klusums!Lietus un lietus...no 8-12:30 uz bb ne copes.laivas vēl 2 bij...ar vienu ekipāžu aprunājos!tiem čupa čups zobos un asaras acīs!savādāk viss pa smuko.:)Arī labākajiem gadās ;)
Klau Tev tā peto rauda ir izšāvusi ?
Kas par lietu?es šod.īsti vainu neatradu!līmenis uz vietas,mazss vilnītis,varēja jau kāda uzsist...laika maiņa?
Willy, 3.novembris 2021, 20:07
Willy [03.11.21]: Kas par lietu?es šod.īsti vainu neatradu!līmenis uz vietas,mazss vilnītis,varēja jau kāda uzsist...laika maiņa?Laika maiņa, spiediena maiņa
Davis-Di [03.11.21]: Lielupē klusums!Lietus un lietus...no 8-12:30 uz bb ne copes.laivas vēl 2 bij...ar vienu ekipāžu aprunājos!tiem čupa čups zobos un asaras acīs!savādāk viss pa smuko.:)Kas par lietu?es šod.īsti vainu neatradu!līmenis uz vietas,mazss vilnītis,varēja jau kāda uzsist...laika maiņa?
Willy, 3.novembris 2021, 15:30
Babītē tas pats.
Lielupē klusums!Lietus un lietus...no 8-12:30 uz bb ne copes.laivas vēl 2 bij...ar vienu ekipāžu aprunājos!tiem čupa čups zobos un asaras acīs!savādāk viss pa smuko.:)
Willy, 3.novembris 2021, 15:30
Willy [03.11.21]: Jap!bet pērn,viena bij ap 90cm,otra aizgāja ar visu peto un kātu!:DMan kkā pagaidām klusē. Gan iestrādāšu.
Nopirku vietā,bet uz šo ne copes!
RaimisD [03.11.21]: Willy [15:30]: Lielupē klusums!Lietus un lietus...no 8-12:30 uz bb ne copes.laivas vēl 2 bij...ar vienu ekipāžu aprunājos!tiem čupa čups zobos un asaras acīs!savādāk viss pa smuko.:)Arī labākajiem gadās ;)
Klau Tev tā peto rauda ir izšāvusi ?
Willy [03.11.21]: Lielupē klusums!Lietus un lietus...no 8-12:30 uz bb ne copes.laivas vēl 2 bij...ar vienu ekipāžu aprunājos!tiem čupa čups zobos un asaras acīs!savādāk viss pa smuko.:)Arī labākajiem gadās ;)
RaimisD [01.11.21]: Smuks rīts. Zivis ir. Par zaudēto metru protams škrobe, bet būs citi ;)Nu nē..tur viss ātri notikās!viņa savu iespēju izmantoja-es nē!:)))īsti arī necerēju,ka būs!vēl ar 2 vīriem aprunājos ,tiem pa 000
A aiz skaista pagrābt, man nesanāca, moš Tev būtu sanācis.