Kā gāja copē (atskaites)?

Nu tādu copi kā šodien es vēl nebiju redzējis, vismaz ne šoziem. Parasti stundas laikā var 1.5-2kg (40-50gab) savilkt un tad jau tā ir uzskatāma par pašvaku copi, bet šodien pa 5h neskaitīju cik, bet nebija pat 20 zivis, sākumā 2h pilnīgi bez copes, urb, baro, tirini, netirini nu ne par ko neņem. Tad jaunu barības celiņu sabaroju un parādījās pirmās copes, vienu ap 150g izvelku, un nākamā cope, piecērtu un uzreiz skaidrs, ka līdzšim lielākā rauda ziemā galā, bet ... līdz āliņģim tiek, galvu redzu, a es izdomāju aiz auklas celt ārā, nevis ar roku paņemt, tā bija kļūda, pamāja man ar asti :(((

bet kāds ledus ... vēl kādi 30cm ir, virs tā 10cm ūdens un 30cm sniegs, bet kāds ir pats ledus... caurumu ar 2-5 apgriezieniem bez problēmām var izurbt, ja nebūs pamatīgs sals, laikam nākamās dienas būs pēdējās :(
8.janvāris 2011, 16:17 | links

Šodien aizlaidu uz tuvējo peļķi.Laiks sunisks,pa ledu knapi var pabrist,zem sniega ūdens. Cope nekāda. Piebrauca vīri no citas peļķes,teica,ka tur ar nekā...
8.janvāris 2011, 16:09 | links

babīte! cope švaka, ķēru uz bljitku, izmērs lidz 150gr, ap 25gb! murmuli ignorēja vismaz manu :)
iešana vispār auzās. putra!
8.janvāris 2011, 16:07 | links

Nebūšu slinks..iemetīšu atskaiti...Lielupe..pie attīrīšanas iekārtām uz ietekas pusi...no 10-14..vecais uz murmuli kaut kādas sīkaļas ķēra..bet tie nebija mājā ņemamie..lai kaķis nenosmej zvejniekus:) uzliku ūdu uz raudiņu...ar nekā...uz bļitku pāris asarīši..nedaudz lielāki par bļitku:) Tā kā...Oblomovičš:) Veči sēdēja gar Priedaines krastu...nu kādi 20-30 līdz pat dzelzceļa tiltam...Liewlupes pusē mazāk..bet arī bija...un visi gar malu:) Ledus...nu putra pa virsu...un tur kur straumīte...izurbt āliņģi grūtības nemaz nesagādā...uz pusapgriezienu:) Vispār jāskatās...bet nu bija vīri kas staigāja pāri upei..no Priedaines laivu kooperatīva pāri uz attīrīšanas iekārtām:) Piebraukšana pašvaka..tikai līdz mobilo sakaru antenai...tālāk neliels pārgājiens pāri Alpiem:)
Tā...atskaitījies esmu...visiem ne asakas:)
8.janvāris 2011, 15:35 | links

kaatel, ja tu pa aalinnggi, tad ir 4x4 jau.
8.janvāris 2011, 15:25 | links

es jau 27-o dienu gaidu to bildi 3,5*3,5
he, he
8.janvāris 2011, 15:21 | links

nekas izkurinaaju pirti, viss zzuust, riit tak uz cop jaatiek :)))))))))
8.janvāris 2011, 15:10 | links

pārlieku liela ziņkārība,pie laba nenoved!
:)))
8.janvāris 2011, 15:06 | links

ko lai saka, iemetu nnurku :)

uzliidu uz upes ap 12 00, aatri dabuuju uz bllitkas 2x150, klusums, un gaaju paluukot kaa diikkii airaatori straadaa.

solis viens, solis divi un esmu liidz paduseem uudenii - secinaajums, airaatori straadaa labi.
8.janvāris 2011, 15:04 | links

eMKa
Kuršu kāpa no Krievijas puses:)
6.janvāris 2011, 22:31 | links

atvainojos :D ka uzrakstiju nepareizi
6.janvāris 2011, 22:22 | links

Breksis un Plaudis ir viena un tā pati zivs;)))
6.janvāris 2011, 22:13 | links

Gāji uz brekšiem, bet ķērās tikai plauži? žēl gan, tad jau neesi ar copi apmierināts :))))
6.janvāris 2011, 21:54 | links

vakar 05 biju uz copi... merkis breksi, bet neka diza nedabuju 14 gabalus plauzus no 400 lidz 800 gramiem, viens lielais aizgaja vareja just uzreiz ka ir labs... vieta ieprieks iebarota :)
6.janvāris 2011, 21:53 | links

Kilka, ko Tu pa to Liepāju, pareklamē labāk Kauļezeru, Alainiti, Seklīti, moš baigie strīpainie kožas.
6.janvāris 2011, 21:49 | links

Brālīt
tas tekst bij ~`sāds-lai caur spurām nafta notek!
:)))
6.janvāris 2011, 15:47 | links

Blaks man viens Liepājnieks izvilka smuku asari ,nosvieda uz ledus un savā kurzemnieka dialektā teica : Pagul strīpain ,lai soļķ iztek no tevis ārā :))
6.janvāris 2011, 15:32 | links

Piekrītu Emkam - tur jautagad ir kirdik. Ja jau vakar darba dienā tas mazais pleķītis bij pilns un ledus ar tāds šaubīgs - brīvdienās pie lielām tautas masām es neriskētu uz viņa kāpt virsū.ledus jau tagad tur - nu apm. Uz 1m2 4 caurumi. Ja būs vēl silts un mīksts leus kā vakar tad var notikt nelaime .Tur jābūt ļoti uzmanīgiem .

Mlg tu domā šodien tev vienīgam tā :)) Es šodien kustos ļoti lēni - kaķene paiet garām ar savām smagajām ķepām - katrs viņas solis kā bungas galvā :))))
6.janvāris 2011, 15:22 | links

tiko no Kisezera...riebigs vejs,cope nekada.Pabaroju kaijas,paris nemamu asarisu un nokertas iesnas.
6.janvāris 2011, 14:40 | links

Vo tas liepājas variantsd man nepatīk. tur tā kā uz darbu.
6.janvāris 2011, 14:26 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager