Kā gāja copē (atskaites)?

drošie avoti turpina ziņot - šamējie jau 1/2 daugavu okupējuši... un galvenais, man nav skaidrs, kā viņi visi tik ātri uzzin, ka te kaukas ir?! :)))
17.februāris 2011, 15:52 | links

Tu mani šokē!Es pagājuša gadā pāris vietas atradu nedaudz zem vanšu tilta un tur arī tusējos.Bet uz leju nevienu nemaniju.Pats tur gribēju tikt,jo pretī ostai ir labas vietas.Stranna!
17.februāris 2011, 15:51 | links

pagaajusho gadu februaara viduu apmeeram njeema zandarts pret tallin kugji un ledus bij salausts tikai vienaa pusee -tautas tur bija simtiem :)))
17.februāris 2011, 15:48 | links

Šodien ienāca info,ka pie dzelzceļa tilta zandartus slānot.Pats neredzēju...man stāstija.Rīt jābrauc pārbaudīt.
Zivniek,kurā vietā tad pagājušajā gadā zem vanšu tilta copēja?Cik atceros,tad ledus bija izstumts ar ledlauzi līdz vantiniekam.Es Tur visu gadu pagājušajā gadā ganijos,bet uz jūras pusi neko nemaniju.....jo ledus taču tur nebija.
17.februāris 2011, 15:46 | links

shodien pie dzelsdzelja tilta uz muukusalas biju no 9-00 njem zandarti paarsvaraa mazizmeers pa kaadam asarim traapas
17.februāris 2011, 15:43 | links

Kā Lielupē ar mēru?Manā pusē tik sodenieki.Labākajiem pietrūkst 2cm.
17.februāris 2011, 15:38 | links

Īsti nevar saprast - vakar bija tikai cilvēki 5 - 7. Šodien miljons. Ja sēdētu tikai pie vecajiem tilta balstiem, varētu būt jebkas - piemēram vimba, zantarts, asaris.

Bet šie sēdēja arī uz Zaķusalas stūra, kur asari mēz uzkavēties - tā ka domāju varētu būt strīpainie ieskrējuši. Kaut gan ej nu zini. Viens, redzēju, vicinājās ar šķērsbļitku. Pārējie it kā normāli ķēra.
17.februāris 2011, 15:28 | links

Stundas trīs pa lielupi trijatā nourbāmies ar balansieriem.Tur kur vakar ņēma zandarts šodien ne viena uzsitiena.Braucot pusdienlaikā pa Mūkusalas, uzmanību pievērsa palielais bars pie dzelzceļa tilta.Kāds varbūt zin kas tur notiek?
17.februāris 2011, 15:03 | links

varētu būt vimbeles, moš salakas....
pagaājušo gadu baigi zemmēra zanderus skaldīja, bet tas gan bija no vanšu tilta pa labi uz jūras pusi...vakar tur divus čaļus manīju, piekam makten tālu no krasta :)))
17.februāris 2011, 13:56 | links

interesanti ko tur ķer
17.februāris 2011, 13:48 | links

droši avoti ziņo, ka daugavā pie dzelzceļa tilta no rīta bijuši 7, tagad jau 20+ makšķernieki...laikam ķera sākusies! :)
17.februāris 2011, 13:40 | links

Izsaku līdzjūtību
17.februāris 2011, 13:25 | links

Nu tā, apsildijies esu, tagad ar var ko uzrakstīt. Biju aizskrējis līdz Sužiem, uz Ķīšezeru. Sākums pašvaks, copes lāga naf. parādijās doma mainīt dislokācijas vietu, bet no sestā āliņģa tiek izmānīti pieci asarēni. Kaut cik ņemami trīs. Nu ko, jāpaurbj visriņķī. Pannas trīs beigās salasiju. Lielākais, bet tas arī bija vienīgais, ap 350gr. Ap divpadsmitiem metu mieru. Paliktu jau ilgāk, bet vēl jāpaspēj notīrīt fišiņas, un tad jau vakarā vizīte pie ķirurga uz operācijas galda. Nākošas pāris nedēļas bez copes, ja nu vienīgi datorā, Propilkki.
17.februāris 2011, 13:15 | links

Vairis,vo,tomeer atradi...straume? tas liek aizdomaties,un iet man shodien paprooveet...jo manaa galaa straume ir gauzhaam nieciiga.
17.februāris 2011, 08:37 | links

Šodien ap 13:00 braucot uz darbu, kaut kā līdz galam neaizbraucās, jo, pirmkārt no rīta visi darbiņi bija padarīti un otrkārt sāka visādas dumjas domas galvā sāka kāpt par copi. Punktu visam pielika, kad mašīnā termometrs rādīja tikai -8,5 grādi. Fiksi auto riņķī un uz Lielupe pie mājām. Jau 14:00 uzkāpjot uz ledus, skatos manā asaru bedrē viens jau sēž, kaļot plānu kā nu viņu "aprubīķ", pieeju klāt un prasu - kā ar ašukiem, bet tad zem kājām pie kastes ieraugu vienu vimbeli, bet nu stingri vilka uz "kriminālo", bet nu labi, 10 m tālāk fdiksi izurbju 3 āliņģus, starp citu ledus nav nemaz tik biezs, kādi 30 cm. un fiksi bļitkiņu iekšā, laižu un laižu uz leju, bet nu jau velk uz 3 metru un sapratu, nu ir pakaļā - VĒL JOPROJĀM BAIGĀ straume un pie tam tik tuvu krastam. Ņemu urbi un uz priekšu, tuvāk krastam (jau pie gandrīz pie pašām smilgām, tur vasarā brekšus ķerot bija ne dziļāk kā 50 - 80 cm, bet tagad jau 1,50m). Atkal izurbju 3 cohumus un bļikiņu iekšā un URRĀĀĀ pirmā copīte - ašuks, bet diemžēl 1,5 rezes lielāks par pašu bļitkiņu. Pēc trešās copes, kad atkal galā vēl mazāks āšuks, metu mierā un eju uz nākošo līcīti, pie sevis mierinot ka čodien tomēr cope ir un neesmu galīgi bešā. Izurbjot atkal 3 caurumus, laižot bļitkiņu sardziņš noraustās jau nopietnāk un viss. Ņemōt vērā iepriekšējo pieredzi, uzreiz aiz bļitkiņas laižu lejā trijžuburi (ķirsīti) ar vienu sarkano pinku un pie otrā pacēliena sardziņš nostrādā un 300 gramīgs ašuks ir uz ledus. Pēc nākošā laidiena atkal cops un vēl viens smuks ašuks uz ledus un pazib doma - urāā atradu, bet nekā, tas bija viss. Paskatos pulkstenī 16:00, pietiek un ar mierīgu sirdi var doties mājup, jo sieva jau arī zvanīja un jābrauc pie sievasmātes uz jubileju. Rezumē - diena izdevusies uz 100%, pat ieskaitot sievasmātes apciemojumu.
16.februāris 2011, 19:33 | links

Lubančiks-4 stundas,dažādas bļitkiņas,pa vidam šķērsene,rezultāts-7.asarīši,neviena panninieka,bet laiciņš ,supper.
16.februāris 2011, 19:21 | links

'sodien Lielupe uz balansieri aktivi kadu stundu nema zandarts,katra tresa cauruma.meru ari viens tureja,parejie kas lielaki valjaa
16.februāris 2011, 19:16 | links

Lielupe...Uzvara...no 11:30-15:00..mans tirināja bļitku...Bļitkinpapa peldināja tārpiņus...papa kāvās ar ķīšiem un stagariem...paldies Dievam tie mūdži uz bļitku neņem...mans pavalkāja mazos ašukus...nekā ņemama...vīru ar galīgi maz...uz upes sēdēja kādi 5...viens atzinās ka pa tukšo...pa attekām arī kādi 5-6..visi sūdzējās par ķīšiem...tā kā vienīgais prieks par jauko laiku un svaigo gaisu:) Visiem ne asakas:)
16.februāris 2011, 15:42 | links

Zivnieks
atskaite-pa smuko!!!:)))
Edgars mācēja stāstīt,ka sestdien aparatūra neniķojās.tātad gaidām raidijumu par Peipsi jarvi!
:)))
16.februāris 2011, 14:52 | links

aakkis
šamie tā solījās, jā! šovakar vajadzētu būt peipusam :))))
16.februāris 2011, 14:48 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager