nu tā....
vakardien čoms pielauza iemaukties iekš ūdeņa iekšā! Startējām ap plkst. 15:00 pa ceļam mailīte iesmelta un aidā...vējš tāds galīgi ne pa knapo, bet nu ja atbraukts ir tad jāsēž tā pat!!! enkurs pār bortu un pirmā makšķere ar pār bortu, kamēr taisos jau ķerties otrajai klāt skatos, ka pirmā jau aiziet :)))) pēc copes jau var redzēt, ka zanderis tas nav, a man pavadiņa arī nav :( ar asaru acīs cirtu klāt, bet par laimi līdacēns sasniedz sačoku veiksmīgi - paveicās, ka aukla bija aiz lūpas aizķērusies un viņa nevarēja šo pārkost!! Nu sākums jau izdevies un cops var turpināties....lēnu gaitu zanderu norma jau sāka pildīties tostarp ar skaistiem eksemplāriem - pēc kārtas piesakās divi 2.5 kg eksemplāri, tad 1.5 kg - brīnišķīgi!!! vēl vienu ļoti izcilu eksemplāru neizdevās pat ieraudzīt - ļoti ilgi pumpēja zem laivas apakšā, bet augšā tā arī neuznāca - nebija smuki paņēmis....šitādā garā beidzās maile, neko darīt jābrauc pakaļ! atkal maile iesmelta un varam turpināt...apstājamies turpatās un viss atsākās līdz brīdim, kad likās debesis ar zemi kopā sajauksies - zibeņoja pilnīgi visās 4 debess pusēs, sapratām, ka labi nebūs un ņēmām vagu!!! Kolēģis gan visu copes laiku paskatoties uz mani piesauca visas mātes, jo viņš tika pie 1 asara un 2 zemmēra zandartiem, godīgi sakot viņa vietā es diezvai būtu ko tādu izturējis :DDD par to cik zivtiņām amnestija tika piemērota, Māte Daba klusē :))))
p.s. dažreiz slimot ir forši :))))
28.jūlijs 2010, 09:13 |
links