Kā gāja copē (atskaites)?

Ziviniek, tas ir normaali...saac pierast :))))
Kad pirmoreiz filmējām ar NG, ssie atbrauca uz vakara copi, pagaaja 3 stundas, ne copes, man sajuutas liidziigas kaa tev, jo pirmstam brekssi kkeeraas steriem :) Pienaaca pats vakars un atviegloti uzelpoju, jo saakaas cope un NG ar bezrinnkkeni savaaleeja veselu ccupu.

Bija arī reizes kad vispaar ssvakki gaaja, bet taa ir ka zivs baidaas no taas kameras:)))

Ja reiz bija copes un kautko vilki, tad jau ok, tik nesanaaca izvilkt, ja buutu seedeejushi bez ziviim un copes, tad gan svakaak, bet taa domaaju ka buus ok.
3.augusts 2010, 09:21 | links

tere Zivnieks:)
apsveicu ar debiju!:)
cik laap ka dodos uz plato galu atpūsties.jo kādu laiku tavās copes vietās nebūs kur apgriezties!tā parasti notiekās pēc fiļmu demonstrēšanas TīVī.šeit tak ir vairāk fotogrāfu,kā copmaņu!:)))
3.augusts 2010, 09:18 | links

;)))
3.augusts 2010, 09:14 | links

nu redz šajā gadījumā pauti nobāl!!! :DDDDD
3.augusts 2010, 09:13 | links

Vai ne pautos?
;))
3.augusts 2010, 09:05 | links

ak jā un vēl..tā kā bija jārāda ģīmis kamerai, sakautrējos un neuzvilku savu laimes cepurīti galvā (skats viņai pabriesmīgs)!!! vot laikam jau atkal pierādās, ka spēks ir cepurē :DDDDD
3.augusts 2010, 09:04 | links

nu lūk...
vakar bija mana debija kameras priekšā :DDDD
nu ko lai saka....tik švaka cope man šogad vēl nav nevienu reizi bijusi, bet tā jau laikam filmējot parasti notiekās :DDD copes gan bija dikti daudz, bet tas zanderis vienkārši un brutāli par mani ņirgājās, divas feinas - viena no tām dikti feina, fišiņas pie pašas laivas notinās neatrādot sevi, tad pāris zemmēri, pārīts mēra, viens ašuks, un maziņš līdaciņš pie pašas laivas atrādot skaistos zeltainos sānus nokuda āķi, bet nu kaut ko pastāstīju, kaut ko parādīju, pašam gan liekas, ka man tas viss baigi švaki sanāca, bet operators teica, ka vajadzētu būt ok, nu cerēsim :)))) rīt vakarā jau būšot iekš TV!
3.augusts 2010, 08:59 | links

Mirtin, kur biji pazudis bez pabrīdināšanas?
Te cilvji uztraucās. Tā vairāk nedari, sarunāc!?
3.augusts 2010, 07:44 | links

Aizbraucu uz vietām ne tik tālām. Biju līdz ar gaismiņu uz vietas un īros iekšā... Migla savu panāca... :DDD apmaldījos trijās niedrēs un labāko copes laiku pavadīju airējot:DDD. Labi ka Saule tikai uz īsu brīdi izlīda starp miglas vāliem un pēc tam atkal ielīda pačučēt. Tas ļāva izbaudīt spinngošanas priekus - līdaķeles nāca mānekļiem pakaļ tā ka prieks. Pārsvarā tādas - gandrīzmēra :DDD Protams, atkal biju aizmirsis mājās standziņas un mutes atplētējju, tādēļ nācās parīti nodušīt. Viena no tām 54, otra 52 cm. Abas tukšas kā izslaucīitas. Pieteic'arī pa kādam ašukam, vienu nomušīiju. Tas izr''adās bija kaut kur vēžabērnu atradis... pilnais kunģīs, gan biņa netraucēja vēl gribēt kaut ko paņnemt uz kārā zoba. Kas pats interesantākkais - saules parādīšanās lai ggan copi pabojāja, tomēr ne tik ļoti, lai atmestu cerības noķert kādu zivi. Pēdējjo izvilku ap kādiem plkst.12. Diemžēl kopējo noķerto zivju skaitu uzrādīit nevarēšu:DDD

P.S. Esiet saudzīgi pret zivīm, īpaši zemmēriem. ūdens silts kā tikko slaukts piens. Zivi paņem rokās un šī kā uzvārīta - silta. Es centos viņas kabināt nost ūdenī....

Ne asakas!
3.augusts 2010, 06:28 | links

Šodienas atskaite par brīvdienām.Biju Daugavā netālu no Jaunjelgavas.Sestdienas vakars 0 svētdienas rīts 4 breksēni 600-700gr un kādi 6 plicēni.Copes bij no kādiem 05:00 līdz 12:00 Tālāk klusums un braucu mājās.
2.augusts 2010, 21:14 | links

Šorīt biju aizgājis uz līņiem, bet līņi mani piesmēja :D Paralēli uz dzīvo trīs reizes paņēma līdaka un arī līdakas mani piesmēja, nevienu neizvilku :D
Vēlāk vismaz dažus asarus un ruduļus voblām saķēru :))
2.augusts 2010, 13:46 | links

īss rezumē par brīvdienām. Copei pievērsos tikai pastarpināti, jo visu sestdienu un svētdienu bija jāciemojas ar radiem.

Biju piektdienā vietā, kuru ieteica MartsJ - tepat virs Rītgas HES. Pasēdēju uz betoniem, cerībā kādu santartu izmānīt. Rezultātā viena nerealizēta cope. Blakus veči sēdēja uz gruntenēm - šiem uz makaronu smuki brekši, bet paralēli tam arī daudz nerealizētu copju.

Vakar vakarā izdomāju uz līņiem Bīriņu ezerā pasēdēt. Rezultātā atkal viena nerealizēta cope un viena raudiņa, kura laimīgi peld tālāk.

Vispār kaut kā sāk likties, ka copes dievi man lāstu uzlikuši. Bet vai tāpēc es padošos? ņifiga - nesagaidīsiet!
2.augusts 2010, 12:30 | links

Šodien biju no rīta 06:00 - 11:00 Saulkalnē uz copi, sēdēju ar feederi un grunteni. ~ ik pēc pusstundas cope, bet nu tikai 2 brekši un 6 plicīši ... kuriem bija amnestija :D

ķēru uz makaroniem ... :)

blakus onka vienu pa visu laiku dabūja nu bet ~ 1,5 kg :)
31.jūlijs 2010, 18:08 | links

Šodien Gaujā uz gruntenes ar barotavu tiešām cope izdevusies. Cope bija tikai pirmajās 2 stundās,tālāk kā sāka laivinieki braukāt,tā cope kā ar nazi nogriezta,dēļ tā nosēdēju kādu stundu tāpat un neredzēju pat ne copi. Tātad, pa tām 2 stundām kad copēja,noķēru 2 raudas-viena 200g,otra nedaudz mazāka,vienu plici un breksi 1.040KG,kas ir mans personīgais rekords un lielākā zivs šogad. Copes beigās,kad izbeidzās barība,visas zivis atlaidu,lai aug vēl lielākas :)) Ne asakas!
31.jūlijs 2010, 14:03 | links

Vakardienas cope : lāba, tik izmēri varēja būt lielāki, +- 40 līņi garumā no 10 - 25cm, visi peld tālāk.....
31.jūlijs 2010, 09:51 | links

vakar copē gāja labi. izaukti bebru aizsprosti, iztīrītas 2 caurtekas, saķerti vēži (un apēsti) un līnēni rādītāj pirksta izmērā.

īpaši suminājumi, un laba vēlējumi dodās uz Pārdaugavu Viepļa virzienā :D
31.jūlijs 2010, 09:47 | links

Abava;ūdens kāpj vēl pamazām,pa straumi nes zāles,bet izteikti duļķains nav.Nezinu kā zem Amulas un Imulas.Ap 17.30 biju noskrējis papeldināt ar pludu,pirmais iemetiens un tāda cope- pret straumi pluds iet līdzeni,picērtu un trakais rauj kātu upē,kas par spēku.Bremze jau bez šaubām nav atlaista,domāju atkal līdaka naktenieku pagrāba.Tā jau aizvakar vienu ilgi vazāju ar 0.18mm pavadu,kamēr pat ar roku papaijāju un tad jau nokoda tāda uz 2.5kg.Nē, šoreiz strīpainais kumpais tomēr bija spiests padoties.Svaru nezinu,garums=32cm,jo zivis ejot augšā paziņai atdevu.Ņēma labi asari ,sapali,pa kādai raudai kamēŗ nesāka Goldingena pidžinātājs parādīties.Līmenis ir labi augšā,laivotāji kliegdami laiž.
30.jūlijs 2010, 22:52 | links

Šodien Gaujā uz gruntenes ar barotavu švaka cope. Sākumā vispār ne piesitiena,nomainīju vietu,pēc neilgas gaidīšanas smuka brekša cope,bet par ātru piecirtu,tāpēc nebija galā,pēc laiciņa atkal cope,piecirtiens un atkal nav galā. Mainu vietu,jaunajā vietā pēc laiciņa smuka brekša cope,tā pavelk un atbrīvo auklu,piecērtu un beidzot pirmais breksēns 35cm 440g ir krastā. Tālāk vispār klusums. Iemetu nedaudz uz citu pusi un sāka sīkie raustīt,kurus pat piecirst nevarēja,pēc laiciņa viens plicis,tad grundulis un jau bija jāiet mājās :))
30.jūlijs 2010, 21:36 | links

Redz ka nē,man liekas ka vienkārši tev aizvakar tuvējais strauts sa-ja copi:)
30.jūlijs 2010, 20:51 | links

Vai ta ūdins vairs nav kafijā ???
30.jūlijs 2010, 20:49 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager