Kā gāja copē (atskaites)?

akm
bet ja aizbrauc zandartos, tad kādu jau gribās arī ārā dabūt ne??? :))) ka nāks piektdienis tuvāk tad jau manīs :))
3.augusts 2010, 13:10 | links

Ā, nu ta piektdien ok ;)

man točka īpaši neinteresē. galnais, ka draugs sola 2 mēnešus, ka vedīs zandartos :)) nu jau skaidrs, ka ir jāpieslēdzas vairāk, lai izdotos.
3.augusts 2010, 13:00 | links

Akmens_viesis
Tu laikam ir tas pats akm par kuru Bralitis runāja :) vot man atkal ceturtdien ir ciemā jābrauc un cope izpaliek...tamdēļ es var laivu pamērcēt tik rītvakar un tad moš piektdien... :( a Bralitis tur to točku iekš ķīsīša varētu arī neatrast :(
3.augusts 2010, 12:49 | links

Alo, TV zvaigznes? :)
Rīt, tas ir trešdien? Man studijā viena dziesma un alus pasākums ar cīņu biedriem. Es te dīcu Brālītim, ka ceturtdienas vakaru varētu sajozties, busheni pamērcēt užavniekā.
3.augusts 2010, 12:41 | links

akki,Tavs tā kā šodien uz kašķi velk?Kas ,Abavā līmenis neļauj coperēt,vai?;))
Vakar nodžumpīju Ventā.Līmenis bij' augšā -+70cm,ūdens tīri dzidrs.
3.augusts 2010, 11:05 | links

Brauc,brauc-atļauju prasīji!
3.augusts 2010, 10:52 | links

Bralitis
pasties uz to lietu biki globālāk!viss kas ir no Depils šosejas pa labi,ir austrumi.dienvidi ir Bauskas Skaistkalne un vēl biku,rietumi ir kurzeme,ZG "ganību lauki" jau attiecināmi biku vairāk kā Z gals.tā kā došos no Bocmaņa rodinas D-pils virzienā,tad saku ka braukšu uz AUSTRUMLATVIJU!!!vo IPIO:DDD
3.augusts 2010, 10:38 | links

Zivniek - doma ir ...sazvanamies.Ēdu vakar sakūpinātos asarus kurus Saučos saķēru - nu super garšīgi.
3.augusts 2010, 10:19 | links

Urmaas tu esi Tomaas nevis Urmaas - man vecam navigatoram un meteorologam pateikt ka uz leju ir austrumi !!!!! :))))
Tagad iegaumē un pieraksti : Z ir augšā D lejā A pa labi
R pa kreisi. Vismaz šorīt tā vēl bij. :)))) Tas ja pēc kartes skatās - ja tā kā tu - tad ir pareizi :))))
3.augusts 2010, 10:16 | links

Braliti
tak viss čiki :) labāk brauc ciemā - domāju rīt vakarā ielaisties :))) varēšu i alu padzert, i cepuri uzmaukt un gan jau zanderīts ar ciemā piekāps :)))
p.s. bet zin vakar aliņš laivā bij - un pat izlija, BET NON-alcoholic! Būtu ņēmis jau pareizo - garšīgo, bet bija vakarā operators mājā jāaizgādā :(((
3.augusts 2010, 10:07 | links

Tere tere,SEN neredzētais!:DDD
nedēļas nogalē ir cerība tikt apakaļ.tad tākā būtu jāiebrauc jūrjā!?!:)))
Bralitis
pabrauc ar pirkstu pa karti uz leju,tur ari skaitās austrumlatvija!!!:)))
3.augusts 2010, 10:05 | links

Urmaas izklausas ka ZG tevi iemānījis savos tīklos - austrumlatvijas upes tak viņa karaļvalsts :)
3.augusts 2010, 09:59 | links

Tāpēc jau Zk tev negāja kā vajag - kepka un aliņa smarža laivā nebij. nedrīkst pārkāpt guru :) Vismaz noliec laivā vienu dežūrējošo aliņu ko palaistīt pirms copes:) Patiesībā nav svarīgi bij cope vai nebij - toties mēs visi labi zinam ka esi zanderu karalis . Nevajag jau zvaigzni pierē un pirkstus gaisā lai tevi sāktu cienīt - cieņu jau tu esi iemantojis ar savu meistarību . Tā kā izgāzies tu neesi . Uzdod man kādreiz jautājienu kāpēc nelieku savu lomu bildes - varu atbildēt pirms jautājiena - es copēju sev... Bet ja fočiks ir līdz tad fočēju tikai dabu ,draugus un copi kā tādu. Tās ir lielākās un paliekošākās vērtības.
Šaubos vai karpists kas fočējas pie katras noķertās lielās karpas maz atceras (pēc gadiem) kur to ķēris un cik liela tā bij. Bet ja ar čomiem pie ugunskura ir bilde - citas emocijas un atmiņas .
3.augusts 2010, 09:56 | links

Tere Urmas, sen nēsi redzēts:)
Es tavā vietā spiestu uz zušiem un ļergu, ne uz dropšotu:D
3.augusts 2010, 09:45 | links

p.s.
vieziens - Austrumlatvija!!!:)))
3.augusts 2010, 09:33 | links

Zivniekš
ņea.rasslabuhu noķert.biku jāpaciemojās utt.:)
gan jau kkur paDeSošu ari.un ne tikai!:)))
3.augusts 2010, 09:30 | links

urmaas
nekas mūsējos zanderīšus tāpat neviens neizvilks :)))) un vēl tak ir likteņupe :)))))
uz kurieni tad pats dzīsies?? pēc sūkātājiem???
3.augusts 2010, 09:27 | links

Zivnieks
par to jau iet runa!:)))
3.augusts 2010, 09:25 | links

urmaas
tere! tere!
es gan domāju (ceru) ka nebūs tik traki, jo filmēts tika tā, ka vajadzīgos krasta orientierus redzēt nevar, tas ka ķīsītī būs vairāk laivas, tas jā, bet tā peļķe tak liela :))))
3.augusts 2010, 09:24 | links

urmaas tu domaa ka ezeraa tik viegli varees atpaziit, upee veel jaa, bet ne ezeraa.
3.augusts 2010, 09:22 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager