Kā gāja copē (atskaites)?

šodien engure super lieliska asaru cope gandriz pilna kaste
2.janvāris 2011, 19:45 | links

Šodien 1,3 kg līdaķels uz karoga bij iekārojis 200 g.
raudu. Vairāk copju nebij;(
2.janvāris 2011, 19:40 | links

..vakar pabiju Burtnieku ezerā. Ieklīda baumas, ka iepriekšējā dienā esot prāvi asari ķērušies. Nu nezinu....biju no 9.00. - 15.00. un tā arī nevienu normālu asari neredzēju. Toties iebarotajos caurumos varēja savilkt raudas kaķim un zupai..:) Veči bija pilns ezers....taču nevienam nekas neķērās. Raudas tur laikam par zivīm neuzskata jo rādot vienam vietējam savu noķerto 300 gr. raudeli viņš totāli norēcās un sāka ko murmulēt par vakardienas septiņsimt,kilo,pusotra...asariem..:)
Kopumā bija interesanti un domāju,ka asari neņēma dēļ straujās laika maiņas. Vidzemē naktī termometra stabiņš rādīja - 17, bet no rīta tikai - 4...hmm..
2.janvāris 2011, 19:18 | links

A es arī biju nemierīgs un aizkrēju uz vietām ne tik tālām. Tik raiti kā Sienāzim man negāja, bet biki pār 2 kg salasīju. Lielākais 510 gr, kas ir šīs sezonas otrs labākais rādītājs.

Vispār... gāja labi:D
2.janvāris 2011, 18:03 | links

Sienaazi, forši :)
Man gan prāts bija šodien mierīgs un tāpēc izpampos līdz 11tiem un nekur neaizbraucu :DDD
2.janvāris 2011, 17:57 | links

Kā Mirtins teiktu, bij doma par vietām ne tik tālām jau vakar, bet....bet sniegi un vējš lika palikt mājās pie famīl un malkojot karstvīnu tik teoritizēt, kā būtu ja būtu. Vakara gaitā ar šepat mītošu copes kolēgu vārds pa vārdam, saku ka man sirds nemierīga un lai vai kāds šopdien laiks - jāgāž.
Tā arī darām un jau neilgi pirms 8 soļojām tālēs zilajās, bik pamaldījāmies, jo pustumsā tā lāga virziens nav jaušams. Galu galā esam tur kur jābūt. Pirmā stunda paiet kā akā, mana bļitkiņa jūtas vientuļa, kolēga gan uz motili šo to jau savilcis, sāku jau domāt ka gardās asaru filejiņas šodien neēdīšu. Nomainu bļitkas, kāds mikro zobs trāpās, bet tas arī viss. Iekšējā bals saka, ka jāliek atpaķaļ tas iepriekšējais verķis, domāts darīts. Nu caurumi daudz, skaitīt neskaitīju. Bet nu ka jāurbj, ta jāurbj. Hop...sitiens pa spici un asarels ap 100 uz ledu...hm, skats cerīgāks, nākamajā aļiņģi divi....oh, varbūt ka sāksies, trešajā tirinu un nav.....piepaceļu cm 40 augstāk...bams 240 g, laižu atkal....bams 200...bams 150....bams 200......13 asari no viena. Būtu vēl, bet viens 200 paņēma pa dziļu, temps pazuda un asari spuras pieglauda, vairs nesakacināju. Tālāk jau lasīju atkal pa vienam, diviem no āliņgi, bet izmērs priecēja. Kolēga sākumā tāds skeptisks uz tām bļitkām, beigās šim piešķiru nelielu apgreidotu spīgulīti, šis kā laiž āliņģi, tā ap 100 g asarels galā...oho, kāmēr es tur ņemos, pagrižu galvu...šim jau 240 g uz ledus....Cops lēnām pieklusa....tik dzirdu kautkas aiz muguras tinkš....kolēga nebij ataisījis spolīti....tamdēļ nācās šķirties no Ļoti smuka asara, pārplēsa auklu. Nu ko lai saka, pašam 37 asari ar kopsvaru 3,5 kg. Jāsāk tīrīt, ar copi vairāk kā apmierināts.
2.janvāris 2011, 17:18 | links

;sodien... Varkalī.. nosēdējām pāris h neredzot copi ne uz motili, ne bļitku aizvilkāmies uz Lielupi pie varkaļa iztekas... nekā.... redzēju kā 2as 158g smagas līdakas uz balansieri izvelk! viens palaida otrs mudaks kastē iebāza... nebūtu viens iedotu pa žaunu!
2.janvāris 2011, 17:12 | links

Šodien saņēmāmies ar veco un nolēmām izmest kādu loku gar Lielupi...meklējot kur tikt tuvāk ledum ar auto:) Aizbraucām līdz Gātciemam...līdz mājām tiek..a tālāk..ni..ni...aplūkojot to gabalu ko jābrien līdz oriņiem pa sniegu metām bērīti riņķī un braucām uz ,,Liepavotiem,,..a tur tas pats...no ceļa nevar nogriezt:( Nu ko..laidām uz Sloku...mēģinājums pie CPF bijušā kluba...auto nav kur nolikt...laidām uz attīrīšanas iekārtām aiz Slokas....ceļš smuki notīrīts piebraucām pie caurlaides..smuki atstājām auto...priecīgi devāmies gar žogu uz upi...un bridām tos pārsimt metrus līdz viduklim pa sniegu kā Suvorovs Alpos:):):) Jomajo...līdz upei tikām...kā reiz pretī enkurzīmēm...ledus vietām dīvains..vietām nē..bet nu svaru turēja...izurbās līki rar krasta līniju meklējot zivis...nekā...vecais uz motili..es uz bļitku...nu nekā...ap 13:30 metām mieru...ka nav tai kazai piena..ta nav...vismaz izbaudījām ziemas priekus...sen nebiju līdz viduklim pa sniegu ņēmies:)
2.janvāris 2011, 14:30 | links

Vispār tās jūsu atskaites priecē, tā pa latviskam,vairāk zivtiņas nārstu sagaidīs,būs ko vilkt turpmāk:)
2.janvāris 2011, 13:32 | links

No rīta aizskrēju līdz Vecdaugavai pie Ķekavas! Rezultātā svaigs gaiss un atpūta
2.janvāris 2011, 13:23 | links

Šodien Ungurā cope nekāda. Pa visu dienu 1 zirgazobs,draugam vispār nekā. Sniegs līdz ceļiem un zem sniega neliela ūdens kārta.Urbt grūti,paiet arī nav viegli.
2.janvāris 2011, 13:21 | links

Nedaudz novēlojusies atskaite par 30. decembri. Kaņieris - asari copēja, kā eži pārojas - ''ļoti uzmanīgi''. Izmērs ar ne tas kas pirms 10 dienām. Laiks gan patīkams un tikai 3 copmaņus redzēju pa krietnu gabalu.
Notestēju copes lietās reklamēto sensas asaru barību. Nu efektu uz asariem kautkā neievēroju, bet 1 maile uzpeldēja līdz pat ālinģa augšai :) Es tad arī šo ņemu ar karoti ciet, liku uz āķi un uzreiz tās dienas lielākais ašuks ārā gan - 150 gr. Uz bļitku negribīgi, un tikai 1 pa dienu.
Nu zupai jau salasīju, bet šķiet, ka no Kaņiera Asaru Žora ir aizgājis.
Ā, vēl Salmo Daugavgrīvas ir labojies. Iepriekš nokritizēju par nekvalitatīvu motili uz sezonas atklāšanu. Tagad atbildīgo pārdevēju Vilni vairs nekur nemanīju, toties ir kāda Dace, kas laipni sākumā uzrādīja tiešām svaigu motili un pēc tam arī acu priekšā iepakoja un novēlēja laimīgu jauno gadu. Tā kā progress šajā ziņā ir.
Nu tad, laimīgu jauno gadu, un - par copi!
1.janvāris 2011, 23:26 | links

Vakar Lielupē jauks pirmssvētku tusiņš, 20min. laikā vismaz kādi 40 gab no cauruma, daži zupai derēja, bet pārsvarā sīkie, toties KAS PAR COPI Tā notusājām no deviņiem līdz vienpadsmitiem.
1.janvāris 2011, 19:51 | links

Šodien Ķīsī aiz golfa laukuma saujiņa ar ķīšiem un paris mazie asarīši uz mormišku...
Varbūt tāpēc, ka es tāds ziemas copes iesācējs
1.janvāris 2011, 19:48 | links

rit uz enguri je
1.janvāris 2011, 19:35 | links

vakar biju Daugava dazi kisi viena rauda un divi asari un viss tas pa piecam stundam baigais golaks kur lai aizbrauc nevar izdomat kur vispar keras kads varbut pateiks
1.janvāris 2011, 18:36 | links

bļa man tas pats! pamodāmies... doma vakar uz Babīti! piecēlos nu i napig un zzzz tālāk! :D:D:D rīt gan uz varkali jālaiž!
1.janvāris 2011, 18:23 | links

Vakar Daugava pie Kundzenes.Pa tukšo.Totāla necope.Visi tinās prom jau ap 12-13.
Nez ,kur lai dodas rīt? Kur tādā Sūnu ciemā varētu piebraukt?
1.janvāris 2011, 18:15 | links

tb skarbi
1.janvāris 2011, 14:37 | links

cop'švaka, laikapstākļi skaarbi.
1.janvāris 2011, 14:37 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager