Kā gāja copē (atskaites)?

ēbreji nav Latviešu vārds, bet ieviests no okupantu varasiestādēm , pirms otrā pasaules kara Latvijā viņus oficiali dēvēja par žīdiem vai jūdiem ! Izraēli ir viena no jūdu ciltīm .... nu kaut ka tā, cik no galvas atceros :)))
10.jūlijs 2010, 18:21 | links

tā nav ironija,bet vienkāsi kādas bija sajūtas bez sačoka,man piemēram patīk bez tādiem sačokiem!
10.jūlijs 2010, 18:20 | links

Roli , paldies , šito es nezināju . Un kā ir ar ēbrejiem?
10.jūlijs 2010, 18:16 | links

Gintsgg ...Vikingu cilts kas valdīja tagadējā krievijas teritorijā RUSI ,vēlāk rusiči pēc tam rosiči , Smoļenskas apgabalā dzīvoja kriviči, leti visus krievus sauca par krivičiem jeb krieviem ...
10.jūlijs 2010, 17:59 | links

Klau, paul. Pasaki kurā upē un kurā posmā viņas mīt un es pateikšu vai tā ir karpa vai sazāns. :))
Bet ja nopietni, tad es domāju, ka LV sazānu naf. Tās visas ir kūltūrkarpas - cilvēku audzētas. īstie sazāni mīt Volgā, kur tie migrē un vairojas. Iespējams domāju galīgi šķērsām.
10.jūlijs 2010, 17:41 | links

Vai kāds var izskaidrot no kurienes vispār cēlies vārds krievs visā pasaulē krievu tautības apzīmējumam sakne ir rus , bet Latvijā krievs . Tāpat nesaprotu vārda ēbrejs izcelsmi , jā ēbreju valsts ir Izraēla , tad arī tās valsts iedzīvotajiem vajadzētu būt izraeliešiem , ne viss ēbrejiem .
10.jūlijs 2010, 17:41 | links

MURGS Man īsti nav saprotams tavs jautājums, bet ja tā ir ironija, tad nesaprotu par ko te ironizēt.
10.jūlijs 2010, 17:31 | links

plicis un breksis ir 2 dažādas lietas. bet pastāsti man kaut 1 ievērojamu atšķiŗību starp karpu un sazānu! es ļoti labi saprotu ka par sazāniem mēdz saukt karpas kuras dzīvo savvaļā. vai tad man piemēram krievus kuri dzīvo Latvijā jāsauc par puslatviešiem vai krieveļiem? :)
10.jūlijs 2010, 17:15 | links

nu tas maina situaciju...nezinaaju gan,ka brekshi dziivo forelupees....
10.jūlijs 2010, 17:09 | links

svilis kā labāk tev šķiet dabūt laivā zivi ,ar sačoku,vai bez tā?
10.jūlijs 2010, 17:08 | links

Bija domāts foreļu upes.Pārsvarā visas karpas ir samukušas no dīķiem upē.Ilgstoši dzīvojot upē,jau viņas attīstās ar spēcīgākas.Tomēr straume uzdzen muskuļus.Ir jau ka karpas nārsto vecupēs,kuras savienotas ar upi.Tomēr mazuļi no plēsējiem maz pasargāti un procents pa visam mazs,kuri izaug jau pieklājīgu izmēru.
10.jūlijs 2010, 17:06 | links

ak taa...nu labi....kaada starpiiba,plicis vai breksis:)
10.jūlijs 2010, 17:02 | links

bitīt matos - kāda starpība kā tu viņu sauc, par karpu vai sazānu !? Šajā upē viņas ir, bija un būs, vienkārši tik kolosālu skatu un tādā izmērā nebiju redzējis!
10.jūlijs 2010, 17:00 | links

nu taas tak nav karpas,bet sazaani jau laikam...karpa kaa taada jau nav upes zivs....
10.jūlijs 2010, 16:29 | links

Kāds sakars te ar forelēm? Nesaki gan, ka visās ir.
10.jūlijs 2010, 16:29 | links

Kas nav....?Visās upēs ir karpas,nu foreļu diez vai.
10.jūlijs 2010, 16:26 | links

te nu kaut kas nav...karpas upee?
10.jūlijs 2010, 16:13 | links

Patiešām 20 kg?
10.jūlijs 2010, 15:34 | links

Vakar biju nobraucis uz upi cerībā noķert kādu breksi dzimenes ballītes galdam. Protams ka nežēlīgais karstums darīja savu un nekas jēdzīgs nenoķērās. Galu galā līdz vakaram biju noguris no "atpūtas" kā suns. Bet visu atsvēra upē redzētais - piebraucot klusu piegāju paķīķerēt kas labs upē notiek. Ieraudzīju un gribējās skaļi raudāt un braukt mājās! Zāļu ieskautā bedrē nelielā straumītē pa virsu sauļojās 6-as ap 20 kg karpiņas un padsmit virskilo brekšu kungi. Skats bija unikāls un neaprakstāms! Protams ka ne fočiks ne videokamera līdz nebija un ar telefonu fočētajās bildēs šis skaistums nu ne pēc kā neizskatās... Ehhh....
10.jūlijs 2010, 15:00 | links

8.07. vagoju Puzes ezereli no pl.17:30-23:00. Velcējot rezultāts 0, bet džigojot bija n-tie sitieni, tikai noķert izdevās vienu sprīdīti, kad cerības jau bija izgaisušas pl. 22:55 uz elektro zaļa silikona pieteicās viens nopietns kaulainais. Sākumā likās ka laivā dabūt viņu man neizdosies, jo sačoka līdzi nebija, bet izrādijās, ka siltais ūdens dara savu un zandartelis ir ļoti apātisks tā kā zivtiņai nepaveicās un uz pannas nokļuva mans pirmais nopienais zivuks 2.950 kg dzīvsvarā.
10.jūlijs 2010, 12:43 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager