Kā gāja copē (atskaites)?

http://www.copeslietas.lv/akcijas/normark/?profile_id=1&cat_id=4&item_id=126

Te vienkārši ir akcija, ka no 5,50 uz 2,50 dažiem stormiem, un spices salmo ir to sarakstā. :)
28.oktobris 2011, 17:25 | links

Kuram tur nav skaidrs? Отводной поводок и все, все,
28.oktobris 2011, 14:48 | links

kaut kā nemanīju, ka es būtu teicis, ka Storm mānekļi maksā 2,5ls :), ir mānekļi, kas tik maksā, ir mānekļi, kas maksā stipri vairāk
28.oktobris 2011, 14:41 | links

miljon, neesi slinks, apskaties NG pāris raidījumus atpakaļ, un zināsi, kas ir atvadnoj pavadok
28.oktobris 2011, 13:17 | links

A runājot par gumijenēm, manākastē pārsvarā visas no Relax klāsta, ir arī Kopyto, bet tikai tās neforšās resnās, kuras baigi lēnu jāvada un i tad jau šīs zvārstās un kunkuļo, a ja velk normālā tempā, tad vispār griežas kā rotiņš!:d
28.oktobris 2011, 12:56 | links

es vel pārāk zaļš vobleriem. Bija glass ghost 6cm x-raps. Vot tā bija bomba. Neeviena gumijas zivs nestāvēja līdzi. Katru reizi noķēru i ašukus, i līdakas. Upes dievam nepatika, atņēma man viņu. Bet citi vobleri nav bijuši rezultatīvāki apr gumijām..

NG-NG, kur spicē atrodas storm vobleri pa 2,50 ls? Tur pie vienas sienas salmo džerku stends, un labajā pusē rapalas un storm vobleri. Redzēju visādus, bet pa 2,50 neviens. bija atlaides no 6 ls, uz 5, vis kaut kas tāds, bet 2,50 nebija. Izpirkti?
28.oktobris 2011, 12:46 | links

A šī gada augustā un septembrī, kad Ušurā spiņoju līdakas, man tieši uz sarkanbalta 11cm gara "kamatsu" voblera diezgan bieži ņēma tādi no 100-300gr ašuki, it īpaši tvičojot. Bet uz jebkādām gumijzivtiņām vai roterīšiem nepieteicās neviens.
28.oktobris 2011, 12:26 | links

Īsti neiznu, kas tā pa sistēmu, bet neņem ne dropšotu, ne vienkārši džigu, ne vienkāršu vilkšanu pusūdenī. No tiumšajiem toņiem man ir tikai relax kopyto mazās zivtiņas, ar to asti, kas izskatās pēc īstas zivs astes. Uz tām arī pēdējās 3 reizes maucu. 2 līdakas, abas noāķējās, bet vairāk nekā. Zinu, ka vasaras beigās vel ņēma baltas un dzetlanas kopyto gumijiņas. Ņēma jau super kūtri - 4/5 asarīši stundā. Itkā meklēju barus, purvs 2 hektāri liels, no krasta ejot visu var feini apstrādāt, bet vienalga nekā. Veči blakām kaķiem velk vienu pēc otra. Paprasu, kur tur ēsmu - Uz grunts. Nostājos 2 metru attālumā no viņiem, džigoju pa grunti. Ņikā. Mistika.
28.oktobris 2011, 12:22 | links

ārī dubļu krāsas tvisterīšus uz "otvodnoi pavadok" sistēmu ignorē? šogad tradicionālās tvisteru krāsas, vismaz man, nestrādā vispār, tikai tumšās
28.oktobris 2011, 11:50 | links

Veči ,kas tā pa lietu? Asari uz sleiku ņem labi, minūtes laikā ašuks galā, a tvisterus jebkādus ignorē. Moš provēt sliekšotu? baigi jau negribas ar to slieku čakarēties, a vismaz būtu rezultāts. A moš vispār u līdaku iet? Dilemma!
28.oktobris 2011, 11:29 | links

nu ziemā tādus paskaldīt interesanti, bet vaļējos ūdeņos bik taka pamazi, vainu jāņem super light kātiņš, lai vismaz kādu baudu gūtu no izvilkšanas.
28.oktobris 2011, 11:10 | links

pilnīgi piekrītu par to kulināro izmēru, ja tīra zvīņas, tad ašuki līdz 150 gramiem ir pats tas, filēšani jā, tur no 150 gramiem tikai sāk kaut kas palikt ēšanai :), es arī rīt kopā ar junioru braukšu kādu ašuku palasīt tepat pierīgā
28.oktobris 2011, 10:54 | links

Normāls kulinārais izmērs,tīrīt viegli,uz pannas savietojas labi,un vispār,tos lielos vajadzētu pietaupīt vaislai,nevis cīnīties par rekordiem !!!
28.oktobris 2011, 09:34 | links

pamazs vid izmeers, ap 120 g ?
27.oktobris 2011, 21:02 | links

shodien vienaa pieriigas ezeraa divataa uz dzigu 51 asaris kopsvaraa 6 kg cope izdevusies
27.oktobris 2011, 20:55 | links

šodien beidzot noķēru Daugavā mazu līdaciņu uz relax kopyto gumijzivs, laiks skaists, taču vējains, bet galvenais, ka lietus nelīst šitās dienas.
26.oktobris 2011, 20:33 | links

Vai tādu atsitēju no krasta maz var efektīvi pielietot?
26.oktobris 2011, 13:14 | links

Būs jau tā jādara, šad tad jau no krasta sanāk.....
26.oktobris 2011, 01:05 | links

Zogs , lai nezaudētu dārgos loriņus , sarunā ar Bumu lai uztaisa tādu atsitēju kā man .
25.oktobris 2011, 22:17 | links

Bišku aizmuku no šeptes, izvēle mazs meža ezeriņš(ar spini)... Nu, uzspēlējām spēlīti ar zemmēriem, kurš kuru :) Kādus astoņus sakacināju :) Toties atstāju arī dažus loriņus ūdensdievam.. Tur ķērāju netrūkst!
Foršs vakars un trīs stundas atvasaras gaisa :)
25.oktobris 2011, 21:36 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager