Kā gāja copē (atskaites)?

Juniors ar savu Usmas breksīti Šis gan bija pirms kūpināšanas jāšķērē uz pusi :DDDDDDDD
Iegūts 9 metros uz asara bļitkiņu.sars 0.18 stroft uz bļitkas slieciņa.
5.jūlijs 2010, 11:16 | links

Bralitis
Līča piekrastē pat brekši,karūsas,līņi,raudas utt ir sastopami!:)
5.jūlijs 2010, 10:34 | links

Vakar radās aņuks iz dzīves.Sieva saka cerams ka šodien veltīsi arī man laiku - braucam uz Jūrju sauļoties. Kaut kā atbilde izspruka pati par sevi : "Protams dārgā - man tikai sliekas jāsarok ! "" :)
Tā kā man "sauļošanās " sanāca tīri zivīga beigās. Neaizmirsu arī sieviņu izšūpināt pa viļņiem.Ašuks ir pie Saulkrastiem.Cope bij diezgan laba.Paņēmu apm 2 kg .Izmērs - vidējs.Jāmeklē gan bij.Koncentrējušies diezgan tuvu pie krasta. Un galvenais izbrīns -- noķēru sapalu !!! Zinu ka visas zivis tusē līcī - bet sapals !
5.jūlijs 2010, 10:27 | links

Ziviniek, nebēdā, tev jau savādāk, aizbrauc un paņem, man kā nu kuru reizi.

Pēc sestdienas, vakarvakarā aizbraucu, 5 copes tik, viens asars un zandarts, lai gan upee bij dzirdami zanderu bliiksskki, uz maili neko sevisskki nekodaas.

Laikam riiti tomeer labaaki.
5.jūlijs 2010, 09:52 | links

Šiem vīriem-"speciem" tā gāja
5.jūlijs 2010, 08:33 | links

Usmā zandarti bet ņēma tikai kad iepūta austrums Visumā izmēri labi Nokūpinājām un noēdām.Bija skaisti asari uz maili.Arī tika nokūpināti >Neķidāti un vēderā sašpricēti ar stingru sālsūdeni .Finišā arī tika noflacēti .
Pamēginat iznāk trekni un garšīgi no ķodām nekas pāri nepaliek.Karstumā saraujās mazā pikucīti.:DDDDDDDD
5.jūlijs 2010, 00:41 | links

Šodien pabradāju pa dīķi,nu neļauj tās govis (amūri) ūdenszālei augt.Labi ka nav nograuzuši vēl dekoratīvās ūdensrozes,bet kas grib augt,to noēd.Mazliet pamētāju ar pludu,karūsu varza momentā notīra pat lielāku gabalu-tad mutē iekšā.Tādas ~600gr karūsas,karpiņas,pat divus līnīšus izvilku dažu stundu laikā.Neskaitot mazās,kuras pat uz dzīvo pa lielu.Lielās ne pieteicās,pārāk lielu troksni laikam peldētāji taisīja un speciāli ar negāju uz tām.Vienīgais izbrīnija,ka līņi iznārstojuši,bet karūsas nē!Tomēr upē feināk,dīķī jau var tulznas dabūt....
5.jūlijs 2010, 00:37 | links

Kas redzējis Madonas čigānu-Tiltiņu?
4.jūlijs 2010, 18:43 | links

šorīt,Lielupe zem J
elgavas,no 4 līdz 8 uz DS divi amnestēti zanderu bērni.
No 8 līdz 10 velce - neviena piesitiena.
4.jūlijs 2010, 16:20 | links

pļac!!!! Sienaazi!!! Tu tik velc...a man šodien taksi iedeva atkal sutka jārukā, bet nekas otrdien viņi man atrausies :)))))
4.jūlijs 2010, 14:46 | links

Vairāk tas domāts par sīkajām zivīm. Saprotu!
4.jūlijs 2010, 10:49 | links

andri
Ne vienmēr uzreiz atlaist zivis ir tas labākais. It īpaši ar brekšiem.
4.jūlijs 2010, 10:37 | links

Piekrītu āķim, ja negrib tīrīt, tad atlaiž zivis tūlīt, jo ūdens silts it īpaši virsējā slānī. Nav jāmoka zivtiņas, jo makšķerniekam bauda ir vilkt zivi un tēlot dievu, kas lemj dzīvot(atlaist) vai mirt(apēst), ne lielīties ar maisu sīkaļu!!!!!!!!!!
4.jūlijs 2010, 10:31 | links

šorīt aizgāju līdz ezeram. viena siļķīte krastā un viens potenciālais mērs nāca pakaļ. Viss no krasta. Ja saņemšos iebarot, tad būtu jēga arī pasēdēt ar pludu.
4.jūlijs 2010, 10:05 | links

Zivis upē visas pa straujiem sekliem posmiem,baigi slēpjās zālēs.Ūdens līmenis tikai (-),vēl divas saules,skaidra debess un sienāzim labvēlīgais vējš.Tas jau vīrus mājās nenotur,neko vērā ņemamu neķer-galvenais jau process un kāda velna pēc spīdzināt zivis!Kā viens otrs raksta;Saķer entos kg,sasviež ķeselē tur,tur-ā negribās tīrīt,redzējuši ir apkārtējie ka noķēru,tad jau ar izgāztu krūti varu izbēŗt to maisu atpakaļ upē.
4.jūlijs 2010, 00:53 | links

paspiningoju no laivas... uz pludiņu ar nekā... zinu asari raudas ir... bet šodien kā izmiris
4.jūlijs 2010, 00:35 | links

cabrio, uz ko cerēji Ataru ezerā? Es te blakām visu nākošo nedēļu padzīvošos. Parasti kādas līdaciņas dabūnu. Kā ar karpām? ir kāda manīta? Dzirdēji, ka esot.
3.jūlijs 2010, 23:32 | links

Gaujas grīvā nekā un Ataru ezerā taspats....
3.jūlijs 2010, 22:24 | links

Šodien Lielupē virs Jelgavas no 7 līdz 14 divatā copējām no laivas uz drop šotu, dzīvo, rotiņiem u.c. Mērķis kāds plēsējs, bet rezultātā viens asarītis un viens zīmulis pie laivas. Īsāk sakot bezcope pilnīga :(
3.jūlijs 2010, 22:15 | links

sienaazis
jāgaida ko zivnieks teiks,Urmaas ta darbiņā:)
3.jūlijs 2010, 20:55 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager