Kā gāja copē (atskaites)?

Nē, vēl nē. Šogad jau ilgi būs nolaists līmenis, tad jau arī brekšiem sanāks pievērsties :D Tagat ir interesantākas lietas :))) Līdz šim neticējās, ka turpat pie mājām tik forši var zandartus paķert :D
15.jūnijs 2011, 14:41 | links

tere Cumpars:)
Brekšus jau iebaroji?
:))
15.jūnijs 2011, 14:18 | links

Es nemaz nezinu vai tur bija tīkls, viena 0.5 pudele uz kants bija noenkurota, necēlu augšā un neskatijos, kas apakšā, iespējams kāds vienkārši atzīmējis vietu kur iebaro..
15.jūnijs 2011, 14:16 | links

Dadziic
A varbūt Cumpars vairāk tīklus ir sagriegriezis,kā ta dažš labs forumā sēdētājs!!!Par to neesi padomājis?
:))
15.jūnijs 2011, 13:46 | links

Cumpars, a ko tad Tu tos tīklus nesagriezi lupatās?
15.jūnijs 2011, 13:21 | links

Nu tā,rīt agri no rīta startēju Abavas "krācēs" pie Pērkoniem,mērķa zivs,laikam jau sapals (ceru uz kādu forelēnu-priekam)
jānomēģina jaunie loriņi. :) tagad patīkamais gatavošanās laiks.
Būs bildes (cerams,ka būs ko bildēt! :D )
15.jūnijs 2011, 12:17 | links

Vakar vakarā pasēdējām ar čomu pie Baltezera ar pludiņiem. Pats esmu špinierētājs. Izmāca divi brekši 850g un 750g, kā aŗi viens līnis 31cm (550g). Vēl vienu breksi neizvilku, kādu mirkli pavilku un tad manā virzienā lidoja pluds :), kā arī vēl vienam iedevu pa zobiem (kas bija nezinu). Vēl bija vairākas tukšās copes. Beidzot izdevās tikt pie līņa. Bet man ir arī jautājums varbūt kāds Baltezera copmanis zin vai zanderi jau ir parādījušies. Kaut kas teca, ka vēl kāda nedēļa jāpagaida.
15.jūnijs 2011, 09:48 | links

Nu cik man ir nācies tīkliniekus redzēt tad parasti netālu krastā dzer un lamājās nelatviešu mēlē vai arī laivā "vizinās un vēro dabu" :D Nevis godīgi copē :)))
15.jūnijs 2011, 09:47 | links

Cumpars, tā jau visi tīklinieki dara ...
... nu, blakus microjigo :DDDDDDDD
Pareizi Gunčuks saka - Nu, nu nu :)))))
15.jūnijs 2011, 09:27 | links

Tīklus likt nav labi:)))
15.jūnijs 2011, 08:42 | links

Sveiciens tiem diviem gudriniekiem, kas vakar velcēja Rīgas Hes drusku pirms Daugmales un gribēja mani par maliķi pataisīt! Varbūt ja neesi pārliecināts, kam pieder kautkāds mistisks tīkls, tad nevajag brukt virsū katram cilvēkam, kas netālu copē!

A ja par tēmu, tad vakar no 19 līdz 23 iepriekšminētajā vietā zandarti ķērās diezgan labi. 6 laivā un vēl neskaitāmas copes uz microjig`u, visi atlaisti jo izmērs diemžēl nekāds, viens tikai bija pavisam tuvu mēram, pārējie riktīgi zemmēri.
15.jūnijs 2011, 08:12 | links

advokaatam-aizvar biju Irbes upē-uz grunteni 2vimbas,sapals,spinings-2zemmēra līdaciņas,bet ilgi jau tur nav iespējams pacopēt,nenormāli daudz odu.
15.jūnijs 2011, 07:37 | links

Nu tak! .....
http://www.copeslietas.lv/site/sarunas/topic/687/
14.jūnijs 2011, 23:26 | links

Sveiciens!

Klau, veči, kāds Irbes upē ir ķēris? Kas tur vispār mīt un uz ko būtu jāorientējas?
14.jūnijs 2011, 23:19 | links

ehhh šovakar viens, mazs lidaceens gaujā+ spirinoties ierāva voblera āķi aiz ādas lidz galam nu nekas sakosti zobi un asins pa gaisu , bet nu vesels .
13.jūnijs 2011, 23:40 | links

sestdienas pēcpusdienāiemetu laivu ūdenī ar galveno domu vairākus radus, draugus pavizināt, bet kamēr šamie vēl guļ mājās ir laiks pavicināt rokas. Ielaižot laivu secinu,ka aķis tukšs, eho nestrādā, kas ir slikti, Daugavā zems ūdens un Ikšķilē pie pārceltuves makten sekls. Un vēl kāds iemetis tīklu (ar visām birkām karogiem utt) tieši pretī pārceltuvei, kuram jābrauc riņķī, kas rada zināmas neērtības, par ko vēlāk. Štrunts ar visu to, kaut kā bez dzirdamiem starpgadījumiem, aizbraucu uz Zivnieka čempionvietu, bet tur pamatīgi zāles saaugušas, ka ne paspiningot nenukā. Doma nomainīties uz zandartcop, domāts darīts. Startēju motoru i gāžu prom, pēc pāris minūtēm jūtu ka neiet motors kā nākās, apčamdu ūdeni, kuram būtu jādzesē motors, brīžiem ļoti karsts, brīžiem vēss. jomanal, kaut kas nav. Noslāpēju motoru izvelku kāju aplūrēt, un protams, braucot apkārt tīklam nepamanīju ūdenszāļu audzi kurai esmu iznesies cauri, un tās satinušās ap kāju. Noplēšu nost, vo, cita aršan. aizbraucu uz vietu kur pagājušo nedēļ izcēlu vienu zemmēru, skatots, ka krastā kāds grunteņotājs tup. pabraucu nedaudz sāņus, lai šim netraucētu un drošā attālumā. Mētāju džig un nekā krustu šķeršu nekā. Nolemju piebraukt no otras puses grunteņotājam joprojām drošā attālumā, lai viņam netraucētu un i paši kanti nepazaudētu. Džigojam tālāk, un bladāc 30m aiz muguras no mums paralēli krastam attālumā ieveļas barotava. JOOOOP sāku domāt, vai tiešām esmu šķībi attļaumu aplēsis.... Paskatos, ka esam aiz plastmasas pudeles, kas "uz nāvi" noenkurota, es līdz tai nekad neesmu varējis aizmest... un kamēr es tur funktierēs, bladāc otra barotava š''i gan nedaudz tuvāk krastam. Lai nekas nepītos, un krastā tupošam tomēr priekšrok, fiksi un klusām tinamies prom. Mans draugs vēl nosaka, šis tik tālu laikam met, jo pats kāta resnumā :D

Vēl pamēģinu uz milzu kantes, nekā, un zvana sievietes, ka bērni jāvizina. Stūrēju uz piestātnes pusi, un atkal viena muļļāšanās pa zālēm, kāja regulāri apauguse, uz beigām neskatoties uz to ka zāļu nav, liekas, ka motors neiet kā nākās, dzesēšanas ūdens nāk ārā griezdamies, bet arī ik pa brīdim siltāks, ta aukstāks. Lai vai kā, galvenais, ka meitai ļoti patika laivā, takčto, būs, ka es Jums saku copmane, būs :D
13.jūnijs 2011, 14:38 | links

briivdienaas biju pie amatas. foreles redzeeju, bet liimenis taads ka ar spini tur nekas nav iesaakams. ar MM veel vareetu meegjinaat.
13.jūnijs 2011, 13:28 | links

Šorīt mazajā Baltezerā pa tukšo.Sākām ap pusčetriem. Kolēgam gumijas ziftiņai nokosta astīte(pat nejuta copi), man ar viena copīte(varēja būt sīks asarēns). Ap septiņiem metām mieru.
13.jūnijs 2011, 12:33 | links

Iekopēšu šeit atskaiti, ko uzrakstīju parcopi.lv

Sestdien esmu laukos, Madlienā. Ārā ļoti karsts. Izdomāju paņemt spiningu un pabrist pa Ogres upi(licensētais posms), mērķa zivs - jebkas, kas var pieķerties uz sudrabotu balzer rotiņu, jo tas bija vienīgais vizulis, kas man bija. Tad nu dienas ap kādiem 12 dodos uz upi, brienu iekšā pie savas peldvietas, bet pie tās ir potenciāla sapalu vieta, pirmais metiens no krasta, zaceps! Eju atkabināt ieraugu, ka sapali tiešām ganās, brienu upē un redzu, ka uz augšu aizpeld divi ne pārāk lieli sapali, metiens uz augšu, velku un pašā galā ir ņēmiens, bet galā nav, seko vēl pāris metieni, bez rezultātiem. Sāku doties uz leju pa upi. Pirmajā līkumā piesakās zemmēra līdacēns. Eju tālāk uz leju, tukšums. Eju atpakaļ uz augšu un ilgu laiku nekā. Tiek izmētāts pa visām potenciālajām vietām, jo upe nav ļoti plata, lēnām virzos uz augšu. Velku gar zālēm ne īpaši dziļā vietā, pašās beigās pamanu, ka mazs ašuks itkā uzsēdies, bet atkabinājās pirms izvilku. Tālāk līkumā pēc ziemas iegāzts bērzs upē krastam gar tuvāko zaru velku, kautkas ir galā. Ceru jau ļoti, ka sapals, bet nē, atkal neliels līdacēns. Izceļu no ūdens un pati laimīgi atkabinās un iekrītot ūdenī ir apstulbusi un nebēg, bet protams vizuli atkal neņem. Dodos tālāk. Vienā no sapalu vietām zaceps. Atkal dusmojos, ka jāiet klāt un vieta izčakarēta. Āķis ieķēries striķī, par laimi striķim klāt tīkla nav, bet striķi no ūdens arī izvilkt nesanāca. Dodos tālāk, smilšains posms, nemētāju spiningu, un tad slavenā sapalu vieta, starp krācītēm. Izmētājos krustu šķērsu, bet nekā.Sapali no manis nebaidās un peld pat pusotra metra attālumā. Skaista zivs! Biki tālāk redzot viņus velku gar degunu rotiņu, šis tik paiet malā. Skaidrs - nebūs! Bet pats skats ļoti labs. Paeju biški augstāk uz bedrīti pameklēt līdakas, bet nekā. Cope izdevusies, dodos mājās.

2. Diena.
Dienas otrajā pusē neliek mieru vakardienas redzētie sapali. Aizbraucu ar mocīti salasīt sienāžus. Negāja viss tik raiti kā gribētos, bet dažus dabūju. Aizbraucu mājās ātri fīderim noņemu sistēmu un uzspienu pliku āķi galā, bez sviniem, pludiņa. Sākumā aizeju uz peldvietas sapalu vietu, tur mazie dzenājas, pat nemērcu iekšā makšķeri, nākamajā copes vietā vispār neviena un īstajā sapalu vietā jau priekšā mazdēls ar puiku, bet par laimi augstāk nekā sapalu vieta. Uzspraužu sienāzi, sāku peldināt - grimst nost. Domāju kā lai copi ierauga... Fiksi atrodu mazu mazu kociņu un kautkā pielieku auklai klāt, peld - ideāli! Iebrienu līdz upes vidum, pludinu un pirms krācišu sākumu liekas ir ņēmieni, bet varbūt tikai liekas, un tā vairākas reizes, kamēr sienāži beidzas. Nu neko! Dodos lēnām uz māju pusi, bet tomēr gribas paskatīties kā sapali ņemas pa upi - skaisti! Ilgi vēroju, bet lielos tajā dienā ar nemanīju. Tad vērojot viņus no krasta ūdenī iekrīt spāre, ilgi nedomāju! Caps! Spāre rokās un smaids sejā, tinu makšķeri ārā spāre uz āķa - pludinu, vienreiz pakampj, otrreiz! Trešoreiz nopietnāk - piecirtiens! Ir galā mazs sapalēns. Smaids sejā, sapalu ātri vien atlaižu. Šonedēļ jānopērk kāds sapalu peldošais voblerītis un kautkad atkal došos tur uz copi! Ļoti iepatikās tā spiningošana brienot pa upi!

Bildes gan nav, jo tajā prieka brīdī par to pat tāda doma galvā neiešaujas! :)
13.jūnijs 2011, 00:45 | links

Vienā no 3 piemājas dīķiem laukos no rīta dabūju 5 karpiņas uz maizi ar piedevām, bet 2 lielākas pārrāva pavadiņas un aizgāja atpakaļ. Uz dabīgām ēsmām tās šogad noķert gandrīz nekādu cerību, ēsmu noēd mazi līnīšī. Īpatnēji, ka viena no promgājējām bija notrūkusi nepilnus 2 metrus no krasta, iekritusi niedrēs uztveramā tīkliņa sniegšanas zonā (bet vizuāli neredzama) un dažas minūtes tur palikusi, kamēr es mainīju pavadiņu. Viņa noreaģēja ar pamatīgu mutuli tikai uz manu nākamo metienu un tad bija prom dziļumā.
12.jūnijs 2011, 23:42 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager