Kā gāja copē (atskaites)?

vakar vakarā, kā jau bija plānots, 4 vīru sastāvā maucam iekšā!!! :) laiciņš smuks, es pat teiktu ļoti smuks, tā kā viss izskatās cerīgi!!! Sākam braukt - urmaas tika iesēdināts goda vietā (skat mlg2 galeriju), bet viņam tur kaut kā nepatikās un viņam izdevās pierādīt, ka tā laiva prot arī ņurkot :DDDDD bet ko darīt tāda dzīve :)) braucam tālāk, paceļam atkal mailīte un jau copes vieta klāt....ezerā vilnīts tīri simpātisks, DSistiem varbūt bij pa lielu, jo īsti nevarēja auklu kontrolēt, bet man bij viss pa skaisto....tā arī tas vakars pagāja!! ak jā zivis... :) bija arī zivis, es pat teiktu tīri daudz gan izmēra gan skaita ziņā, un jā vēlreiz apsveicu mlg2 ar pirmo zandartu uz dzīvo, jāteic galīgi nebija slikts eksemplārs :))))))
30.jūlijs 2010, 08:30 | links

Tere, Urmaas! Varēji jau pārmaiņas pēc šoreiz būt nedaudz pļāpīgāks! A tā- intrigu izmeti, tagad jāmirī no ziņkāres no' !!!
:DDD
30.jūlijs 2010, 08:27 | links

uh ku šodien forši gāja!bij ari atrakcijas!man kā gastercopmanim bij tāda exklusīva iespēja!VO ipio:DDD
30.jūlijs 2010, 00:19 | links

2,3kg
29.jūlijs 2010, 23:23 | links

Sienāzi -cik tad breksis svēra ??
29.jūlijs 2010, 23:13 | links

šodien Lielupē,no4-13.4zandari,1mērs ļoti daudz brekšuku 500-800gr.sen tā nebiju atvilcies!
29.jūlijs 2010, 19:55 | links

Viennoziimiigi jaabrauc Ziviniek, man gan buus paliela kompaanija ssoreiz, bet nu vienalga. Redzēs ko tas laika mainis būs sastrādājis.
29.jūlijs 2010, 10:31 | links

vakar vakarā stāvēju uz balkona, vilku vakara dūmu, un tad uznāca vēja brāzmiņa, kas sakustināja spalvas uz kājām un pavēstīja, ka šodien būs zandercops!!!! no ko lai tai brāzmiņai saka - šovakar JĀBRAUC!!!!! :DDDDD
29.jūlijs 2010, 10:21 | links

Griezeejs
es gan domāju, ka ja tās točkas kārtīgi ar džigu nodragātu kaut kāds rezultāts jau būtu noteikti!!! :) moš uz čempja laiku kādam dalībniekam pa labu samaksu var vietu ierādīt??? :DDDDDDDDDDD
28.jūlijs 2010, 12:09 | links

Es jau ar uz dzīvo neķeru, bet tomēr kaut kas man Ķīsi ar zanderiem sanāk :)))
BTW, kā noprotu, tad WCh DS gan nevar izmantot. Nu ja pie noteikumiem punktuāli pieiet.
p.12 In order to weigh down the artificial elastic bait, lead-headed hooks only may be used. It is forbidden to use leads of any kind on the line.
Un vēl bezatskabargu āķi būs jālieto, ja nenolems citādi (šitas puknc tikai forelēm domāc, it kā, un ja foreļu naf, tad runasvīri var citādi noteikt).
28.jūlijs 2010, 12:01 | links

neko sev!!! to ka tik švaki šiem tur būs gājis gan negaidīju!! žēl, ka ar dzīvo ēsmu nevar piedalīties :)))
28.jūlijs 2010, 11:49 | links

Zivniex, ja Tu apstītos LV pēdējā čempa rezultātus (nesen bija Ķīsī), tad redzētu, ka arī tagad reti kurš tur zanderi noķer :)))))
Bet viņi uz dzīvo tomēr neķer!
28.jūlijs 2010, 11:43 | links

Bļitka
ja tā kā ar žileti, tad jau būs bijuši ščucinieki :) zanderīts strīpas nemēdz atstāt :)
28.jūlijs 2010, 11:32 | links

Nezinu kā ar zivīm...bet šorīt Valguma mežā 2 stundu laikā divi grozi ar gailenēm...:):):) Atradu pat 4 apšubekas:):):) Interesanti aug tie sēņi...staigā..staigā..nav nekā..tad uzej uzpļaviņas..un gailenes no vienas vietas..pusgrozs uzreiz ....un tā daža pļaviņas un grozi pilni..jālaiž mājās:):):)
Aizvakar vakarā padauzījos ar veco pa Lielupi gar Slokas molu un ap saliņu...rezultāts 0..izņemot pāris smuku piecirtienu kuru rezultātā tika sakostas gumijas...kā ar žileti sagriestas...laikam zanderi niekojās:):):)
28.jūlijs 2010, 11:13 | links

Vakardien Zivnieks domāju būs kādu dienu tev uz kakla jāuzsēžas a to tik apetīgi ķer tās smukās zivis, un labus razmerus, ka asara notek
28.jūlijs 2010, 10:28 | links

tas čempis varētu būt interesants pasākums, jo zanderi ap to laiku būs jau labu laiku kā aizgājuši, tā kā tos slaktēt viņiem neizdosies, paliek tikai rudens līdakas un asarpuikas....bet ar tām rudens līdakām ar tur interesanti...es domāju, ja neatradīs pareizās vietas tad......tomēr diezgan liela tā peļķe ir :))))
28.jūlijs 2010, 10:15 | links

Usklikšķini uz linka :)
28.jūlijs 2010, 09:57 | links

griezeej, kad buus ?
28.jūlijs 2010, 09:56 | links

Zivniex, atstāj taču kādu zivi ezerā arī priekš WCh 2010 spiningošanā, kurš Ķīsī notix :))
28.jūlijs 2010, 09:54 | links

man tā bij ar līdaku , bet riņķī neviena nebija, tākā nebij no kā kauneeties :))))) bet nu div ned negribējās neko....
28.jūlijs 2010, 09:39 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager