Kā gāja copē (atskaites)?

shiti nakt ap 15 plauzhiem virs 400 g lidz 600 g
Lielaakaa dalja turpina peldeeties. Iesaku arii citiem nelielus breksiishus laist valjaa!
5.augusts 2010, 21:33 | links

Divus vakarus pēc kārtas ar veco pa vecajām vietām Lielupē..ap Zirgu salu un gar molu...
Vakar..1 mēra līdaciņa 58 cm...2 atlaistas....
Šovakar..1 zanduks 53cm pretī Slokas slimnīcai uz gumiju..pa grunti dauzot..4 atlaistas zemmēra līdakas..pa sēkļiem aiz salas...un kādas 5 reizes kaut kam ievilka pa zobiem un patirinājies aizgāja mājā:):):)
Nekas jau spīdošs..priecē ka parādījusies kaut kāda dzīvība...mēģināju džigot..bet nekā...
Svaigs gaiss un veselīga sejas krāsa jau arī ir labi:):):)
Visiem ne asakas:)
5.augusts 2010, 21:28 | links

Vakar un šodien biju Gaujā. Vakar vakarā dabūju sapalu 35cm 600g (līdz šim bijuši tikai 15-25cm). To palaidu vaļā. Šodien dabūju sapalu 45cm 1.100KG,personīgais rekords :)
5.augusts 2010, 18:13 | links

vakar vakarā ar GintsGG un mlg2 ielaidāmies tajā peļķē :) soreiz ar mailīti bija problēms, bet kauc cik sakasijām. Cope vakar bija dikti švaka, bet salīdzinoši ar dienu, kad bija filmēšana, lielāko daļu izdevās realizēt. jāteic, ka GintsGG priekš pirmās reizes tika pie smuka loma - 2 smuki mēri un čupiņa ar zemmēriem, mlg2 - 1 mērs un ar čupiņa ar zemmēriem, man pašam vot īsti nesapratu vai nu 3 vai 4 mēri un ar čupiņa ar zemmēriem, nu un jau tumsā bijām maliņā...
p.s. vakar tas brengulīts bija maktengards, bet šodien no rīta galva kaut kā dulla bija :)))
5.augusts 2010, 08:45 | links

Ja ņem auklu rokā ar jūtām-kā ziemā,ar iespēju slidināt caur pirkstiem,tad pavisam droši var ņemt.
4.augusts 2010, 23:39 | links

Mirtin apdomājies - - ķerot zanderus citreiz raudiņa jāliekuz āķa- vai tu to varēsi izturēt :)))
4.augusts 2010, 23:10 | links

Aiz auklas jau neieteiktu ņemt, var visādi gadīties :)
4.augusts 2010, 23:09 | links

mirtins;tā zandartu ņem
4.augusts 2010, 23:04 | links

Viens breksis kaut cik saprātīgs. 1.200kg un jau trešā lielā zivs, kas tika izvilkta viena pa visu dienu, jatājums speciem! Kāpēc ir tā ka izvelk lielo, tā citu portfeli vairs nesagaidīsi? Kas viņi ir tik ļoti tramīgi, ka iztraucē visu lielo baru, kad piecērt?
4.augusts 2010, 22:55 | links

Usma 322 asari kopsvars 34 kg Kā vienmēr uz to pašu zaceni .Kur liku zivis neprasiet .Vienīgais laikam laulene uz copi ziemā nelaidīs jo ļaduskaste ir pilna ar asaru filejām.Tripleti nāca uz poperi ja būs sanācis ielikšu biļdi.
4.augusts 2010, 19:51 | links

mmmm...šovakar vakarā atkal rādās viens smuks zanderlaiciņš...jāņem īstā cepurīte un būs jāapskatās kā šamais reaģēs, kad laivā kameras nebūs :))))
4.augusts 2010, 11:51 | links

mirtins
Es tak vienreiz jau Tevi pie sevis aicināju, bet Tu bij lepnis un neatsaucies (ko veiksmīgi izmantoja Griezeejs) vo tagad domāju būtu stingri metis pie malas tos puņķainos un pārgājis uz zanderiem :DDD ja Tev nav žēl skatīt kā raudas tiek samocītas, tad....vari piekāpt :DDDD
4.augusts 2010, 09:50 | links

šoreiz laikam tā sanāca :DDD
4.augusts 2010, 09:44 | links

:) mirtin, šoreiz laikam tu apķēri, ne tevi :)

Katrā ziņā, es zinu ko šovakar darīšu :)))
4.augusts 2010, 09:43 | links

Biju otrdienas vakarā... netālās vietās... Sākumā padzenāju asarīšus. Nācās kādus 4 nobendēt, jo baigi rijīgie bija. Kad sāka krēslot, pārgāju uz zandartiem. Es tā cerēju, ka uz zandartiem... ticības īsti nebija, jo zandarts nav mana zivs. Nosēdēju perspektīvā vietā... laikam tikai viena zandarta copīte bija... tāds neliels uzsitieniņš... Pēc tam sāka strauji krēslot un sāku laisties pa vējam uz māju pusi... pēkšņi vienā vietā tā kā aizķeras... es daudz nedomādams - blaukts pa zobiem... izrādījās bija gan kaut kas... bišķi pavilku un čau rasma... norāvās... neko... turpinu lēnām laisties un atkal tāds kā aizķēriens... es jau viltīgs... bišķi padevos un tad ka vilku pa šmauli... beidzot sajutu kā zivtiņa cīkstējas... pievilku pie laivas - zanderīc!... uztveramais tīkliņš protams nav salikts... nu ko muļāju ar roku... khm... līdaku sen jau būtu pie čupra paņēmis... šitais ar saviem cietajiem un asajiem žaunu lokiem kā sabožas... tā sprukš prom... Reizes trīs nepaņēmu :D... iecēlu laivā piemetu metramēru un "zvans draugam" a kādu ta zanderi drīks nodušīt? (atkārtošos... neesmu zanderu guru, nojausma bija, bet labāk pārliecināties pie spečukiem). Ak ta 45 cm... a manējam 46... smaids pa visu resno mūli:DDDD Turklāt nabaga zivtiņš arī āķi rīkles galā ierāvis... nu ko... mājās būs žarovka :DDD... Vēl biki pamētāju, izvilku vienu sarkangalvas vobleri, ko kāds velcētājs bija atstājis ķērājā un uz māju prom:DDDD

Man jau patikās.... arī jums ne asakas!!!!

P.S. Tas ka mīļotā vēl pa vidam vienu līdakbērnu laivā iecēla... bet kurš veiksmīigi tika atlaists... tas jau tā... rutīna :DDD
4.augusts 2010, 09:39 | links

Brālīti- īsti vīri neiet gulēt! Īsti vīri atlūzt!
:DDD
4.augusts 2010, 09:25 | links

Manā vietā neviens nelasa tos tārpus,kad riktīgi uzlīst-tad īstais laiks.Un ko man tos bērnus pielīdzini,man jaunākie vecāki.
4.augusts 2010, 07:39 | links

Ko neguļ ??? Saprotu es esmu vēdzeļu copmanis bet cik zinu Gagarin un āķi jums jau sen vajadzēja gulēt !!
4.augusts 2010, 01:40 | links

putni...pat vardes apklust;tad lietus tūlīt būs!
4.augusts 2010, 01:04 | links

tomēr ne visi no zives atnākušie ir prom dzenami, liekas šī ir laba kompānija :))
4.augusts 2010, 01:04 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager