Kā gāja copē (atskaites)?

ā un vēl viens knapmērs zonders
26.augusts 2011, 00:12 | links

vecajā zanderu vietā biju- nu nekas īpašs , bet okay- pāris ņemami ašuki, viens zemmēra zonders un viens 1,8apmēram :D
26.augusts 2011, 00:12 | links

kjiisii arii asari trako. izmeers, gan iipashi neiepriecinaaja. zanderi arii ir, bet ne daudz.
25.augusts 2011, 17:37 | links

norčam copē gājis z-bis - pelde, cepums :DD
25.augusts 2011, 16:33 | links

....asari šodien aptrakuši-ņēma kā traki-gan maili,gan naktenieku,kā arī uz fileju,izmērs ļoti labs-sākot no zupņika-beidzot ar 800gr...
25.augusts 2011, 15:37 | links

:):(
25.augusts 2011, 15:20 | links

Šodien Daugavā pie Sarkanā kvadrāta, doma paspiningot!!Ir iedāvināts kātiņš 210Cormoran Bull Fighter tests 5-25,nodomāju no krasta derēs asarus paķert.Paķeru pats ahu...el,visu laiku aukla ķērās aiz tulpītes /augšējais riņķis/nu labi , bet tev vienā stiprākā metienā:)) skatos gumijzivtiņa uz vienu pusi a spice/1posms/uz otru , aukla mono 023. Nu neko jāmauc peldēt, bet skuju biju 100%pārliecināts ka spice peld bet nekā ,aizgāja pa burbuli.Labs ir iepeldēju , bet dziļums tur 2-3metri, ūdens tumš neko neredzu. Nu forsi no ručkas pat iepakojums nav nenoņēmts -aizgāju mājā, iešāvu rumu-par tiem kas uz grunts:))aprāvos uz padsmit latiem un spinis ferloren-mēģināšu griezties pie Blomja lai atved spici,vai arī jātunē kaut kas no Salmo-tikai cenas jautājums,ja pireks iet uz 15ls tad labāk zienmas nažu komplekts no Buma+volframenes. spinings no krasta baigi padārga un sarezģīta padarīšana-nu man tā liekas:))
Sabīdam stiprāk posmus,un ne asakas
25.augusts 2011, 14:59 | links

Vakar ar čomu bijām uz Alaukstu spiningot. Cerējām uz asariem un varbūt uz kādu zandartu,bet tie galīgi neņēma. Kopā pa visu dienu man 2 zemmēra līdakas uz džigu atlaistas un 1 mēra līdaka ap kilogramu uz gumijas zivtiņu,to paturēju. Vēl bija 1 mazs asarītis,viena pavisam maza līdaka aizgāja un mēra līdaka pārkoda auklu. Draugam 1 zemmēra līdaka un 1 mazs asarītis + paliela līdaka pārkoda auklu.
25.augusts 2011, 09:20 | links

Biju Lielupe,Dubultos,Pirma cope ap 17.00 uz grunteni zandarts uz mailiiti ap 1.5kg labs sakums,bet gaidu breksi! Otra cope ap 19.00 labs breksis uz makaroniem 2kg.PEC tam vel lidz tumsai 6 breksisi lidz 0,5kg.Pa nakti tikai 2 copes un 2 breksisi ari ap 0,5kg.Pirma rita cope un atkal uz mailiti zandarts ap 800gr.UN pec zandarta iesakaas laba cope ,ap 20 breksiem no 0,3kg-2kg kopa ap 15kg.Bet tas vis uz diviem cilvekiem ,pec lielaka breksa vajadzeja peldet udens silits )))))
22.augusts 2011, 15:11 | links

un tai pašā brīdī radās interese par mušiņuzpariktēm,jo redzēju,kā viens puika no laivas smuki mušiņoja ruduļus laikam. Tā īsti nevarēju saskatīt. Šādos brīžos kad ar spiningu īsti neizdodas neko sakarīgu noķert,gribas pamēģināt,ko jaunu :)
22.augusts 2011, 11:39 | links

Vakar izbraukāts Liepājas ezers krustām šķērsām. Cope nekāda,daži sīkie asarīši un tādas pašas līdaciņas. Mājās nebija,ko aizvest..

Aizvakar no rīta 3 mēra līdaciņas ~2kg un 4 asarīši ~300g No 06:00-10:00 pēc tam cope beidzās... Laikam tapēc,ka laiks sāka mainīties..
22.augusts 2011, 11:20 | links

Vakar vakarā ātri izgāju 3 karpu un līņu dīķus. Divos tukšs. Trešajā 1 karpiņa, bet tur karpas bija aktīvas - iemetu pludiņu, noliecos lai paņemtu iebarojamo, bet pludiņš nekur vairs nav redzams. Kad piecirtu, sapratu ka iemudžināts netālajā zāļu pudurī. Laimīgi izdabūju ārā, bet bez karpas.
22.augusts 2011, 09:36 | links

urmaas;Tā jau viņš ir,bet es pat nemēģinu no viņiem neko gatavot-jo vienkārši es neņemu(nemakšķrēju) tos podļeščikus.
22.augusts 2011, 09:33 | links

Aakkis
nav negaršīgu ēdienu.Ir negaršīgi pagatavoti ēdieni!!!
:)))
22.augusts 2011, 09:24 | links

podļeščikus vispār nekad neesmu ņēmis.Jā, kādu reizi uz dzīvo līdakai piedāvāju.
22.augusts 2011, 09:13 | links

Sulla,aakki!
Tak sapratu jau,sapratu!Tik tā inčīgi skan-pusbreksis!;))Es tik tā ...fiefisos!;)

Bet tā viš'i,ka breksis sākās no kg...
22.augusts 2011, 09:11 | links

avtt> pieļauju ka āķim pusbreksis ir tāds kā podļeščiks, tobiš breks zem kilo :) "Apakšbreksis" laikam skan muļķīgāk :)
22.augusts 2011, 09:04 | links

avtt;man breksis sākas tad ,ja viņš ir ~1 kg.un lielāks.Mazākiem ir principā tikai nosaukums.Zinu,ka tūlīt man teiks-"neko nesaproti,tos var gatavot tā un tā"" !Tas ir mans subjektīvs viedoklis un tāds viņš paliks.Neteikšu,ka Usmas breksēni bundžās bija slikti-forša zacene!
22.augusts 2011, 09:03 | links

Lielupē tas pats straume draza u.t.t Gruntenes nesa prom kā pavasarī :DD
22.augusts 2011, 08:49 | links

A Ventā tieši otrādi!Līmeņukas pamazām krīt!

aakki,kas ir pusbreksis?Pieļauju,ka tad jau arī ir puslīnis,puslīdaka...interesanti,kā izskatās pusvītiķis,pusgrundulis...vai pat,pusspidiļkis!?;))
22.augusts 2011, 08:48 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager