Kā gāja copē (atskaites)?

Neuzrādās !
14.jūlijs 2010, 22:05 | links

Rolis,vēstule.
14.jūlijs 2010, 21:54 | links

Viens vėcs copmanis mācīja, ja ilgāku laiku ir vasaras karstums, līnis iet gulēt, ja ņem tad tik pa nakti ! Neder pilnmēness.......
14.jūlijs 2010, 21:31 | links

Tiko no copes. Mērķis - ielūrēt sūkātājam šmaulī.
Uztaisīju arī nelielu experimentu. Visu nedēļu copēju tik ar baltajiem. Šoreiz uz viena āķa liku to pašu balto un baroju jau ar ierasto paiku(zaķu komb. + tarpper breksis + slepenā rupmaize), a uz otra aakka pāris kururūzas graudi un pilnam priekam iešauju sauju kukurūzas arī ezerā.
Rezultātu neminēšu. Varu pateikt tikai to, ka uz abām makšķerēm izvilkto zivju skaits bija neizšķirts un zivju kule tā arī netika izmantota. :))

sāka līt.
14.jūlijs 2010, 21:24 | links

kak ar linjiem? sitada karstuma pa nakti pac labums ne?
14.jūlijs 2010, 20:20 | links

Ilgstošā karstumā daudzi copmaņi pāriet uz nakts copi ...zutim jau kā radīts šitāds laiks, pat dienā !
14.jūlijs 2010, 17:53 | links

Ķerās , aizvakar 5 minūtēs 4 vīķes noķēru .
14.jūlijs 2010, 17:48 | links

Vispār zivis šitādā karstumā ķerās?
14.jūlijs 2010, 17:13 | links

sienaazi
zin, man liekas, ka tas, ka vakar nebija cops, ir saistīts ar to, ka šamais ir aizgājis tālāk un visa tā zandartu masa, kas ienāca iekšā nu jau ir nogruntējusies vietās, kur paliks līdz rudenim, kad atkal nāks pa to pašu ceļu atpakaļ. A pie Tevis man liekas, ka ir biš savādāk - domāju, ka tās bedres arī varētu būt vieta, kur daļa zandartu paliks līdz rudenim, jo viņam tur ir kur piemesties un ir ko padarīt, tā kā mauc tik iekšā, gan jau turpatās arī šamais sēdēs...nākošo reizi maukšu jau uz ezeru - uz vietām, kur zinu, ka šis tur sēž un mani gaida :) :))))))
14.jūlijs 2010, 10:47 | links

hm, ja jau pie tevis tik švaka cop, tad stipri jāpiedomā šovakar, pirms kurp doties. Bet varbūt, ka aizdodos ar ;)
14.jūlijs 2010, 10:21 | links

atkal sēžu ofisā, bez kondiškas, šoreiz uzvalkā....teku....pļac!!!!!! Gribās pagriezt biš laiku atpakaļ, kad bija pelde un auksts alus :)
Bet nu jā, vakar pēc darba ar čomu ielaidām uz vienu vakara copīti apvienotu ar peldi. Mailīti vairs nav tik feini dabūt kā pāris nedēļas atpakaļ - vīķe iznārstojusi un kaut kur aizpeldējusi, bet toties kādas raudas tur tagad ir.....ja Mirtins vakardien būtu bijis klāt, domāju, ka šim asara būtu notecējusi!!!! Kad mailīte savilkta, pārvēliens pār bortu, mazs atvēsinājums un var braukt tālāk. Kad zandartu točkas sasniegtas, jāsāk copēt, bet šamiem vakardien nebija ēstgribas, vai arī lielākā daļa jau ir aizpeldējusi tālāk. Pa kādām 3 stundām mums ar kolēģi katram pa copei - viņam rezultatīva (viens knapmērs laivā), bet man.......visi mātes vārdi pa gaisu aizgāja.....pusceļā viens notinās, redzēt neredzēju, bet visai droši varu teikt, ka tas bija lielākais šosezon...pļac!!!!!!! Atkal pārvēliens pār bortu un var braukt mājās! Nākošreiz šamie būs jābrauc meklēt uz vietām kur šie jau ir sava ceļa galamērķi sasnieguši :)
14.jūlijs 2010, 09:46 | links

Vakar Tomes apkaimes Daugava -> fīders ->brekši = 0!
13.jūlijs 2010, 09:21 | links

Vakar apsolīju kaķim ziviņu vakariņām.Tīrā cūcene-ālants 1,4 kg un nekā vairāk...Kaķis gribēja visu zivi, dabūja tikai galvu,nosolījos šovakar aizskriet līdz Daugavai un zivi tomēr sagādāt.Kaut nu kaķim atkal nepaveiktos...
13.jūlijs 2010, 07:59 | links

piekrītu, pāris reiz esmu braucis speciāli uz tām, tukšā paliku :) bet vairākas reizes spiningojot Gaujā, Abavā, Daugavā ir trāpījušās tā "netīšām" :)
12.jūlijs 2010, 17:07 | links

Zivs, kuru jāprot ķert.
12.jūlijs 2010, 17:00 | links

viņas dauza pat Varkalī, savulaik redzēju kā viens čalīts tvisterojot pie tilta vienu uz 2kg aizkabināja, tik mūlāps cēla augšā aiz auklas, protams notirinājās :)
12.jūlijs 2010, 16:54 | links

Josi, vinnas ir, un ir ka biezs, vienigaa mana ssauba bij vai taas tiessaam ir vinnas, jo mezzennju sitienus paziistu, aciimredzot biju piemirsis :)
ir ir vinnas arii pie kalnciema tilta
12.jūlijs 2010, 16:50 | links

>Josich,
Meženes tur ir, tāpat pie Valteriem, Druvciema, Pentagona, reizēm tie būkšķi ir ļoti vareni. Tikai grūti viņām tikt klāt, bet ir.
12.jūlijs 2010, 16:50 | links

Bļitka- vai domāji Jūrmalas attīrīšanas iekārtas?
Vai maz tanī krajā ir meženes?
12.jūlijs 2010, 15:40 | links

Sienāzis Meženes ņemās..pagājušogad kolēģis pretī attīrīšanas iekārtām pa dienas vidu velcējot nejauši uzlika vobleri kas domāts sekliem ūdeņiem un iet līdz 1-1,5 m ar izteiktu spēli...un pēc 5 min galā bija mežene 2,2kg...viņas tagad pa ūdens augšējo kārtu slānī sev mazās zivtiņas:)
12.jūlijs 2010, 13:52 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager