Kā gāja copē (atskaites)?

Tur jau tā lieta...garumam ir nozīme..nevis svaram:-)
14.oktobris 2011, 21:45 | links

Es teicu, ka 70 cm izskatijās no leņķa, no kura skatijos, un pietam bez astes ( to neredzēju) Varbūt arī visi 80 bija, bet nu.. Nu kā lai tur būtu, cīņa bija vienkārši fantastiska.
14.oktobris 2011, 21:44 | links

jeeska,taa tas ir,bet pirms svershaans jau zivij kjeskas araa taapat nejem...lai kas tur nebuutu,neviens jau neliek svert zivi bez iekshaam.
14.oktobris 2011, 21:40 | links

Man labākais ir bijis
62cm-1.2kg neteikšu kur
59cm....690g...Engurē
14.oktobris 2011, 20:51 | links

precizeejums 70cm ar kapeikaam - 72 -74... saakot no 2,4kg
14.oktobris 2011, 20:38 | links

to aigagarin - es kopš bērna kājas mēdzu pierakstīt lomu - lielaakās nosvērt un arī nomērīt, tiesa pēdējā laikā biežāk tikai nosveru... 70cm - man pārsvarā ir no 2,4 - līdz 2,6 kg... ja ir virs 70 cm - tad protams vairāk... tas bija pilnīgi bez ironijas... ja stabila 4niece, tad stabili 80+cm...
14.oktobris 2011, 20:36 | links

Plēsējiem-asari, līdaka, zandarts...svars ir tāds nosacīts mērs.
Piemērs Burtniekā 12kg līdaka, bet vēderā 2,8kg līdaka.
Teiču rezervāta ezerā-3,8kg līdaka...vēderā 0,7kg līdaka.
14.oktobris 2011, 20:25 | links

Ar tīem zivju izmeriem ir tā, ka jo tuvāk velk krastam, jo mazāka paliek, tad kad aizved mājās liekas vēl mazāka, pēc tam, kad paiet laiks, tā zivs atkal sāk stiepties un uzbriest (stāstos).
14.oktobris 2011, 20:17 | links

Milijonas , man 74 cm svēra 2,5 kg , 78 cm - 2,8 kg , tā ka ar visu asti ūdenī četrniece jā ne vairāk , nekādi nesanāk . Es arī kad pirms pāris nedēļām samu vilku , domāju ka būs kādi 10 - 15 kg , bet kad izvilku domāju ka ir 8 -9 , kad nosvēru izrādījās ka ir tikai 5,5 kg .
14.oktobris 2011, 20:14 | links

Aigar bēidz mūldēt:-)
Ar tādiem štrumiem 1kgX3:-)
14.oktobris 2011, 20:12 | links

Nu 70cm ir tāda stabila divniece, 4kg vajadzētu 80, 85cm, bet nu vienalga, varbūt tāda arī bija.. gan jau izvilksi lielo :)
14.oktobris 2011, 20:05 | links

Līdaka bija stabila četriniece, ka ne vairāk. Aiviekstē tiku vilkt trijnieces, un pat trīs ar pusi, bet neviena nepretojās kā šitā. Tas 70 cm bija tā apmēram, pietam no tā leņķa, no kura redzēju, varētu likties mazāk, un arī aste bija ūdenī. BEt piedzīvojums labs. Rīt uz lielupi. :)
14.oktobris 2011, 20:02 | links

KristsKG pat neredzot līdaku, pat nezinot tiešu garumu, spēj noteikt svaru, vot tā ir klase :)))
14.oktobris 2011, 19:59 | links

pats šodien biju Tāšezerā. Švakucis - 3 līdaciņas. 2 knapmēriņi - 1 kg un 0,9 kg un 1 zemmērs. Visas peld tālāk. Noķertas uz Jackall Mag Squad 115. Visus pārējos ignorēja... vēlviena laiva riņķoja, bet nezinu kādi panākumi.
14.oktobris 2011, 19:32 | links

miljonas9 smuki aprakstīja! Būs lāb, citā reizē dabūsi. aigagarinam - taisniiba, monstrs nav - uz kaadiem 2,4... bet tāpat adrelīnu var sagādāt, īpaši ja netiek bieži tādas valkātas... aa un kaats ar testu 5 - 20 noteikti nav asaru kaatiņš, bet gan normāls līdaku špiņa tests :DD un 7 kg arī līdaku aukla! Lai izdodas!!!
14.oktobris 2011, 19:30 | links

Nav jau nekāds monstrs, bet ja pirmā tik liela tad piedzīvojums uz ilgu laiku atmiņā paliks. Gan jau ar laiku lielās arī izvilksi :)
14.oktobris 2011, 19:15 | links

Īsts makšķernieku stāsts man šodien bija. Nesen iepirku tādu asaru kātiņu ar testu 5-20 grami. Nu, šodien jāiet ieprovēt.. Uzlieku pīto ar testu līdz 7 kg, un galā tādu 4cm garu gumijas zivtiņu. Izvelku pārus asareļus un 200 gramiem, a te pēkšņi kaut kas milzīgs parauj. Piecērtu, ir galā, spirinās nenormāli.Saprotu, ka nebūs ne pus kilograms, ne kilograms, ne arī divi. Būs kaut kas lielāks. Man spole čarkst, kāts pilnīgā ripā, un līdaka dodas taisnā ceļā uz zālēm. Lai viņu no turienes noturētu, sāku ar visu svaru un spēku, nežēlojot kātu vilkt uz sevīm. Pēc minūtēm piecām šī jau manāmi pagurusi sāk nākt ārā. Kādus metrus 10 no manīm pirmo reizi paceļas augšā, redzu.. Nu uz centimetri 70, ja ne vairāk.. Domāju, kā lai labāk ņemu, jo sačoku uz asariem ejot līdzi nestiepju, a es, domādams, un nenormāli sapriecājies nepietinu pietiekoši ātri lieko auklu, šī kā leca ārā no ūdens, tā arī aizgāja. Vel tagad rokas trīc..
14.oktobris 2011, 19:09 | links

Šodien Babīte no Dālderiem... liels pūtiens,lietus, līmenis augšā ne pa jokam.."Dālderi peld"...trīs līdakas laivā 54,56,64 cm...bij vēl copes un ņēmieni...
13.oktobris 2011, 17:41 | links

Dažas dienas pabiju savā dzimtajā pusē, iznāca arī pacopēt. Aizvakar man maza līdaciņa un asaris, brālēnam divas līdaciņas, visas amnestētas. Vakar pirmais metiens un 53 cm līdacēns nonāca māsas ledusskapī. Vairāk ne copes, ne man, ne brālēnam. Dienas vidū ienāca ziņas, ka pie Pļaviņām meženes varot dabūt. Pēcpusdienā, pirm hokeja ar čomu aizlaidām uz nepilnu stundu. Kolēgam nekā, man tomēr viena 2 kg mežavimba ārā. Satikām vienu vietējo matadoru, tas stāstija ka šamējās labāk esot ņemušas pāris nedēļas atpakaļ. Šim lielākā esot bijusi pieciniece.
10.oktobris 2011, 18:05 | links

bilde galerija
9.oktobris 2011, 21:53 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager