Iemetiet vēl iemeslus, kamdēļ nav ķēries ;) Tagad man nācis klāt vēl viens skaidrojuma variants, ja pa ceļam neieraugi ne stirnu ,ne āpsi tad labākajā variantā būs strimalas :)
18.oktobris 2021, 18:58 | links
Willy [18.10.21]: Sūdīgs tas copmanis, kurš nevar atrast iemeslu,kapēc neko nenoķēra!;DDDLabs ! :DD
Willy [18.10.21]: Sūdīgs tas copmanis, kurš nevar atrast iemeslu,kapēc neko nenoķēra!;DDDLabs ! :DD
RaimisD [18.10.21]: Neliela filozofiska atkāpe šajā kontekstā. Ja ķerās tad viss ok, par to nav, ko domāt. Bet, ja neķerās tad parasti tiek meklēti iemesli. Un protams tie būtu, ūdens līmens pa augstu vai pa zemu. Pieminētās mēness fāzes. Vējš liels vai mazs, pūš nepareizā virzienā. Ūdens temperatūra augsta rudenī vai zema, pavasarī. Saule spīd rudenī vai nespīd pavasarī. Zāles pūst , skābekļa maz ,zivs ir izgājusi. Jūs noteikti vēl varētu entos iemeslus pieminēt.Sūdīgs tas copmanis, kurš nevar atrast iemeslu,kapēc neko nenoķēra!;DDD
Un tikai, kā pēdējo, vai biežāk vispār nepieminēt galveno iemeslu. Ka esi bijis par slinku, lai meklētu aktīvu zivi , bet sēdējis cerīgā vietā un gaidījis līdakas iznācienu. Esi bijis par slinku mainīt mānekļu veidus, mainijis to animāciju. Neesi analizējis situāciju, eksperimentējis.
Atzīt to, ka lielā mērā pie štruntīgas copes esi pats vien vainīgs, to nē. Viss var būt vainīgs tikai ne pats.
Es to par sevi, neattiecinu uz visiem.
RaimisD [18.10.21]: Neliela filozofiska atkāpe šajā kontekstā. Ja ķerās tad viss ok, par to nav, ko domāt. Bet, ja neķerās tad parasti tiek meklēti iemesli. Un protams tie būtu, ūdens līmens pa augstu vai pa zemu. Pieminētās mēness fāzes. Vējš liels vai mazs, pūš nepareizā virzienā. Ūdens temperatūra augsta rudenī vai zema, pavasarī. Saule spīd rudenī vai nespīd pavasarī. Zāles pūst , skābekļa maz ,zivs ir izgājusi. Jūs noteikti vēl varētu entos iemeslus pieminēt.Labi teikts.
Un tikai, kā pēdējo, vai biežāk vispār nepieminēt galveno iemeslu. Ka esi bijis par slinku, lai meklētu aktīvu zivi , bet sēdējis cerīgā vietā un gaidījis līdakas iznācienu. Esi bijis par slinku mainīt mānekļu veidus, mainijis to animāciju. Neesi analizējis situāciju, eksperimentējis.
Atzīt to, ka lielā mērā pie štruntīgas copes esi pats vien vainīgs, to nē. Viss var būt vainīgs tikai ne pats.
Es to par sevi, neattiecinu uz visiem.
MT9 [18.10.21]: Es šorīt redzēju stirnu-tas nozīmē, ka būs,bet zem 3kg!;DTu ilgi guli!kamēr čammājies-visi āpši nonesti!;D
Ja redzi āpsi-būs metrs!:)
Willy, 18.oktobris 2021, 17:35
Un es domāju, kāpēc man tie metri tik reti iekrīt, dikti jau reti āpšus pamanu... Un tie paši ceļa malā beigti :D
MT9 [18.10.21]: Un es domāju, kāpēc man tie metri tik reti iekrīt, dikti jau reti āpšus pamanu... Un tie paši ceļa malā beigti :DBeigti metri neņem :D
Willy [18.10.21]: Es šorīt redzēju stirnu-tas nozīmē, ka būs,bet zem 3kg!;D:))) šīs prognozes ir ticamākas. Willy padod ziņu, kad trāpīsi uz ,, žoru,, iemetīšu aplikāciju skrīnšotus, salīdzināsim ar faktisko ;)
Es šorīt redzēju stirnu-tas nozīmē, ka būs,bet zem 3kg!;D
Willy, 18.oktobris 2021, 17:35
RaimisD [18.10.21]: gachaho [11:49]: Pilnmenes ietekme uz lidaku aktivitati, jeb tas tik tads mits?gribetu citu viedokli redzetNepārzinu šo datu veidošanas algoritmu, šķiet tas būtiski balstīts arī uz mēness fāzēm.Es šorīt redzēju stirnu-tas nozīmē, ka būs,bet zem 3kg!;D
Prognozes sakrīt ļoti reti, pat ne 50 uz 50, tīri tā, ar pirkstu debesīs :)
gachaho [18.10.21]: Pilnmenes ietekme uz lidaku aktivitati, jeb tas tik tads mits?gribetu citu viedokli redzetNepārzinu šo datu veidošanas algoritmu, šķiet tas būtiski balstīts arī uz mēness fāzēm.
gachaho [18.10.21]: Pilnmenes ietekme uz lidaku aktivitati, jeb tas tik tads mits?gribetu citu viedokli redzet
Janis96 [18.10.21]: MartinsFR [11m]: Citējot laikam NG - "Zivis var noķert tur kur viņas ir" :)Jā. Un ja kg baltais + kg motilis atjaukts ar blenderētu dendrobenu kam vēl nedaudz pievienojot kādu atraktantu, tad iespējams arī tur kur zivju nav! ;D:D :D :D
Janis96 [18.10.21]: :)Jā. Un ja kg baltais + kg motilis atjaukts ar blenderētu dendrobenu kam vēl nedaudz pievienojot kādu atraktantu, tad iespējams arī tur kur zivju nav! ;D:DDD precīzi !
MartinsFR [18.10.21]: Citējot laikam NG - "Zivis var noķert tur kur viņas ir" :)Jā. Un ja kg baltais + kg motilis atjaukts ar blenderētu dendrobenu kam vēl nedaudz pievienojot kādu atraktantu, tad iespējams arī tur kur zivju nav! ;D