Atskaite gan par savu copi, gan par 3 citu makšķernieku veiksmi.
Biju Lielupē - Jelgavā ar laivu uz dzīvajām ēsmas zivtiņām.
Kad grasījos laisties iekšā, tad divi veči jau devās mājup, parunājām un viņi teica, ka šodien esot bijis pilnīgs tukšums.
Nu neko, nejau tāpēc braukšu mājās.
Braucu lejup pa straumi no pils salas, jo augšupp ārdījās Jahtas un laivoja laivotāji, neriskēju tur braukt. :)
Tālu aiz zirgiem viss klusi, divus mazus asarīšus noķēru uz dzīvo, izdomāju mainīt lokāciju, aizpeldēju līdz dz.tiltam.
Pirmajās 5 minūtēs - cope! Mēra līdaciņa, palaidu vaļā. Iemetu tur pat un tad piecērtu un izkustināt nevar! Un tad sāk tīt auklu ārā.. bremze čīkst, man sirds sitās bet vispār uz savu pusi nedabūju ne pa centimetru. Tā laikam ir lielākā radība, kāda man jebkad bijusi makšķeres galā.
Sirdī jau jutu, ka pavadiņa neizturēs.. (0.4 monofilā) un pēc dažām minūtēm zive man pārkoda pavadiņu un tā nu tas beidzās. :)
Krastā satiku 2 citus copmaņus. Viens ar ūdenslīdēju kombinzonu esot pie zirgiem līdis ūdenī un gar krastu copējis, viņam 5 līdakas mēra un otrs ar laivu gar mums nobrauca un teica, ka viņam arī 5 esot bijušas.
Cope laikam visiem bija superīga, tikai ne tiem diviem, kurus sākumā satiku. Katram savas veiksmes dienas laikam.
Vispār diena ļoti vējaina, bet es pamanījos atrast, kur aizvējā ielīst un to vēju nejutu, bija ok.
2.oktobris 2021, 20:36 |
links