Šodien atklājām sezonu Kaņierī. Iebraucām ap plkst. 5.30. Pēc neilga laika man 1 mēra līdaka. Tālāk klusums. Kolēģim pa tukšo. Izbraucām visu ezeru , ne sitiena. Atgriezāmies atpakaļ, kur sākām. Mazliet pabraucām uz priekšu un tad sākās (ne man bet kolēģim). Otrais metiens - pāri par 3 kg, pēc pāris metieniem - pāri par 2kg, nākošie metieni vai nu sitieni, vai līdakas. 1,5 stundas laikā kolēģim 2 gab pāri par 3kg, 2 gab. pāri par 2kg, 2 gab. mazliet vairāk par 50cm, plus vismaz 4 zemmēra, plus dažas norāvās. Tas viss apmēram 2 stundu laikā un apmēram vienā vietā. Man atlika tikai palīdzēt ar uztveramo tīkliņu. Pa vidu arī man trāpījās dažas zemmēra, kuras tika atlaistas. Tā arī paliku ar vienu mēra līdaku, toties kolēģis teica, ka tāda cope viņam vēl nav bijusi. Laikam katram savs zvaigžņu brīdis. Atgriežoties bāzē, redzējām, ka arī citi nav tukšā. Vienai ekipāžai pēc skata bija viena liela, aptuveni 9 kg. Daži kolēģi saka, ka Kaņierī līdaku nav. Pēc šodienas copes varu teikt, ka tā nav taisnība. Laikam tikai ir jāatrod vietas, kur ir līdakas un mānekļi, uz kuriem tās ķeras. Ne asaskas visiem.
4.maijs 2011, 21:41 |
links