Kā gāja copē (atskaites)?

Kamēr te jau cope ar manu dalību tika organizēta,, ar Multiplikatoru Saučos savilkām ašukus :))) Cope ļooti laba .Iegājām iekšā vēlu - ap 8 vakarā.Līdz tumsai (līdz 9.40) pa abiem ap 6 kg !! Izmērs no normāla līdz labam.Rīt būs lielā žāvēšana.....:))

Akm liec savu veco niku un novāc to vēdzeli no bildes ... jau tā miegs pa vakariem nenāk....tracina ....sākšu vēl pa augusta naktīm iziet lotu medībās :))))

Urmaas tava ģeogrāfija ir pareiza.Tu tur uzmanīgi - reiz ...kad vēl dzēru...... pie latgoļiem aizķēros uz četrām dienām :))

Zivniek netici Akm - man balss ir laba ...ar to muzikālo dzirdi gan tā ir kā ir...pareizāk - kā nav -tā nav :))) bet dziedāt man patīk....tāpēc pārsvarā viens copēju,,brīžiem tā dīvaini paliek - putni...pat vardes apklust.
4.augusts 2010, 00:46 | links

Guļošu! Kārtējā cope pēc pauzes un šis galā!
3.augusts 2010, 21:56 | links

paķēra grimstošu āķi, vai jau tad kad kādu laiku uz grunts gulēja? man nabē grimstošu knapmērs paķēra uz fīdera
3.augusts 2010, 21:51 | links

Šodien atkal pasēdēju ar feederi! 5.5 kg breksēnu un pliču voblai! Labākais, ka 1 mēra kaula ģīmis arī pieteicās! Biju patīkami pārstegts!
3.augusts 2010, 21:49 | links

urmaas,ne tā bija domāts:)ir nācies saskarties ar dažiem tā gala ļautiņiem.visi viņus sauca par ārzemniekiem.kāpēc?jei bogu-nezinu:)
3.augusts 2010, 21:41 | links

No rita aiskreju lidz Lielupei vietu skatiities ( man paradija) pa stundu tris tadus bik pari plaukstas brekshus dabuju. Tad atri prom. Takaa bariiba palik aizskreju uz vietejo zhurku dikji. Dabuju vienu liniiti 700gr. Shim gan nebija ikri.
3.augusts 2010, 20:58 | links

pp:)
eto vremenno.tādi kā ZG atgriežas!:)))
3.augusts 2010, 20:40 | links

Šodien biju brekšos no 13:00 līdz 18:00 neviena cope, laikam vējš mainās.
3.augusts 2010, 20:27 | links

urmaas,ZG ar Zgalu nav nekāda sakara!viņš jau ir ārzemnieks :).
3.augusts 2010, 18:13 | links

Zivnieks
atrakcijas bius???:)
3.augusts 2010, 17:57 | links

akm
nav tik traki :))))
3atā manā laivā ir copēts diezgan bieži un nav ne vainas :DD bet katrā ziņā paldies, Dievam, ka Braliti dziedam vēl nav sanācis dzirdēt :DDD
3.augusts 2010, 17:41 | links

Ziviniek, es jau varu iedomāties, ka braucu "brālīšos", nevis zandartos - 3atā vienā laivā kas cits var sanākt.
ok, orientēsies uz piektdienu. es apsolos nemest brālītim pa pakausi ar vobleriem, ja viņš apsolās nedziedāt.
3.augusts 2010, 17:32 | links

Nu, atskaites labad - biju laukos, tādā 300 metru lielā ezeriņā ar mazu koka plostiņu, divās reizēs kopā trīs stundas mētāju Nr2 roterīti, jo likās, ka ezers pēc brakariem, elektriķiem un izslāpšanas sācis atkopties...
Kopējais rezultāts - 14 līdakas uz dēļiem (10-45 cm :), 20 asari (5-30 cm). Atlaišana notika, zivi noliekot uz plosta, kam bija tendence iegrimt ik pa brīdim ;) un visas izvēlējās aiziet, izņemot vienu. Pieķērās arī monstrs un kādu brīdi vazāja pa ezeru, vienā virzienā sadomāju viņu nelaist skriet, bet nolauzās āķis 3žuburim, tā mūsu tikšanās beidzās, no grunts atraut un apskatīt neizdevās. Visas līdakas ķēra sārto astīti, tāpēc pavadiņas trūkums netraucēja ne mirkli. Atšķirībā no regulāriem zibeņiem. Ir tomēr zināms rezons karstajā laikā apmeklēt mazos ezeriņus, nevis tramdīt Alūksnē pusūdenī slāpstošas auslējas ;)
3.augusts 2010, 17:29 | links

:)))
F&L :DDD
3.augusts 2010, 16:50 | links

Aakkis baigais gaļeniex! Sēņojot jāpielieto Atrod & Atstāj :DDDDDDDDDD
P.s. Atrasto vajag nofočēt un sēņotāju portālā nopubliskot. Āāā, un tā kā tas ir Aakkis, tad video arī noderētu :DDDD
3.augusts 2010, 16:46 | links

avtt;nevelk ne maz man uz kašķi,upē līmenis ir augsts.Tas man netraucē,vienīgais baltās zivis ņem aktīvi un ar tām raudām un sapalēniem ne gribās ņemties.Tikko atgriezos no meža-lielais maxima maiss ar gailenēm un baravikām.Būs labais ar j.kartupeļiem!
3.augusts 2010, 16:33 | links

saldeniek nennem llaunaa, bet pats nemaz neizskaties aktiivs atskaissu rakstiitaajs, taapeec nemet akmeni citu daarzaa.
ne asakas.
3.augusts 2010, 15:48 | links

saldenieks
copēt šeit nav iespējams, to var darīt ezerā, šeit var rakstīt tikai vēstules :))))
3.augusts 2010, 15:35 | links

...te vispār kāds copē ar,vai tikai vēstules raksta?????
3.augusts 2010, 15:06 | links

un ja braucam 3atā, tad tas bushinieks var palikt un daiļot mājas pagalmu :)))
3.augusts 2010, 13:11 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager