Kā gāja copē (atskaites)?

Biju šodien, jau otro sestdienu pēc kārtas Zem Ķeguma HES, licences zonā, Tomes pusē, ar spiningu pa tukšo, izmēģināju viss dažādākos mānekļus, šodien iemetu papildus arī grunteni, ēsmā mailes astīte, nekā, laikam pagaidām zem HES zandartu vēl nav. Abi HES strādā pilnā jaudā, papildus piecas slūžas vaļa, straume liela, ūdens duļķains, varbūt iemesls?
Kaut gan, zemāk, pie "čigāna", ārpus licences zonas, kur šobrīd nedrīkst ņemt, ne līdaku, ne zandartu, veči, kas redzējuši, teica, ka trāpās pa normālam zandartam?
Rezumē, saujā benzīns, + Ls 3.-, jau otro reizi, bonusā, Rapala, smuks vobleris, apmēram Ls 10 vērībā!
16.aprīlis 2011, 21:28 | links

Man jau patīk texc - Biju vienā dīķī spiningot. Mēģināju uz asariem ar rotiņiem un tvisteriem,bet pa tukšo :)
Tak saproti, ka vienīgais, kas šajā laikā var uzķerties dīķī ir ...
Lai tak pasexo mierīgi tai dīķī. MN, protams, neesi pārkāpis, bet padomā, kā pac sexotu pēc ...
Ja pēc analoģijas ar cilvjiem, čaļiem ta tikai adrenalīns asini uzsit, bet dāmām ...
P.s. un asari pirms nārsta uz špini ne visai ķeras. Vēderi dikti pilni ar ikriem ;)
16.aprīlis 2011, 21:22 | links

Visas dienas garumā cope diezgan aktīva, tikai izmērs galīgi mazs- cigaretes lielumā. Taisni kā uz dzīvajām. Palaidu lai visas paaugās.Lielās ķērās 1,2 dien.
16.aprīlis 2011, 21:04 | links

Biju vienā dīķī spiningot. Mēģināju uz asariem ar rotiņiem un tvisteriem,bet pa tukšo. Tad kādu stundu uz pluda pacopēju,tikai 3 raudas dabūju.
16.aprīlis 2011, 19:19 | links

biju ezera sodien pa visu dienu tris copes un vienu 100gr raudu dabuju!nu gakigi necopes diena!!varbut raudam par agru???????????????
16.aprīlis 2011, 18:42 | links

Neesmu tur meginajis, bet nu upes ir savienotas tacu, tapatas salacai tacu ari ir mazas pietekas un ja zivs tur ir un nav liels presings, kapec lai vinas tur nevairotos un nedzivotu?
16.aprīlis 2011, 16:53 | links

Mēs te ne pa tēmu, bet, lai mazā upelē būtu liela vēdzele vajag savienojumu ar lielo ūdeni. Tur pat nedaudz uz augšu ir Zaķupe, nedomāju, ka tur ir lielas vēdzeles. No jūras jau nenāk :) Stali, Zaķupē neesi mēģinājis?
16.aprīlis 2011, 16:36 | links

Ar vedzelem nezinu ka.. bet ir viena maza meza upite,kur kaut ko lidzigu vinam,,varbut ari vinas,var visu laiku nokert.. bet ne istais izmers
16.aprīlis 2011, 16:32 | links

Tapec jamegina kada cita vieta :) Es uzskatu, ka vedzeles vel vares nokert kadu nedelu un pec tam ar silto laiko bus viss sjo.. Vasaras gulla ielidis!
16.aprīlis 2011, 16:30 | links

domaju lasot
16.aprīlis 2011, 16:25 | links

Laot atskaites man nak raudiens,es pie savam vietam netieku klat :(
16.aprīlis 2011, 16:19 | links

Domaju, ka upes lielumam nav tik milziga nozime, bet gan aizaugumam un gultnei!
16.aprīlis 2011, 16:18 | links

Kola
Arī ļoti mazās upelēs ir lielas vēdzeles:-)
16.aprīlis 2011, 15:58 | links

Stali, tad jau iznāk, ka augštece ir platāka kā lejtece un ļurba ienāk no Vitrupes. Paldies, interesanti. Es esmu tikai foreļojis lejtecē.
16.aprīlis 2011, 15:53 | links

Upei ir posmi kas ir loti labi plati, pie pasas Vitrupes satekas ir ir posmi, ta pati Vitrupe ari ir labi posmi kur vinas ir! Un nedomaju, ka upes platums ir nozimigs! Nozime vai sai upei blakus ir meleroacija. Vitrupe un Liepupu sadu vietu ir loti loti maz, tapec musu mencina tur dzivo :)
16.aprīlis 2011, 13:58 | links

Nu, nu tā ir ļoti maza upīte :)
16.aprīlis 2011, 13:53 | links

Vieta Vidzeme Liepupe!
16.aprīlis 2011, 13:48 | links

Nakti pedeja si gada Vedzelu cope, viena 1.4kg vedzelite un 3 zemmeri,, Gaidu rudeni! Nema tikai sagriestu rengiti!
16.aprīlis 2011, 13:47 | links

shodien savos uudenjos nogaaju pirmo reiz ar pludinju:)par spiiti briizham smidzinoshajam lietutinjam sudrabkaruusa 1.2kg svaraa.Buus jaapiestraadaa ruupiigaak,bilde albuumaa veelaak.
16.aprīlis 2011, 13:40 | links

Kur biji pie tilta /domāts pie jūras/vai augstāk pret straumi
16.aprīlis 2011, 12:44 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager