Kā gāja copē (atskaites)?

Special Bralitim-vakar vietējā likteņupē,drusku pafīderēju un vienkārši grunteni ar kukurūzu papeldināju-kamēr riktēju fīderi,paņēma kārtīgs sapalpuika neizturēja 0,2 pavada:(Uz fīderi pa kādam plicim un zemmēra vimbai,vēl pāris copes uz kukurūzu viens sapals līdz kājām atvilkts uz 500-600g veiksmīgi noziepējās.
30.jūlijs 2010, 20:47 | links

Zivniek NG nekā nevarēs no tavas filozofijas saprast . To ir grūti saprast ja visu laiku saki ka ir cope ....un reāli arī viņa ir. Tavs stiliņš ir super rezultatīvs ..... mēģinājumi man ar bij ...par maz.Man labi Valmieras sistēma šancē un uz DS dzīvās modifikācija.Skat Sienāzis gan noķēra to knifu .Feini šamam sanāk.DS -isti ar satrenējušies .... tikai es to lietu esmu nedaudz palaidis .....bet.....man bij attaisnojošs iemesls.Pieslēgšos nākošnedēļ.Ledusskapis tukšs Omega organismā ar beigusies :((
30.jūlijs 2010, 20:34 | links

da jolki palki..... :DDDD tu vēl ieliec, ka pie tērvetnieka nedrīkst piesūkties...tad varēsi ar savu DS mačoties viens pats sēžot goda vietā (kuru Urmaas jau iesvētīja) :DDD
30.jūlijs 2010, 15:33 | links

Bet protams, ka vienlaicīgi varēs lietot tikai 1nu makšķerrīku. Pat pludiņnieku mačos tā notiek pasākums ;)
30.jūlijs 2010, 15:31 | links

Griezeejs
tas ko reiz minēji, ka par zemmēru var dot 1p, par mēru 1.5, vai kaut kā tā...izliekās baigi ok! Tu tik nedomā ielikt, ka cope notiek ar vienu pīcku!!! :DDDD
30.jūlijs 2010, 15:29 | links

Zivniek , labi , kad būsi brīvāks - padod ziņu , es fiksi aizskriešu .
30.jūlijs 2010, 15:18 | links

Nu redzi, ciparus var dažādi grozīt :)))))
LČ un WCh arī zemmērus neskaita :)
Kad raxtīšu nolikumu, stingri piedomāšu pie .... :DDDDDDDDD
30.jūlijs 2010, 15:16 | links

gintsgg
izskatās,ka pirmdien pie manis NG filmēs vakarcopi, tad visas savas fīčas un manu filosofiju mēģināšu apstāstīt!
par kopīgu copi - jāskatās, moš uz jaunnedēļas beigām kāds brīvāks vakars būs, tad jau te forumā kauč ko varēs sarunāt!!
30.jūlijs 2010, 15:15 | links

Zivniek , vai mēs ar Brengulīti nevaram ciemā uzprasīties ? Nu dikti gribās redzēt kā tu viņus ķersti .
30.jūlijs 2010, 15:10 | links

Griezeejs
bet tu arī zemmērus pieskaiti :))))))
30.jūlijs 2010, 15:10 | links

Zivniex, bet Tu taču tikai uz dzīvo strādā. Bet citi techniques arī strādā.
Ja par dzīvā vs māxlīgā ēsma, Piem., vakardienu varam apraxtīt arī šādi ->
1) Zivniex - 3 makšķerrīki (tikai dzīvā zivs) - loms 4 mēra zanderi;
2) MLG2 - 2 makšķerrīki (1 dzīvā, 1 DS) - Loms 1 mēra uz dzīvo
3) Urmaass - 1 DS kāc - loms 1nc mērs
4) Griezeejs - 1 DS kāc - loms 2vi mēra
Attiecība mēra zanders uz makšķerrīku:
Dzīvā 1,25, DS 1. Ja nebūtu vienc PGU (plānā ... ...), kas 2vās tecnikās mēģināja, tad DS būtu 1,5.
BTW, ja Urmaassa asarus pieskaitītu, tad .......... :)))))))
Točna, pie nolikuma būs jāpiedomā ;)
30.jūlijs 2010, 15:07 | links

avtt
:))) visa šepte notiekās tiaki ar dzīvo (vismaz man :)) tā kā tas zanderis iekš ezera aktīvi kodīsies tikai kādu mēnesi, skaties, ka nenokavē!!! :DD
ak jā un Griezeej, kur ir sac nolikums??? vienu tādu pasākumu vajadzētu uztaisīt, kamēr tas zanderīts ņem, ne ko???
30.jūlijs 2010, 13:43 | links

Te pasūkā,te pakož...Dzīvē esot viss jānosmeķē,tā sacīt jāsaka!;)

Zivniek!
Kauč patālu atrodies,Tev pašam par laimi,bet daudz te lēkāsi ar saviem labajiem zanderiem,kas zin,ņems kād' reiz un aizmauks Tavam enkuru iemest mugurā!Jo vairāk,(cik nu manam tās poņas)ja šeptējās ar"dzīvo".Te citā-otrā pusē arī aicina pakaitēties ar zanderi,bet te vīri vairāk šeptē ar bleķiem,kas manam tā mazāk krata...
30.jūlijs 2010, 13:19 | links

Urmaass jau arī agrāk ar sūkātājiem ...,
bet tagad tik pa zanderiem. Norūdījies!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
30.jūlijs 2010, 13:02 | links

avtt, jaaruudaas :D
30.jūlijs 2010, 13:01 | links

Zanderam asi zobi, avt zanderi netīk :)
30.jūlijs 2010, 12:53 | links

avtt
Ko tu ar tiem sūkātājiem :DDD atbrauc ciemā paņems vien smuk zanderi :)))))
30.jūlijs 2010, 12:44 | links

Hm,tieši to pašu biju domājis par sukātājpievakari...Nez,ko tas varētu nozīmēt?
;))
30.jūlijs 2010, 12:17 | links

khem!!!
Windguris PRO rāda smuku zanderlaiciņu vakarā, nez ko tas varētu nozīmēt :))))))))))))
30.jūlijs 2010, 12:13 | links

Paldies, Zivniek- tu izglābi man dzīvību!!! :DDD
30.jūlijs 2010, 08:51 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager