Es ar šodien biju aizskrejis,lidz upei!Doma bija paķert raudas,sataisiju barību viss kā nakas,bet sakot copēt atri sapratu ka pec vakardienas sniegputeņa un šodienas saules nekā nebūs.Kaķam jau raudas savilku,bet švaki.Tad izdomaju,ka japaprovē paķert ruduļi,zinu jau ka par ātru vēl,bet nu.
Nu ko sienu sarkanu trojņiku un aiziet :) liciti saurbu 10 caurumus,pats beigts,mugura slapja,jo laiks kā pavasari.Neko sāku spēlet,bet nekā.Eju nakamaja-tukšs.Tad atkal nakamā dancinu,dancinu pat metru no grunts tukšs,laižu lejā pasitu pa grunti lai uztaisitu duļķiti un cēļu atkal augša,hops cope.Piecertu jūtu kas liels pumpē-domāju caur ir ar manu trojņiku,domajams mazs dūcens.Bet cīņa notiek man 0.10mm aukliņa,jūtu ka zivs padodas un no aliņģa izvelku smuku asari(majas nosverot 470gr.mans ziemas rekords :D).Tālak atkal klusums,parbaudu parejos caurumus,tur ar klusums.Domaju japaskatas tas pats caurums un hops vēl viens tads uz 300gr asaris ara-prieks un laime :) Tas arī šai dienai viss,kā arī forši noķerts pigments.
Ne asakas :) un čpokšš par copi!
22.februāris 2012, 18:01 |
links