Nu tādu copi kā šodien es vēl nebiju redzējis, vismaz ne šoziem. Parasti stundas laikā var 1.5-2kg (40-50gab) savilkt un tad jau tā ir uzskatāma par pašvaku copi, bet šodien pa 5h neskaitīju cik, bet nebija pat 20 zivis, sākumā 2h pilnīgi bez copes, urb, baro, tirini, netirini nu ne par ko neņem. Tad jaunu barības celiņu sabaroju un parādījās pirmās copes, vienu ap 150g izvelku, un nākamā cope, piecērtu un uzreiz skaidrs, ka līdzšim lielākā rauda ziemā galā, bet ... līdz āliņģim tiek, galvu redzu, a es izdomāju aiz auklas celt ārā, nevis ar roku paņemt, tā bija kļūda, pamāja man ar asti :(((
bet kāds ledus ... vēl kādi 30cm ir, virs tā 10cm ūdens un 30cm sniegs, bet kāds ir pats ledus... caurumu ar 2-5 apgriezieniem bez problēmām var izurbt, ja nebūs pamatīgs sals, laikam nākamās dienas būs pēdējās :(
bet kāds ledus ... vēl kādi 30cm ir, virs tā 10cm ūdens un 30cm sniegs, bet kāds ir pats ledus... caurumu ar 2-5 apgriezieniem bez problēmām var izurbt, ja nebūs pamatīgs sals, laikam nākamās dienas būs pēdējās :(
8.janvāris 2011, 16:17 | links