Kā gāja copē (atskaites)?

sienaazis
es domāju, ka nekas labs tur nesanāktu :) tik vien, kā apkārtējie iedzīvotāji dzirdētu, kādus man vārdiņus dzīve samācijusi :DDDDD
28.jūlijs 2010, 09:35 | links

Pirms laiks sagriezās trāpiji lielo baram pa pauri :) Super, nestādos priekšā kas būtu ja uz to tavu uzparikti tev paņemtu kukainis ap 10 kg.
28.jūlijs 2010, 09:26 | links

nu tā....
vakardien čoms pielauza iemaukties iekš ūdeņa iekšā! Startējām ap plkst. 15:00 pa ceļam mailīte iesmelta un aidā...vējš tāds galīgi ne pa knapo, bet nu ja atbraukts ir tad jāsēž tā pat!!! enkurs pār bortu un pirmā makšķere ar pār bortu, kamēr taisos jau ķerties otrajai klāt skatos, ka pirmā jau aiziet :)))) pēc copes jau var redzēt, ka zanderis tas nav, a man pavadiņa arī nav :( ar asaru acīs cirtu klāt, bet par laimi līdacēns sasniedz sačoku veiksmīgi - paveicās, ka aukla bija aiz lūpas aizķērusies un viņa nevarēja šo pārkost!! Nu sākums jau izdevies un cops var turpināties....lēnu gaitu zanderu norma jau sāka pildīties tostarp ar skaistiem eksemplāriem - pēc kārtas piesakās divi 2.5 kg eksemplāri, tad 1.5 kg - brīnišķīgi!!! vēl vienu ļoti izcilu eksemplāru neizdevās pat ieraudzīt - ļoti ilgi pumpēja zem laivas apakšā, bet augšā tā arī neuznāca - nebija smuki paņēmis....šitādā garā beidzās maile, neko darīt jābrauc pakaļ! atkal maile iesmelta un varam turpināt...apstājamies turpatās un viss atsākās līdz brīdim, kad likās debesis ar zemi kopā sajauksies - zibeņoja pilnīgi visās 4 debess pusēs, sapratām, ka labi nebūs un ņēmām vagu!!! Kolēģis gan visu copes laiku paskatoties uz mani piesauca visas mātes, jo viņš tika pie 1 asara un 2 zemmēra zandartiem, godīgi sakot viņa vietā es diezvai būtu ko tādu izturējis :DDD par to cik zivtiņām amnestija tika piemērota, Māte Daba klusē :))))
p.s. dažreiz slimot ir forši :))))
28.jūlijs 2010, 09:13 | links

O jā Bums, es nepaspēju aizmukt, rezultātā skrēju zem tilta :D Bailes mazliet bija, ka šis sāka dot vaļā, pat ausis krita ciet. :)
27.jūlijs 2010, 23:56 | links

Es tikai brīnos kāpēc neko nenoķēri , viss maz zemmēri tur ir vienmēr .
27.jūlijs 2010, 21:18 | links

gintsgg
turpat jau vien biju ;))
27.jūlijs 2010, 21:13 | links

Jā tūlīt būs arī Rīgā , tad es zinu kur Tu biji , es zinu kur ir Sienāža zandarti . No manis tas ir 25 km .
27.jūlijs 2010, 21:09 | links

Man Asaros nupat nodeva pa riktīgo...zibens,pērkons un lietusgāze:) feini...vismaz gaiss svaigāks uz nakti būs...a es rīt no rīta gailenēs...ko lai dara...ja neķerās...jāiet sēnes lasīt:):):)
27.jūlijs 2010, 21:05 | links

Pagaidi bičiņ tūlīt arī būs Rīgā
27.jūlijs 2010, 21:04 | links

nezinu kā metrapolē,bet priekšpilsētā rīb ne pa knapo.tāda sajūta,ka tulīt būs!:)
27.jūlijs 2010, 21:03 | links

Bums , kur Tu biji , kur tas lielais pērkons ? Rīgā nekā tāda nav .
27.jūlijs 2010, 20:58 | links

Paspēēēēju no tā baigā pērkona aizbēgt Niko nenoķēru bet Sienāža zandarti manām mailēm visas astes nokoda ;DDDDDDDDDD
27.jūlijs 2010, 20:52 | links

salmo-z;mženes iznācienu no sapala jau var pateikt uz reiz.Vienīgais ja kādu lielāku kukaini(sienāzi,spāri...) ķer,bet ja mežene sīkos dullina,tad sajaukt ir grūti.
27.jūlijs 2010, 15:37 | links

kola - no daugmales puses tieši kur betoni hesa beidzas. Tur ir mana vietiņa :)
27.jūlijs 2010, 14:20 | links

līdzko tā vella saule pazuda tā ūdeņi kuļās kā dzirnavās
27.jūlijs 2010, 13:47 | links

to aakjis---> nu meženes tur arī ir gan :)
27.jūlijs 2010, 13:30 | links

Mart, zandartus copē zem HES vai uzpludinājumā?
27.jūlijs 2010, 12:36 | links

Vakardien pie Rīgas HESA!! Nu nebija zandartu cope :) 6dien šie kā traki ņēmās, bet vakardien neko, kas cits atliek, kā šodien akal laist copēt :D
27.jūlijs 2010, 12:33 | links

A nepārskatījies,tie varbūt bija mežoņi(meženes!
27.jūlijs 2010, 11:56 | links

šorīt Ventā ,Kuldīgā pie Lauktehnikas no 5.00 rītā līdz 9.00 rītā 3 mēra līdaciņas un 2 asari ,katrs pa 450 g !
Smuku vietiņu atradām kur mudž un ņudz tās zivis,bet švaki ņem ! + norāv 3 rotiņus un 4. rotiņu man asaris salauza(mežonis)!

tālāk pāris metru līkumā atkal sapāli kā mežoņi uzvedās,bet tie lai paliek citai reizei !
27.jūlijs 2010, 11:45 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager