Kā gāja copē (atskaites)?

Bebr,pie "tantuka"?
13.maijs 2011, 11:01 | links

Šorīt stundas laikā tik divas vimbas, vēl 3 nospruka no āķa, copes "jēlas", ņēma tik pieturot pludu nevis velkot to zem ūdens. Palicis vēsāks, bik smidzina. Jākurina žāvētava, būs ko pie aliņa piekost :D
13.maijs 2011, 10:53 | links

Sveiki kungi!! :))
Vakar vakarā pēc darba tika pieņemts lēmums izvēdināt galvu kaut kur uz ūdeņiem, kopā ar mani laivā kāpa iekšā copes kompanjons - parcopi.lv :)) ierūcināju maziņo un atkorķēju bairīti - ehh, ku tas pirmais malks bij feins, uzjundīja pagājušās sezonas silto vakaru atmiņas. Sapņaini skatoties debesīs, kurss tika nolikts uz Ķīšezera plašumiem. Runājoties par copes piedzīvojumiem, pētot apkārt esošos kuģus laiks paskrien pa visam raiti un jau pienākusi kārta motorītim atpūsties - jāiesmeļ pa kādai mazajai radībiņai :)) viegli negāja, bet viss ir iespējams, un pēc kāda britiņa budulītī jau spēlējas dažāda izmēra raudiņas un vīķītes. Darbs atkal motorītim :)) Tiek atrasta potenciāla līdakas atrašanās vieta un varam sākt...katrs iemetam pa pludiņmakšķerei, kuras āķi rotā sidrabainā sārtacīte :DD kamēr raudelīte dara savu darbu - mēģina uz deju uzaicināt kādu dāmu zaļos svārkos, mēs tikmēr darījām savu - krustu šķērsu darbojāmies ar spiningkātiem :)) raudu deju plači tiek regulāri nomainīti, kad pamanu, ka mans pludiņš no guļošas pozīcijas sāk ieņemt arvien stāvāku un stāvāku stāvokli :)) kad nu jau uzņēmis taisnu kursu bezapstājas virzienā, pēc copes spriežot galā mielojas asarpaps, neliela pauzīte, ietinu lieko auklu, un tad jau seko piecirtiens..IR!!! Sākumā liekās, ka būs feins ašuks, bet pie laivas izrādās, ka tomēr jaunkundzīte zaļajos apakšsvārkos. Viena bilde un lai jau skrien atpakaļ uz savu stihiju :)) Mainam vietu un turpinam darboties pēc iepriekšējās stratēģijas...ne cik ilgi nav jāgaida, kad kolēģis saka IR!!! Izrādās, ka kāda ir iekārojusi spininga galā uzlikto roterīti - iesmeļam tīkliņā, izmēram - ir mērs....lieliski, varam turpināt copi :))) taču pamale sāk rādīties ar vien tumšākās krāsās, ezera plašumos parādās viļņi ar baltiem kroņiem. Nolemjam atrast aizvēju...tā arī daram...sāk līt lietus ar vien ņiprāk un ņiprāk, kad nolemjam, ka emocijas ir pietiekami un dodamies uz māju pusi...atkal darbs motorītim....sākam braukt, bet necik tālu neesam tikuši, ka motors sāk zaudēt apgriezienus un noslāpst....ar tramīgu aci atskrūvēju benzīna bāku....mjā...iztukšītis!!! Jā, biju pārvērtējis benzīna daudzumu bākā, nu neko darīt, sportiņš tak arī vajadzīgs :DD lēnu gaitu airējos uz māju pusi, pa ceļam arī laiciņš noskaidrojās un varēja baudīt lēnu un klusu laivas slīdēšanu māju virzienā!!!
Ne asakas!!!
p.s.
urmaas, tas kompresoriņš strāda ideāli, šobrīd ar vienu bateriju viņš jau ir nošancējis stipri pāri 20 stundām, un mailītes to prot novērtēt :)))
13.maijs 2011, 10:16 | links

Vakar ar draugu biju Baļotes ezerā. Tas ir Jēkabpilī.
No 20-21 bija līņu cope. Pēc 21 viss kluss palika, pat sīkās neraustīja. Vienu ūsaino uz 700g izvilku, 2 apmēram tādi paši norāvās. Draugs šoreiz palika tukšā. Šodien uz bodi pēc labākiem instrumentiem, jo esmu tikai svētdienas makšķernieks, un tad jau jāmēģina pie nopietnākiem lomiem tikt :)
13.maijs 2011, 08:37 | links

Bebrs! Diamonds ar the best vimbas friends :D
12.maijs 2011, 20:58 | links

ko var nokert vilgales ezera varat pateikt ludzu
12.maijs 2011, 20:55 | links

Vakarā man viena vimba uz pludu, paņēmu puiku pirmoreiz līdzi vimbās, puikam uz fīderi četras :D
12.maijs 2011, 20:44 | links

Infa bišķi ar nokavēšanos, bet nu tomēr: 7.maijs Ogres upe Ērgļos no 6.00 līdz 14.00. kādu stundu no rīta uz grunteni ķērās plaukstas izmēra plicīši, uz pludiņkātu ar lielām grūtībām izdevās izmānīt dažas mailes ko likt uz dzīvo. Pirmajā laidienā ar dzīvo nepagāja ne minūte kā pieteicās līdacēns, bet acīmredzot nebija īsti paņēmusi un pēc pavisam neolgas cīņas prom bija. Cik nu caur ūdens slāni izdevās sakatīt nekāda dižā nebija, tāpat būtu jālaiž vaļā. Tas arī viss, ja neskaita vēl nenormālāko vēju, kas sakūla ūdeni baltās putās brīdi pa brīdim. Wīkendā šturmēšu Lielupi 8)
12.maijs 2011, 15:44 | links

Kautka nedzird par smukiem linju lomiem saja periodaa. Pats vakar kada no Lielupes kanaliem nosedeju no plkst 19:00 lidz 23:00 un tik vien priecinsh bija, kaa piecirtienaa iedot pa zobiem... tas arii praktiski viss.
Varbut straujaa udens sasilshana vinjus mulsina?
Brivdienaas meginaas atkal.
12.maijs 2011, 14:28 | links

Šorīt uz 5h ar čomu bijām aizlaiduši uz Lielupi. Čoms 2 zemmēra noķēra un 2 tādas pašas aizgāja, man 1 zemmēra un pie paša krasta smuks aserēns uz 600g aizgāja. Visas līdakas uz bleķiem, asars uz rotiņu. Protams arī visas tika palaistas lai aug :)
12.maijs 2011, 14:21 | links

Šorīt Vecdaugavā biju uz līņiem. Līņi mani piekāsa :D
Toties dabūju līdaku 1250gr un 300gr asari uz dzīvo :)
12.maijs 2011, 12:40 | links

Tik līdakai nedrīkst ļaut savairoties pārāk daudz, pēc gada jāsāk ķert ārā. Savādāk izēdīs visu :D Draugam tā sanāca, nograuza arī ielaistos karpu mazuļus :)))
12.maijs 2011, 02:23 | links

paldies andriskkk un maij@, Zinu Kinga DUS un arī veikalu Rīgas ielā! Tad noteikti arī iegriezīšos tur!
Cerams, ka laiks tik būs labs!

Vakar pabiju nelielā meža ezeriņā no 18:00 līdz 21:00 kopā ar čomu 9 līdakas viena ap 1,2Kg visas turpina peldēt.
11.maijs 2011, 23:37 | links

Tā ir - es ar pa tām līdakām esmu domājis. Mošk nākošpavasar jāmēģina sarunāt kādus dažus tūkst sīkās ko ielaist :D Asarus dažus spaiņus ielaidu - būs ziemā ko vilkt
11.maijs 2011, 22:33 | links

Barības nepietiek :)) Tāpēc arī ir daudz, bet mazas.

Jāiemet līdakas, lai patīra dīķi, tik var iztīrīt pārāk daudz un atkal būs skāde :D
11.maijs 2011, 22:25 | links

Bebrs, reizeem, ja nav dabiskaa ienaidnieka uudenstilpnee tad taa zivtinja arii slinko un lielaaka neaug.
11.maijs 2011, 22:21 | links

Akmens - Ja kaķis špricē pa visām malām tad vajag izrūnīt - paliks mierīgāks :D, ko tad atkal - nevar likties mierā
Biju ar puiku uz karūsdīķi

karūsas ķērās nonstopā, met un velc, met un velc

bija arī 3 līnīši pa vidu - pagāšgad ar puiku kopā izvilkām vismaz 50 tādus, interesanti kāpēc neaug lielāki, dīķis nav no mazajiem, karūsas gan tur nejēgā, ņemams līnis neviens, drošvien pa barības bāze švaka
11.maijs 2011, 21:39 | links

Brusi, kādu mietu varbūt esmu redzējis, bet nu ne tā kā tu saki....max kādi 2-3.

Citi tādējādi atzīmē, kur enkurojas, vai pietauvojas. Tīkli vasaraa mūsu galā ir retums....
11.maijs 2011, 20:47 | links

VSOP noteikti zini,pagājšgad rudenī,šogad Lielupē ,Gātes rajonā,gandrīz katrā klusajā līcī ir iedzīts miets.Izvelkot,galā nekas nav.Mana versija-pa nakti tiek piesiets tīkls.
11.maijs 2011, 20:41 | links

nekad neko taadu neesmu redzeejis.....nu i izdoma tautai.....
11.maijs 2011, 20:36 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager