Vakar ap 6iem no rīta 3 vīru sastāvā - es, Griezeejs un mlg2, devāmies ūdeņu plašumos, sākumā viss kā parasti - paretinātas Mirtina mērķauditorijas zifteles un cope varēja sākties. mlg2 un Griezeejs šancēja ar DS es ar dzīvo zivtiņu. Šad tad pāris copītes, bet nekā nopietna, tad man piesakās viens zemmērs, arī mlg2 kaut ko sāk stīvēt ārā, bet noraujas, nepaiet ilgs brīdis, kad Griezeejs sauc pēc uztveramā tīkliņa un iesmeļam vienu ļoti skaistu zivtiņu. biš vēlāk Griezeejs akal kaut ko stīvē ārā, bet tas šoreiz zemmērs. Nu neko mainam vietas, un Bralitis (ar aliņu) ar mūs jau gaida jaunajā copes pleķī! Aizbraucam, pacienājam Braliti ar mailītēm, šis mūs ar aliņu (vakar mums ar Griezeeju bairīts dikti gards likās, kamēr mlg2 tik ar kāru aci varēja noskatīties :DD) sākam copi un mlg2 jau uzreiz sauc pēc tīkliņa un izvelk savu pirmo mēra zandartu ārā, par to apsveikuma vārdi no manis un Griezeeja, un cope turpinās un mlg2 jau atkal kaut ko velk, bet šoreiz zemmērs! Tad man sākās copes aktivitāte, šo to dabūju (ņemams bija tikai viens), bet cik palaidu vaļā kaut kā neatminos, katrā ziņā copes man bija nejēgā daudz, bet tās arī palika neizmantotas...Bralitis tikmēr ar bija ticis pie kādas fišiņas....nu..vēl šo un to un laidām malā!
p.s. šodien saprotu, ka saule vakardien ir bijusi baigi nežēlīga, jo nocepināts esmu daudz pa traku....
Ne asakas!
21.jūnijs 2010, 09:08 |
links