Kā gāja copē (atskaites)?

Kola , tur , kur Tavas vietas tikai pretējā krastā , viens vakar no krasta , trīnieku izcēla .
3.septembris 2011, 14:43 | links

Tad jau man arī rīt jaaizšauj. Būšu tieši pa vidu starp Gintu un Brālīti... :)
3.septembris 2011, 14:38 | links

Bračkiņ , a man vakar Daugavā izcila cope sanāca , laikām visi zanderi un lielie asari pie manis pārvākušies .
3.septembris 2011, 14:31 | links

Vakar konkrēta necope,abloms,atsūkājiens,...konkrēts...zģec un nekļovs !! Kā vēllai pasaka ...:))))
Pat piesitiena ,pat pieskāriena nebij .. .. tas viss ķīsī,daugavā un tur tuvumā uz zanderiem ... tāds iepaids bij ka zivju vispār vairs nav. Ja būtu es viens tad skaidrs -losis un viss,bet no laivas brīžiem iemetām pat 4 makšķeres - tika izmēģināti visi veidi - pilnīgs čau :)) Cope ir cope :)))
3.septembris 2011, 12:59 | links

Pēc divu nedēļu pārtraukuma baigi sadomājos šodien pa gauju nobraukt kādu posmu -fck lietus tā iesipa ka bij jāaizmirst par copi-ūdens kafijas krāsā-īsāk sakot konkrēts obloms..
3.septembris 2011, 11:13 | links

Šodien 2kg zaļsvārcīte uz Yo-zuri 65 popperi.
Dzeervēnam neskaitamas asaru copes uz volka!
Liepājas Ezers
2.septembris 2011, 22:04 | links

Vai tik šitais nav tas pats kadrs - RAIVO !!!!

http://www.copeslietas.lv/site/video/player/574-nu-kam-negadas-d-lidz-assaram-d.htm
2.septembris 2011, 08:47 | links

makais -vajag to losi atdauzit ko uzreiz atdos ar procentiem ! un sist vajag ar kajam lai vairak bailes iedvessssss:ddddd RAIIIIIVOOOOOO
1.septembris 2011, 13:00 | links

Negribu iedziļināties, kā viņi to noskaidroja :D
31.augusts 2011, 14:35 | links

:DDD.
31.augusts 2011, 10:57 | links

Par to Raivo ir sen dzirdēts - riktīgs blēdis. Daži saka, ka pat pediņš.
31.augusts 2011, 10:46 | links

Es neesmu tik pacietīgs lai pusi dienas vicinātos pa tukšo ,tiem kam pacietība bij lielāka dabūja ar,-lielākais bija 12 kg .
31.augusts 2011, 10:41 | links

toni,
kā gāja lašos ??
31.augusts 2011, 10:36 | links

makais, raksti iesniegumu ekanomikas policijai.
31.augusts 2011, 10:20 | links

sveiki visiem. vēlos Jīs informēt, par krāpšanu. ir tāds Portāls copezviedrijā.lv, Vīrs vārdā Raivo , telefons26123803 , pagajušogad man darba kolektivs sameta naudiņu, lai uzdāvinātu man braucienu uz Zviedriju copēt (250 Ls) .Brauciens nav notici, Nauda netiek atgriezta, un vazā aiz deguna. Painteresējoties dziļāk noskaidroju, ka neesmu vienīgasi kas tādā veidā piekrāpts.Sola, ka atdos, necel telefonu, akal sola. Lūgums nodot tālāk Info copmanieme, Shis nav companu cienīgs cilvēks un neielaisties ar viņu darīšanās.

P.S. Raivo gan jau arī pats izlasīsi. Es nelikšu mierā tevi. Tu esi uzmetis ne tikai mani, bet pārdesmit cilvēkus. Ēdīšu tevic, kamēr atgriezīsi naudu.
30.augusts 2011, 15:50 | links

Biju Latgalē pacopēt kādā zināmā upītē. Par brīnumu, tur kur 2km posmā nu jau 5 gadus stabili noķerami vien baltie sapali (jeļci), katrā daudzmaz ķeramajā vietā ņēma asari. Tā pa trijiem, pa pieciem no katras vietas, maziņos atlaižot, izdevās salasīt trīsdesmit ņemamus, nebij jau nekādi milzeņi, 150-300g, bet ceptā veidā ņamma.
30.augusts 2011, 13:32 | links

Vakar veixmiiga cope no 2 dienaa liidz 9 vakaraa ap 20 copeem,varbuut vairaak,5 meera zandarti,lielaakais 2,5 kg 64 cm un 3 zemmeeri!
30.augusts 2011, 11:41 | links

Es domāju ka pēdējo 2 pavasaru lielajos plūdos varētu pa kādam zanderam no Saukas ezera nomukt uz leju D-Susējā vai Mēmelē. Ja pērn šur tur foreļupēs bija karūsas sagājušas, kāpēc gan ne.
30.augusts 2011, 00:08 | links

vakar vakara uz paris stundam aizshavu uzcept kadu desu pie udeniem iemetu grunteni joka pec un rezultas labs breksis 1.36kg
29.augusts 2011, 23:05 | links

es cik pa Memeli esmu copejis zandartu neesmu dabujis un pazinas ari nau bet var jau buut jo tur jau ipasi vinus negana liini tur gan ir .
29.augusts 2011, 20:42 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager