Karlis_K [15.mai]: nu skaidrs ka auslejas.Auslejai muguras spuras savādākas, bet nu nestrīdēšos, līdzīgākā ir
Ja vēlreiz tur aizbraukšu, vienu piebeigšu un nofočēšu spuras normāli.
15.maijs 2024, 21:38 | links
Karlis_K [15.mai]: nu skaidrs ka auslejas.Auslejai muguras spuras savādākas, bet nu nestrīdēšos, līdzīgākā ir
RaimisD [15.mai]: Raksturojums sakrīt, bet pavīķei acis proporcionālākas, mazākas.Un tas zilais nav tik izteikti košs
Karlis_K [15.mai]: Ir ir tā pati.Raksturojums sakrīt, bet pavīķei acis proporcionālākas, mazākas.
RaimisD [15.mai]: Ne noliku, lai spuras redz.Te noliku, lai...... :)
daddy_j [15.mai]: šito sauc par SPIDIĻĶINē, nebūs. Spidiķi ir palikuši tik senču stāstu un mānekļu veidolā.
RaimisD [Vakar]: Visu copi čakarēja šī sīkā šņaga. Kas vispār tā ir un no kurienes ? Trakāk par kazaragiemAtgādina raudu,bet sāni gadījumā nav ar spilgti zilu nokrāsu,man tuvumā deļ tām maitām izzuda karūsas līņi
Okergle, 15.maijs 2024, 11:18
RaimisD [14.mai]: Visu copi čakarēja šī sīkā šņaga. Kas vispār tā ir un no kurienes ? Trakāk par kazaragiemAtgādina raudu,bet sāni gadījumā nav ar spilgti zilu nokrāsu,man tuvumā deļ tām maitām izzuda karūsas līņi
Man lauku dīķī ir maile, kas neiznīkst, ne līdakas, ne sami nevar izsist to, līdakas var izsist visas karūsas, bet maile paliek. Izsūknē dīķi, bet maile paliek, ziemā izsalst karpas, bet maile paliek.
Baigā sērga.
Davis-Di, 14.maijs 2024, 23:18