Kā gāja copē (atskaites)?

ezeros patreiz ir viesos Ablamovič Petrovičs
5.janvāris 2011, 15:01 | links

klops_G
es vakar strādāju pārsvarā tikai pa tādām smukām un superīgām kantēm, bet ķīsīts mani piekāsa :DDD jāpagaida, ka kāds no vietējiem noziņos, ka jūrnieks atvēries, visādi citādi tur kādu laiku negribu rādīties :))))
5.janvāris 2011, 14:45 | links

Ķīša otrā galā šodien apmēram tas pats! Pāris ķīši un viss! Blakus tas pats, tikai bonusā pa kādam asarītim! Ignorēja bļatku un murmuli! Laiks pretīgs, iešana pasūdīga, pārsvarā visur trīskāršais ledus. Atradu smuku kanti no ~1,5m strauji uz 4,5m un tālāk jau uz 6m.
5.janvāris 2011, 14:31 | links

Paldies par sakacinashanu, tagad veel gruutaak lidz brivdienam nociesties :D
5.janvāris 2011, 11:46 | links

Nu tākš...
vakardien ap 7:00 izrāpos no guļamvietas ar domu, ka pēc ilgiem laikiem beidzot tieku patirināt :)) pirmais, ko daru - ielienu cienītās X-masu dāvanā - dikti feinā termoveļā :))), tai uzšauju pa virsu norrfina virsēju kārtu un aidā vien dūm uz balkon uzvilkt :)) pēcāk jau apaunu kājas, paņemu visus pārējos pričendāļus "it kā" un aidā uz autobusa pieturu. Re ku šeku, jau esmu pie Ķīšezera tilta ar smaidīgu, apņemtības pilnu ģīmi!! pēc mazas rīta pastaigas jau esmu uz ledus, ārā vēl patumš, tāpēc nekur nesteidzos, taču liekot soli pa solim jau izdomāju dienas stratēģiju - ko, kā un kur. Nonāku savā pirmajā uzbrukuma punktā, noņemu vēl joprojām savu "vismīļāko" krievinieku no pleca, un aidā - pirmais lieliskais caurumu desmitnieks tiek piebeigts :)) lai izprastu precīzas dziļumu nianses nodomāju, ik pa pāris caurumiem ieziet ar to, kas peld kā mazā zivs, ko visā pasaulē ēd lielā zivs :DD bet ne šajos, ne arī visas dienas citos āliņģos, neviens tur lejā pat dvaku šamai virsū neuzpūta :(( nu neko darīt, vismaz zinu, ka vietu esmu atradis labu labo, jāsāk šancēt - straume nav, tātad kāda šķipsna motiļa nenāks par ļaunu - pāris caurumus iebaroju, un murmulis jau noskrien lejā....laiks rit savu ritējumu, bet copes kā nav tā nav :(( nonāku līdz "piebārstītajiem" caurumiem - jā cops aiziet, tikai galīgi ne tas ko gribēju - uzbrukumā ir atnākuši ķīšu bērneļi, kas rādās ļoti negausīgi un mierā neliekas....mainu vietu...kārtējie caurumi..kārtējie ķīši...šādā veidā tiek nomainītas kādas 7 vietas, bet ašuka copi vēl redzējis neesmu - tikai ķīši un ķīši....apnika....skatos ka uz krasta kants sēž bariņš ar čaļiem - it kā jau tā pat nemierīgi staigā riņķī, bet vismaz vienā točkā....nodomāju aizies palūkot...aizeju...ķīši...un plicīši....un atkal ķīši...nu nē, tas nav priekš manis - atkal dodos tālēs zilajās, kārtējāis carumu (nu jau 6-nieks, kā nekā krievinieks) :DD un sākam spēles - pirmajā caurumā smuki kaut kas uzguļās - ir!!! bet kārtējais ķīsis, tikai dikti smuks svara ziņā, laižam tālāk, skaists sardziņa pieturējiens, vēl skaistāks piecirtiens, bet....labs štengrulis atrāvās pa zobiem...žēl...strādājam tālāk, kad seko skaista, tipiska asara cope, spriedze palielinās, asinsspiediens aug, sirds dauzās, piecirtiens...IR!!! piekam nekāds mazais bērns, drusku cīniņā un jau ir uz ledus - skaista jūrnieka mamma - lielākā šosezon, (tikai neprasiet cik liela, ja prasīsiet tik un tā neteikšu, savādāk tie no ventišiem un ne tikai, sāks smieties) laižam steidzīgi murmuli lejā, bet čiš vien ira - nekā neira!!! ap to vietu sataisu pāris caurumeļus, kuros piesakās vēl divi smukuļi, bet tas arī viss...
kā MO vienā raidījumā izteicās - diena bija jauka, bet līdaka bij m**ka, tas gan šoreiz uz asariem attiecās :DDD
tā kā man nesanāca tikt pie pietiekoša ašuku loma, lai mājās pagatavotu, to kas iecerēts - tos 3 smukuļus amnestēju :))
p.s.
staigāšana pa ķīsi ok, tikai vietām izkrīt cauri pirmajai sniega-ledus kārtiņai, pārsvarā visur dubultais ledus (ja to irdeno šļuru tā var nosaukt), gandrīz vītnes biezumā, pie krasta pāris vietās uzrāvos uz trīskāršā ledus, kurš nekāds plānais neizrādijās - līdz urbja locījuma vietai :DD
Ne asakas!!
5.janvāris 2011, 11:12 | links

5 asari uz 2iem! 2ls licenze un nobridāmies līki :D
5.janvāris 2011, 06:42 | links

ssodien Babītē satiku Ablamoviču, ne miņas no vakardienas copes. Kaadi 10 siikulli un viss.
4.janvāris 2011, 17:47 | links

šodien izdomāju, ka jāaizšauj līdz Ventai palūkot pēc stintēm - 2h laikā 2 stintes+1atkrita! tas arī viss.

rīt jāmēģina atkal...

bet svaigs gaiss saelpots, un ar to pietiek šim vakaram :)
4.janvāris 2011, 17:23 | links

sodien engure ļoti sudigi sikie vien ddddddd
4.janvāris 2011, 17:19 | links

Šodien biju Dzirnezerā. Palielīties nav ar ko :))
4.janvāris 2011, 16:48 | links

Limbažu lielezers - no rīta stundas laikā kādi 3 plaudēni 300, 300 un 500 grami, bet tā kā no rīta iebarojamo atstāju mājās tad ar to uz nakti atstātā barība arī bija savu atstrādājusi un nācās meklēt asarus gar niedrēm - nobridos, bet tikai zirga zobus atradu .
4.janvāris 2011, 16:31 | links

Vakar pabiju tuvā pieRīgas upē, brekšus medīt! Priekš pirmās reizes esmu apmierināts ar rezultātu. Nebija mega lielie, bet gan pietika ko stiep.
Tātad 9 gab, no 500-900g.
Par tīkamāko pēdējo maltīti izvēlējās, kā katru gadu, slieku.
Biju vakarā ap sešiem, tie kas bija pa dienu dabūja arī mega brekšus 2kg svarā un lielākos ar pīrsingiem laida vaļā, jo nelīduši āliņģī.
Tā man un citiem gāja vakar!
4.janvāris 2011, 16:24 | links

mazkaln, ne jau lai tevi iepriecinātu veči atskaitēs raksta ka kaut kur švaki ķēries, bet gan lai copesbrāļiem paziņotu ka vērtīgāk pavadīt brīvo dienu būtu citā vietā. Saucās - sadarbība. Varbūt arī tu kādreiz iemācisies.
4.janvāris 2011, 10:27 | links

Vakar no 9-14.30 sanaãca pabùt Juglas ezerà, iepriekšèjã dienã gan bij doma aizbraukt kur tãlãk, bet par cik nãcãs pagalmã sniegu paškjùrét pa nopietno, nekur tãlãk netiku. Rezùltãts neslikts, bet vnm varètu labãk, mìljãko murmuli pakãsu, dùcìšam ar šams iepatikãs aizgãja ar cmuk pìrsìt iekš lùp, bet tomèr vien cmuk raud un chupinj okunen ieksh to kast bij, atskaite ieksh alb. Shodien nemierìga darbã sédéšana, pa logu skatos kã veči uz ezeru min, rìt brìvs, jábrauc patirinãt, bet kur, nekur tãlãk izskatas netikšu atkal. Kas notiek Kjìsì lìciitì pie Sužiem i káds tagad bijis?
4.janvāris 2011, 07:43 | links

Laimīgie ! Es gan neko nenoķēru, jo gan Ziemassvētku ,gan Jaungada brīvdienas pamatīgi nogrūdos....sniegu. Un kamēr vien snieg, bail pat ieminēties par kādu brīvdienu, tā kā sapņošu vien tālāk vaļā acīm. Kāds varbūt teiks: Ko činksti, tev ir darbs un tas šodien nav mazsvarīgi!
3.janvāris 2011, 21:00 | links

Kā man besī laukā šitais laptops... ik pa laikam kursors pārlec uz iepriekšējo tekstu... ja nepiefiksē ... tad sanāk šausmas:D

Gribēju tikai pateikt, ka bums noteikti ir lūriķis, jo es tiešām biju noplīsis:D
3.janvāris 2011, 19:14 | links

bums - jā u laikam ar telepātiju nodarbojies:D Rokas asiņnainas, kamēr šitos noslepkavoju... :DDDD
3.janvāris 2011, 19:12 | links

Mirtins laikam nobridies līks un tagad čučā ,bet savilcis bija labi/pats redzēju /kaste pilna ar skaistim okuneniem :))
3.janvāris 2011, 19:03 | links

Šodien dabūju brīvdienu par darbu svētkos. Aizpēros uz vietām ne tiik tālām. Pēc labu ļaužu navodkas, tiku uz razdaču. Asaris nebija liels, bet mans mīļākais izmērs - lielākā daļa no 130 - 200 gr. Seši lielākie 300 - 400. Iepīrsingoju vienu bļitku.

Kopā norma + 10 grami. Izjūtu sirdsapziņnas pārmetumus.

Viss uz bļitku. Laikam iepauzēšu. Nākamajā nedēļas nogalē jābrauc lūrēt tirinātāji:D

Par godu Bebram, iemetu galerijā vienu bildi. Ackaite tur kur tagad rakstu ackaites.
3.janvāris 2011, 19:03 | links

wodien biju uwura 3 awuki 5 brekwi pa 0,5 kg
3.janvāris 2011, 18:54 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager