Dzili atvainojos ,ka bez garumzimem!!! Pameginasu uzrakstit copes atskaiti.. Protams nesanak ,ka daziem labiem raksniekiem,bet nu tatad!!
4 no rita,miegs nak gribas gulet,bet velme uz copi tomer lielaka.. Fiksi makskeres,sliekas,masina un aidaa pustundas celaa... braucu garam gaujai,udenslimens liels,dazviet var piejiet,bet nu ne jau gauja man intrese,piebraucu pie savas upes.. Barins jau prieksa,aktivi velk,rudulus,plicus, tadus no 300 gramiem lidz 1 kg !! notek siekala un nodomaju ka buss mana zivs -asaris gan jau buss.. aizbrienu lidz vietai kur var tikt klat,iemaucu grunteni,gaidu ,gaidu.. Nu beidzot ir pirmais asars sogad!! Tads uz 100-150 gramiem.. Pie sevis nospriezu nu tik buss!! ielidinu otreiz grunteni,atkal ilgs laiks lidz gaidisanai,un atkal ir tads ka pirmais.. Prieks noplok ,jo cope svaki.!! Pametu acis uz tilta pusi,bars kluvis lielaks,un tie kas iebarojusi,jau kadus 4-5 kg salasijusi pa paras stundam.. Uznak dusma,uz sevi,jo baltai zivij man neka lidz nav.. aizeju lidz tiltam paker kakim baribu.. Jo uz lielajam tomer neceret.. pulkstens jau 9,cope parejiem nedaudz apsikusi,bet nu joprojam velk..
Intresantakais sakas,ka idiotisks parits,gaja garam un nevareja kipa tikt garam..lamajas un fotografeja masinas .. ps. ja kads no tiem lasa so rakstu sveiciens nepieskaitamajiem.. Rezultas ilgi nav jagaida ,klat pasvaldibas policija.. Ka lai 3 minusu laika visi pazud no tilta!! Dusma,bet neko darit sodu negribas maksat!! Aizgaju vecaja vieta,blakus opis!! kas kaut ko vel velk!! Sagatavoju makskeres ,iemetu un atkal policists klat,soreiz mk prasa.. Labi ,ka vakar nopirku.!! Opim nepaveicas,sim nav!! Policistam sodien pirmais bez mk.!! Sis uzaicina so uz masinu un tad sakas cirks!! Opis jau nav mulkis,saka sataisis makskeres un iess.. Lena gara savacas un laizas pa krumiem :D:D Ments to ieraugot,lieliem soliem,platu smaidu pakal pa briksniem :D:D Nu tomer,laime nebija onkas puse.!! Policists pusdienas nopelnijis!!
Visa kopuma,cope neizdevusies,laiks super,seja surkst.. Un kakis laimigs :):)
Ps.visiem ne asakas..
24.aprīlis 2011, 18:58 |
links