Kā gāja copē (atskaites)?

nav ko darīt. Zvans, sencis saka ka rit copēt nebrauksim. Tad bezdarbībā aiziesu ar čortiku uz vienu no babītes dīķiem. raustu , raustu , skatos ir cope, uzsitu , karūsa, bet pavisam maza. NU ko raustīšu vel. Skatos cope, ir atkal tāda nevisai. Aiziešu pie salas, raustu, raustu ir , bl.. ku liela, izvelku smaids līdz ausīm 500 grami karūsa. vis ap 17.00 kopā 8 karūsas, 2 asari.
12.marts 2011, 19:56 | links

kopā tejā coķī lūrēju kādu 1 h un tie asarīši kā stāvēja tur tā stāvēja
12.marts 2011, 17:48 | links

10 minūtes,tas jau skan ticami.
12.marts 2011, 17:41 | links

Dzeerve,Tev nu gan ir pacietība,vairāk kā 3 stundas lūrēt caurumā,ko zivis apakšā dara.
12.marts 2011, 17:40 | links

tb 10 min nevis 190 min
12.marts 2011, 17:36 | links

ap 13:00 esu brīvs, ko darīt? aiziešu tepat uz ezeru pie mājām. tā ap 14:00 esu jau uz ezera, baigi daudz saborēti vecie coķi. Lab sāku pārbaudīt. pirmājā nekas otrajā arī un tā līdz esmu pārbaudījis visus tuvākos, lab iešu tālāk pie 2. saliņas. aizeju, skatos, arī daudz vecie coķi, lab sāku pārbaudīt, pirmajos 4 nekā piektajā ļotii daudzas agresīvas copes bet tā arī nevienu nedabūju. lab ja jau te ņem tad paurbšu kkur tepat. izurbtajos coķos nekas nepiesakas . eju tuvāk salai pa vecajiem coķiem pastaigāt, noķēru pāris 70niekus, dokma bij priekš zupas saķert pēc brīza skatos, nav mani ašie, stulbās kaijas aprija :@ lab tā sstaigājot noķēru pārdesmit asarīšus. Rokas salst, vairs nemanu ne copi, po iešu mājās, bet pirmstam pārbaudīšu to coķi kur bija daudz agresīvas copes, ielažu balansierīti. Nav. piebāžu galvu pie āliņģa, skaots tur apakšā piepeld raudiņa un tad uznāk normālu zupņiku bariņš. tad pēc kādām 190 min skatoties āliņģi piepeld 20 cm līdaciņa un aizpeld. kad skatoties ālin''gi biju jau paris asarīšus saķēris viņi vairs neņēma bet tur stāvēja, tad es vnk raustīju un skatījos ko šamie darīs. ik pa brīidm kāds uzsit, bet tā kanpi. Ar copi esmu apmierināts. varbūt ne tik ļoti tajā zivju ziņā bet to skatu dēļ!!!
12.marts 2011, 17:33 | links

šodien liealupē pie priedaines, ~ 60 asari uz diviem neslikti , izmērs ar bija patīkams, lielākais 530 gr.No 09.30 - 12.30
12.marts 2011, 14:25 | links

biju šodien ieskrējis ielas abās pusēs,no rīta ne tajā ielas pusē mašīnu noliku:DDD pa četrām stundām viens pannenieks,paskatījos ka vīri velk plaukstas lieluma punķainos un nospriedu jāpārbrauc uz ielas otro pusi,tur jau jautrāk,autiņš sniegā iegrimst kādu 1/2 stundu rakos ārā:)nu nekas noparkojos un eju..te galvā doma,vai auto aizslēdzu,brienu atpakaļ,aizslēgts:DDDDDDDbrienu atkal uz ledu,nu apmēram uz vietas,pirmie 3 caurumi..murmulis nulle,bļitka pirmaja 3 pannenieki,2 nulle,3 sitiens un līdaks nokoz Buma iedoto un labāko bļitku,nu toč melnā piektdina man šodien.nu rezumē pa dienu šajā pusē uz ledus vēl 2 zobainās paskatījas uz sniegputeni,bet bļitku atstāja man,pāris pirsingīgi asriem tika veikti,pārītis pa zobiem dabūja,cerams ka neizlauzu,majas atbrauca 2,55 kg ,bet izmērsDDD no 80-155gr.Nu nekas toties nourbos konkrēti a stradaja tik 3 alinģi
P.S Bums man onkas blitkas vajadzēs
11.marts 2011, 22:13 | links

Copē gāja labi :)
11.marts 2011, 20:15 | links

šodien 1 mini raudiņa uz balto un sarkanu mormišku. bija vairāki piesitieni, bet laikam ka mormiška bija pa lielu.
11.marts 2011, 19:15 | links

...šodien Ventā uz diviem viens asarītis.....un ledus kvalitāte rūk acīm redzot....kur otrdien bija 60-šodien 30 cm,kur straume velk...
11.marts 2011, 18:07 | links

Šodien aizgāju te pat līdz Rīgas centram.Pilnīga necope.Trūkst vārdu.
11.marts 2011, 16:22 | links

Šodien atkal pa kāpas rajonu pablandijos.Vimba man pieriebusies,tad tagad jāsāk strādāt pie asaru meklēšanas.Ņēmu vērā mirtina ieteikumu un rītu sāku ar bleķi.Sen nebija bleķis raustīts.Īsāk sakot uz bleķi lielāku par 100gr nenoķēru.Beigās jau nenocietos un ielaidu arī smalkos rīkus....murmuli,jo likās,ka bleķis īpaši pie sirds asarēniem neiet.Beigu beigās murmulis šodien noteikti būtu bijis rezultatīvāks.Vis maz šo to salasiju uz vakaru.Lielākais tik vien kā 130gr. :( Vienam arī pīrsings palika ar vienu no manām cerīgākajām murmenēm.
10.marts 2011, 19:42 | links

So....biju atkal pamētāties pa fjordu....slikta cope,slikta....stundas laikā tikai divas copes,un divi menčuki ķešā.....Putenis gan baigais!!!
10.marts 2011, 19:07 | links

Šodien Nāves salā cope sū-īga. Večiem, mani ieskaitot, pa pāris mini asariem un viss, neņem jau nedēļu.
Paldies Bumam, mora atkal urbj kā jauna.
10.marts 2011, 17:27 | links

Zivniek!
Tavas atskaites skricelējums ,bij' tīkams manam pepiņam!Prīmā!
;)
10.marts 2011, 08:32 | links

Šodien Vilgāles ezerā cope līdz 14:00 bij ok,tik tas izmērs gauži švaks,tikai 4 nopietni asari ;)
9.marts 2011, 18:10 | links

Vakar Ventā 4 vimbas, 2 pāri pa kg!Cope vienu stundu un viss!laiks super un zivju loms tāpat!
9.marts 2011, 17:58 | links

Piemirsu...ZIVNIEKS...apsveicieni ar zanderi:) Tā turpināt...:) Lai veicās:)
9.marts 2011, 17:09 | links

Izskrēju šodien uz Lielupi..pa Valteru galu...vakar skatoties hoķi sēdēju un vīlēju bļitku...sanāca smuka..nolēmu noņemt provi dabistiskos apstākļos...zināmā sēklī..no rīta pusdeviņos ieurbu pirmo caurumu un graciozi iemērcu rokdarbnieka garadarbu...neko daudz pavicināt nepaspēju ..kā uzcirtiens...gandrīz apraudājos..jo sapratu ka tā ir līdaka..un mana bļitka ir briesmās...lēni un rūpīgi piemāniju līdz āliņģim...un apraudājos otreiz...jo līdaka bija stabila mērniece..smuki nobarojusies...a datums ta vairs naff tas...amnestēju pasakot paldies par nenosperto bļitku...gāju tālāk urbdamies un meklēdams asarus...jāteic uzreiz šodien tie nebija naski...toties bija vēl viena līdaka..tā gan zemmēra...un viens zandartiņš aptuveni 35 cm...laikam tie plēsoņi kalendāru izstudējuši ka tik droši ķerās:) Rezultātā mājās atbrauca kādi 8 pannenieki un kaķa tiesai baltās zivtiņas(pliči,raudas) ko vecais uz murmuli izmānīja...svaigs gaiss pilnas krūC...seja nosauļota...jauki pavadīta diena..ko novēlu arī citiem copesbrāļiem...un māsām:) Ne asakas:)
9.marts 2011, 17:07 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager