Kā gāja copē (atskaites)?

ka ir pa vidu udens ari daudz?
23.februāris 2012, 18:51 | links

Uz šo brīdi pie šī vēja tur jau ir virs ceļiem,bet zem paisuma un uz pašas upes ledus labs,urbim viss šneks būs kādi 40cm.Ja brauc droši velc vai nu garos zābakus vai brienamo tērpu.
23.februāris 2012, 18:34 | links

aldenss? Ka tu doma rit ir tur ceriba tikt uz ledu,saprotams ka krastos lidz celiem a ka vidina?
23.februāris 2012, 18:03 | links

Pie kāpas šodien bijām,līdz celim no krasta arī bridām,pats trakākais bija pēcpusdienā kad līmenis bija vēl vairāk pacēlies.Kaut kā Norfin bikses pārvelkot pāri zābakiem nost arī tikām,ļoti daudzi aplauzās atbraucot negumijas zābakos tā arī aizbrauca mājās.Finālā no 8.00-13.00 50gab patīkami lielas salakas.Vakar no 15.00-18.00 bija labāk, 68gab.
23.februāris 2012, 17:30 | links

Uz Lielupes ietekas rajonā jāskatās kur var tikt uz ledus...ūdens augšā..gar malu vietām..līdz celim:)
pie pāļiem Baltās kāpas rajonā apm 20 vīri sēdēja...domāju uz stintēm...mēs ar veco ,,Uzvarā,, apm. 3 kg no 11-15:30..divatā...pretī Buļļupei 3 vīri laikam vimbas mēģināja izsēdēt..kā veicās nezinu...es tik aplūkoju no salas gala kas uz upes darās:)
23.februāris 2012, 17:08 | links

šodien braucot pāri tiltiem skats, tāds pabaiss :)
Uz upes vilnīši no vēja jau. Viss sniegs nokusis.

Diez uz ledus vispār vēl var tikt bez brienamā kombera? :)
23.februāris 2012, 17:03 | links

Šodien no rīta, paskatoties pa logu, domas dalījās! Iet vai neiet?
Tomēr saģērbos, paķēru urbi un ap 10:30 jau biju uz upes!
Pirmajā pusstundā trāpīju uz smuka 250gr plicēna, bet tas arī bija viss :)
Tālāk kā ar nazi nogriezts!
Neatmetis cerības devos asarus meklēt, nekas nopietns kā čupiņa ar mikrobiem nebija...
Veči ar visi jau uz 12:00 no ledus gāja nost ar tekstiem ka "šodien neņem"!
Lielupe, Jelgava!
23.februāris 2012, 15:58 | links

Aukliņa 0.12 šogad lielāki par 500-600gr. nav trāpījušies un aukliņa pagaidām nav pievīlusi. Starp citu mazā dziļumā lielākoties smukie asari brīnumaini viegli tiek izcelti. 2011.g. gan manis četri pīrsingotie peld pa Ventu, bet tad tika noķerti eksemplāri ap 800gr.
23.februāris 2012, 11:54 | links

kaada tad auklinja,lai notureetu 0.5kg ashuku 30cm dziljumaa?
23.februāris 2012, 10:52 | links

Stintes noteikti patālu no krasta, bet strīpainos praktiski visas Ventas platumā. Man personīgi labākie lomi ir 5-30m, no krasta, bet esmu trāpījis uz ekselentiem eksemplāriem pie pašām niedrēm, kur zem ledus ir ne vairāk kā 30cm ūdens un redzot kas notiek aiz loga, asarus nekur īpaši tālu no krasta meklēt neizdosies, ja nu vienīgi ar ekstra lielu murmuli.
23.februāris 2012, 10:25 | links

SANDIJ kjer gar krastu vai pa vidu?
23.februāris 2012, 10:06 | links

21.02. Izdomāju pārbaudīt nakts copi Ventā. Sākums ap plkst. 22:00, nevarētu teikt ka baigi labi, bet nu noteikti labāk kā pēdējā laikā pa dienu, līdz plkst. 00:30 50gb. salasīju. 22.02. Ne mazākās domas par copi, bet palūkojoties pa logu no rīta, mājās nosēdēt nevarēju, rezultātā 25gb. strīpaino. Sākums plkst.8:30 un no trešā cauruma 10gb. izmērs labs un ļoti labs, vidēji 400gr., tas līdz plkst. 10:00, bet turpinājums čābīgāks, skaitliski labi, bet ne lielāki par 200gr. ap plkst. 13:00 notinos.
23.februāris 2012, 09:47 | links

Šodien, paprovēju copi, Vecdaugavā, pie Mangaļsalas, cope vāja un ar meklēšanu, pa lielam ķērās tikai mazi asarīši, bet ik pa brīdim trāpijās nelieli plicēni, diena pavadīta labi, ja neņam vērā lietu, un to ka, ejot nost no ledus, pie krasta gaidīja pārsteigums- ūdens vietam bija līdz celim, un ledus arī brakšķēja kā traks...
22.februāris 2012, 23:39 | links

Es ar šodien biju aizskrejis,lidz upei!Doma bija paķert raudas,sataisiju barību viss kā nakas,bet sakot copēt atri sapratu ka pec vakardienas sniegputeņa un šodienas saules nekā nebūs.Kaķam jau raudas savilku,bet švaki.Tad izdomaju,ka japaprovē paķert ruduļi,zinu jau ka par ātru vēl,bet nu.
Nu ko sienu sarkanu trojņiku un aiziet :) liciti saurbu 10 caurumus,pats beigts,mugura slapja,jo laiks kā pavasari.Neko sāku spēlet,bet nekā.Eju nakamaja-tukšs.Tad atkal nakamā dancinu,dancinu pat metru no grunts tukšs,laižu lejā pasitu pa grunti lai uztaisitu duļķiti un cēļu atkal augša,hops cope.Piecertu jūtu kas liels pumpē-domāju caur ir ar manu trojņiku,domajams mazs dūcens.Bet cīņa notiek man 0.10mm aukliņa,jūtu ka zivs padodas un no aliņģa izvelku smuku asari(majas nosverot 470gr.mans ziemas rekords :D).Tālak atkal klusums,parbaudu parejos caurumus,tur ar klusums.Domaju japaskatas tas pats caurums un hops vēl viens tads uz 300gr asaris ara-prieks un laime :) Tas arī šai dienai viss,kā arī forši noķerts pigments.
Ne asakas :) un čpokšš par copi!
22.februāris 2012, 18:01 | links

sodien mazaja baltezera mazie pliceni skaldija ka traki ,lielo nebija ((((((( ja butu nosveris savi 4-5 kg savaktos
22.februāris 2012, 17:52 | links

Šodien tikai zirga zobi ķērās:((
22.februāris 2012, 17:46 | links

Kāds jau no bara paņem!Bet zivis pārsvarā ņem vāji,pat baltās zivis nav aktīvas.Laiks jau ar ...,tad vienu dienu saule pa zemes virsu staigā,tad otrā slapdraņķa vētra!Gan jau modīsies asaris,ja tikai nebūs pa vēlu.Tagad uz pusmetrīgā ledus daudzās vietās sāk parādīties ūdens.Tas smagais,slapjais sniegs tomēr spiež to ledu lejā.Ja naktīs nebūs laba mīnusa-tad ar Kurzemes upēm nedēļas laikā ir kanā!
21.februāris 2012, 14:34 | links

Šodien gaujā ar baigo zelēšanu,bet tomēr ņēma....asars.
21.februāris 2012, 14:04 | links

jautājums, kur to zivi lieku? Tad kādu daļu aizved vecaimammai, kādu daļu sasaldē un vēlāk dod Reksim (šim nu ļoti garšo), vēl kaimiņš vienmēr prasa pēc zivs (nez. ko viņš dara, varbūt kotletes taisa, zupu vāra, hvz.), kaut kas paliek pašam vakariņās.
Tātad nav ko uztraukties, bet šitādus semku pasākumus es arī neatbalstu, tāpēc pārsvarā darbojos ar bļitku (nav jāknibinās ar motili, mazāk salst rokas un zivs retāka, bet lielāka.)
21.februāris 2012, 12:19 | links

drl. jā no vīķēm esmu taisījis pastēti. ūber.

bet ašuki jau cieti
21.februāris 2012, 12:19 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager