vakar vakarā ciemā atbrauca urmaas un Griezeejs ar mērķi kādu zanderi ārā izmanīt...tā nu mēs arī laidāmies iekšā, pa ceļam kā parasti sadabūta mailīte, šoreiz gan švakāka, kā parasti, bet nu ko darīt :) tālāk jau pienāk copes vieta enkurs izmests un viss var sākties :) urmaas ar Griezeeju kā jau ierasts dricelē DS, bet es pasēdēju uz pludiņiem ar dzīvo ziftelīti galā....sākums likās diezgan kluss, bet tad vienā mirklī cope panesās uz manas pludiņmakšķeres - copes sekoja viena otrai, bet lielākā daļa no tām nerealizēta, bet pa retam laivā iekrīt kāds zemmērs, un arī mani abi mērinieki! Cope pieklusa, DS arī diezgan aizdomīgi kluss, jo pagaidām zivteles tā arī negribēja sēsties virsū gumijai, bet nekas mainam vietu, bet arī tur nekā prātīga nav, ja nemaldos tad abi DSisti tiek pie zemmēra zandarteļa! Nu neko, mainam atkal vietu man piesakās zemmērs, braucam tālāk un es tā kā sajūtu līdakas copi, tik tiešām viens līdaciņš pēc neilga laika jau ir laivā, tieši tajā vietā Griezeejs tiek pie zandarteļiem un smuka asarēna, ja atmiņa neviļ, tad urmaas ar vienu zemmēru ārā dabuja! Nu tādā garā pienācis vakars uz ezera un jāsāk kustēt uz māju pusi, bet pa ceļam vēl vienā točkā jāpārbauda vēlā vakara copīte :) tad arī DSistiem panesās cope, urmaas tiek pie diviem mēriem, un kāda zemmēra, Griezeejs tiek pie mēra, un ar kāda zemmēra, a es uz to visu ar baltu aci varēju noskatīties, jo man smukās mailes bija beigušās :((
Bet katrā ziņā laiciņš super, kompānija super, kādu zivi ar izdevās pakaitināt, tā kā cops bij izdevies :))))
23.jūlijs 2010, 09:23 |
links