Kā gāja copē (atskaites)?

Nekas nebija klat vispar.
24.jūlijs 2010, 16:55 | links

Inspekcija tur bija samērā nesen, tas tā starp citu. Kā noteici ka tie nav licencētie tīkli kuri ir atļauti tai ezerā?
24.jūlijs 2010, 16:46 | links

Aizgaju uz ezeru copet,vietu ko pats iztiriju,iepriekseja diena.A tur parstegums,tikls prieksa bez licenzes.
uzinaju no draugiem ka ezera tadi ir daudz,un inspekcija nav bijusi kadus 3 gauds.Nezinat kur versties.Tracini sadi makskernieki.
24.jūlijs 2010, 16:15 | links

Bildes ir, bet vads Riigaa, taaka bildes citreiz, bet ssoriit no 4-7 ielaidos uudennos, rezultaataa 7 copes 6 zandarti, triis no tiem meera, buutu veel, bet lietus maakonni bij tik draudiigi, ka devos ka maajup.
kolegu aizsuutiiju peec auksta nnabiisha, jaabauda peecpusdiena :)
Turklaat zivju ar pietika, lai seedeetu veel uz upes, gandariijums taapat guuts.
24.jūlijs 2010, 09:02 | links

Njā! Laikam pietiek uz brekšiem sēdēt, jo šamo, mana labajā vietā, vienkārši vairs nav, laikam visi atrada labākas medību laukus.
Šodien būs,jāpasēž uz dzīvajiem tad jau manis kas no tā labs sanāks :D
23.jūlijs 2010, 09:48 | links

vakar vakarā ciemā atbrauca urmaas un Griezeejs ar mērķi kādu zanderi ārā izmanīt...tā nu mēs arī laidāmies iekšā, pa ceļam kā parasti sadabūta mailīte, šoreiz gan švakāka, kā parasti, bet nu ko darīt :) tālāk jau pienāk copes vieta enkurs izmests un viss var sākties :) urmaas ar Griezeeju kā jau ierasts dricelē DS, bet es pasēdēju uz pludiņiem ar dzīvo ziftelīti galā....sākums likās diezgan kluss, bet tad vienā mirklī cope panesās uz manas pludiņmakšķeres - copes sekoja viena otrai, bet lielākā daļa no tām nerealizēta, bet pa retam laivā iekrīt kāds zemmērs, un arī mani abi mērinieki! Cope pieklusa, DS arī diezgan aizdomīgi kluss, jo pagaidām zivteles tā arī negribēja sēsties virsū gumijai, bet nekas mainam vietu, bet arī tur nekā prātīga nav, ja nemaldos tad abi DSisti tiek pie zemmēra zandarteļa! Nu neko, mainam atkal vietu man piesakās zemmērs, braucam tālāk un es tā kā sajūtu līdakas copi, tik tiešām viens līdaciņš pēc neilga laika jau ir laivā, tieši tajā vietā Griezeejs tiek pie zandarteļiem un smuka asarēna, ja atmiņa neviļ, tad urmaas ar vienu zemmēru ārā dabuja! Nu tādā garā pienācis vakars uz ezera un jāsāk kustēt uz māju pusi, bet pa ceļam vēl vienā točkā jāpārbauda vēlā vakara copīte :) tad arī DSistiem panesās cope, urmaas tiek pie diviem mēriem, un kāda zemmēra, Griezeejs tiek pie mēra, un ar kāda zemmēra, a es uz to visu ar baltu aci varēju noskatīties, jo man smukās mailes bija beigušās :((
Bet katrā ziņā laiciņš super, kompānija super, kādu zivi ar izdevās pakaitināt, tā kā cops bij izdevies :))))
23.jūlijs 2010, 09:23 | links

mirtins:)
Tu jau tā esi apdalīts-kājas pamst,nieres atsaka,pirksti līki utt.tāpēc vien neko pretīgu pateikt nespēju!:)))
17-niece
manējais pašlaik tik DS piekopj!:)
un vispār:
šodien copē gāja lapi!:)
p.s.tik divus zanderus nostīvināju un atvedu mājās.
:)))
23.jūlijs 2010, 01:01 | links

17-niece - urmaasis ir fīderasts-tirinātājs :DDDDDDD
22.jūlijs 2010, 17:51 | links

urmass, Tu uz grunteni? kurā pusē tad biji? a man tas zandarts paņēma tikai 5m no krasta, kaut kas tāds pirmo reizi,bet tā jau ir, ka uz nakti viņi peld baroties tuvāk krastam
22.jūlijs 2010, 16:29 | links

17-niece
turpat kkur,biju vakar un būšu šodien!:)
22.jūlijs 2010, 16:04 | links

vakar vakarā Ķīsītī pie golfa kluba cilvēku ka biezs, pārsvarā vīri visi uz gruntenēm, pa retam kaut ko izvilka ar,bet sīku. paspiningoju, laikā no 8.30-10.30: 1 zemmēra zanduks, atlaists, asarītis ~200gr un pašā vakarā tikai ~5m no krasta nopūdelēju smuku zandartiņu, vismaz pusotrinieks, tikai atrādījās un pateica čau.
22.jūlijs 2010, 15:56 | links

Sienaazi, man tā ir gadījies ar līņiem vienā ezerelī, redzu, ka šo tur ir daudz sabarotajā vietā, bet manis piedāvātos tārpu pušķīšus neņem, tad radu risinājumu tādu - paņēmu iebarojamo un sadrupināju tajā ķieģelīti, kārtīgi sajaucu, samitrināju un taisīju tādus kā mīklas bumbuļus(diezgan palielus) un liku uz āķa, un līņi bij rokā!!! :) Varbūt vari mēģināt ko līdzīgu uz breksi ar!!! :)
22.jūlijs 2010, 14:32 | links

Zivnieks - tencinu, jāiet ar lielu ziņkāri lasīt
22.jūlijs 2010, 13:59 | links

MartsJ
Tev vēstule aizskrēja!!! :)
22.jūlijs 2010, 13:53 | links

Zivnieks - kur tu tos zanderus velc, nekad nēsmu gājis uz viņiem, kā mērķi noķert, vari varbūt pāstāstīt uz ko šo dzīvnieku viss labāk ķert, vai cik zinu maza zivtele arī ir viss labākais kumos šim Ilkņu pavēlniekam>? Esmu dabūjis uz gruntenes šo brīnumus, bet velcēt no laivas nekad vel nēsmu meiģinājis
22.jūlijs 2010, 13:44 | links

Taisi mīklu ar to barību!
22.jūlijs 2010, 13:00 | links

eziic, es ar breksi gaidu, apakssaa ir, to kamera raada, bet nnemt nennem, eed tik iebarojamo bariibu.
22.jūlijs 2010, 12:57 | links

MartsJ
ar skaistu zander copi dienas noslēgumā :)
22.jūlijs 2010, 12:50 | links

avtt - :) tas mani priecē :) galvenais ir jautrības pilna diena
22.jūlijs 2010, 12:02 | links

Diemžēl, nebiju gan! :)
22.jūlijs 2010, 11:54 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager